• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam zamanı geldi mi?

ailesini aramıştım,babası bana mı sordun oğluma kefil olurken dedi telefonu kapattı. Annesiyle konuştum ben konuşurum dedi hiçbirşey yapmadı. Bu arada ailem borçları ödedi kapattı. Ev telefonu,cep telefonları hepsi değişti. Ailem bir süre dedemlerin evinde yaşadı kefil olduğum kağıtlardan adresi biliyordu çünkü beni şehirdışına gönderdiler akrabamızın yanına ulaşamayınca bitirdi sanırım.
Yıllar sonra rüyalarıma giriyorsun hakkını helal et nolur diye mesaj yazmıştı facebooktan cevap falan vermeyip engelledim öyle kaldı.
Ne hakki var bu aileye bunu yasatmaya allah yanina birakmaz merak etme ben ilahi adalete hep guvenmisimdir.
Senin imtihanin olmus bu adi pislik neuseki basina daha buyuk bisey gelmeden kurtulmussun.

Ne hakki var bu aileye bunu yasatmaya allah yanina birakmaz merak etme ben ilahi adalete hep guvenmisimdir.
Senin imtihanin olmus bu adi pislik neuseki basina daha buyuk bisey gelmeden kurtulmussun.
şükrediyorum aslında kefil olabilecek kadar cahilken,ünv evde yalnız yaşamama rağmen onun iftira attığı şeyleri yaşayıp birde o kozu vermemişim elime.
Belkide ilahi adalet şöyle tecelli etti,eşim dünya iyisi,sorumluluk sahibi,dünyayı benim bebeğimizin etrafında döndürmeye çalışan,bana aşık bir adam. Herşeyi anlattım saklamadan bütün yaralarımı o sardı.
Aslında hesabımıda öteki tarafa bırakmıştım ama birden o konuşmalar gelince acaba dedim işte

şükrediyorum aslında kefil olabilecek kadar cahilken,ünv evde yalnız yaşamama rağmen onun iftira attığı şeyleri yaşayıp birde o kozu vermemişim elime.
Belkide ilahi adalet şöyle tecelli etti,eşim dünya iyisi,sorumluluk sahibi,dünyayı benim bebeğimizin etrafında döndürmeye çalışan,bana aşık bir adam. Herşeyi anlattım saklamadan bütün yaralarımı o sardı.
Aslında hesabımıda öteki tarafa bırakmıştım ama birden o konuşmalar gelince acaba dedim işte

Haklisin canim canimiz yaninca cani yansin istiyoruz agzinda bal tasiyan arinin bile kuyrugunda ignesi var.
Emin ol o bulur belasini.herkes tanimadigi birnin intikamini alir buna da ilahi adalet denir.
Cok sukur kurtulmussun esin de mukafatin olmus.allah yuvanda huzur mutluluk versin insallah

Haklisin canim canimiz yaninca cani yansin istiyoruz agzinda bal tasiyan arinin bile kuyrugunda ignesi var.
Emin ol o bulur belasini.herkes tanimadigi birnin intikamini alir buna da ilahi adalet denir.
Cok sukur kurtulmussun esin de mukafatin olmus.allah yuvanda huzur mutluluk versin insallah
amin hepimize inşallah

Heyecan aramayın durduk yere. Ben olsam hiç karışmam böyle intikam alınmaz ki!
Kız arkadaşıma da söylerdim; beni ilgilendirmiyor, bilgi sahibi olmak istemiyorum derdim.

Adamdan kurtulmussun
Hayatina asla girmesin ne sekilde olursa olsun
Uzak dur derimm
Asla birsey yapma

Bence uğraşma sonuçta nasıl bi pislik olduğu belli eski yaptıklarına bakarak. Sen olduğunu öğrenebilir o arkadaşına attığı belli mesajları sonuçta arkadaşına bulaşabilir. Bu tip insanları hayatınıza tekrar sokmaya değmez diye düşünüyorum.

Fake hesap açıp karısına konuşmaları gönderirseniz arkadaşınızın gönderdiğini düşünecektir.
Adamın belalı bir tip olduğunu kendiniz söylüyorsunuz.
Arkadaşınızda belki adam başına bela olmasın diye aralarındaki konuşmayı size gönderdiğini itiraf edebilir.
Ondan sonra al başına belayı, arı kovanına çomak sokmaya gerek yok.
Er ya da geç size yaptıklarının cezasını çekecektir.

Fake hesap açıp karısına konuşmaları gönderirseniz arkadaşınızın gönderdiğini düşünecektir.
Adamın belalı bir tip olduğunu kendiniz söylüyorsunuz.
Arkadaşınızda belki adam başına bela olmasın diye aralarındaki konuşmayı size gönderdiğini itiraf edebilir.
Ondan sonra al başına belayı, arı kovanına çomak sokmaya gerek yok.
Er ya da geç size yaptıklarının cezasını çekecektir.
haklısınız uzun zamandır her türlü temastan kaçındım,bana ulaşabileceği yolların hepsini tıkadım. Allaha havale ettim evet ama insanız ya size bu kadar acı çektirmiş kişinin bu dünyadada görmesini istiyoruz bazen.
Dediğim gibi konuşma elime bir süre oldu geçeli,düşünüyordum danışmak iyi oldu herkes uzak durmamı söylemiş dinlemek en mantıklı olanı. Teşekkür ederim

Heyecan aramayın durduk yere. Ben olsam hiç karışmam böyle intikam alınmaz ki!
Kız arkadaşıma da söylerdim; beni ilgilendirmiyor, bilgi sahibi olmak istemiyorum derdim.
arkadaşımda yaşananların yakın tanığı olunca sanırım o da hırs yapmış. Birde konuşmanın sonlarında arkadaşım eşine göndereceğim dediğinde baya panik yapmış,yalvarmış falan insanın içi ne kadar zaman geçerse geçsin soğumuyor bazen

Bence uğraşma sonuçta nasıl bi pislik olduğu belli eski yaptıklarına bakarak. Sen olduğunu öğrenebilir o arkadaşına attığı belli mesajları sonuçta arkadaşına bulaşabilir. Bu tip insanları hayatınıza tekrar sokmaya değmez diye düşünüyorum.
haklısınız uğraşmaya değmez belkide ama her nedense bu insanların yapıp ettikleride hep yanlarına kar kalıyor ya onu sindirmesi zor oluyor işte.

Sizede geçmiş olsun,teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için
O günleri hatırladığım için yazdım zaten size. kesinlikle bir daha başınıza musallat etmeyin. Sizden götürdüklerinin üstüne bir bardak su içip unutun. Malesef bazı erkekler böyle karaktersiz ve herkesin karşısına çıkabilirler. Verilmiş sadakanız varmış ne güzel kurtulmuşsunuz, karşınıza eşiniz çıkmış. Bambaşka, berbat bir hayatınız olabilirdi değil mi? Ben hep öyle düşünürüm. Bahsettiğim kişiden kurtulduktan sonra yüksek lisansıma devam ettim, kariyerimi ilerlettim, eşimle tanıştım, mutlu bir evliliğim var çok şükür. o kişi ise eğitimini bile tamamlayamadı işsiz güçsüz gezdi, kimbilir nerde ne halde olacaktım. İşte kader böyle birşey. Hiç kimse sizi kınamasın, her kızın başına gelebilecek bir durum bu. Neden çünkü genç yaşlarda tecrbesiz saf oluyoruz, herkes bize kendini nasıl tanıttıysa onu gerçek sanıyoruz. Sizin bu eski sevgilinizin eşi bile kaçmış gitmiş baksanıza, kimbilir neler yaşadı da çocuğunu alıp gitti öyle düşünün. Hiç ama hiç bulaşmayın bence.

Valla ilerde o kadin bile seni suclu bulur kocamin pesinde diyebilir. Pislik pisligi buluyo. Hic bulasma.

Back