• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntikam zamanı geldi mi?

İntikam alınmayacak gibi değilmiş, ama eşin ne der, bu işi eline yüzüne bulaştırıp kendi huzurunu bozmak da var, eşinden gizli iş yapma derim, ondan gayrı elinden geleni ardına koyma..

Merhabalar herkese,bu benim ikinci üyeliğim diğer üyeliğimden deşifre olmamak adına admin onaylı olarak aldım.
Derdime gelecek olursak üniversite yıllarında tanıştığım,bir süre ilişki yaşadığım biri vardı. O zamanki cahillikle kefil olmuştum bazı alışverişlerine vs. Neyse bu insanın tutarsız tavırlarının üzerine birde beni aldatması eklenince ayrıldım ve kabus başladı. Tam 2 sene devam eden bir işkence yaşadım resmen. Kefillik sebebiyle icralık olmam,yaşadığım şehire gelip gecenin bir vakti ailemin kapısına dayanması,aramızda cinsellik namına bişey yaşanmadığı halde evimi arayarak babama benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ederek sürekli para istemesi,en sonunda tak edip vermeyince babamı gerçekten araması,sokaklarda darp etmeye kalkması,bir gün tamam bırakıcam peşini son kez görüşelim diye kandırarak yaşadığı eve çağırarak kapıyı üzerime kilitleyip zorla boş senet imzalatmaya çalışması defalarca karakolluk olmamız,ulaşabildiği bütün akrabalarıma benim hakkımda olmayacak sözler söylemesi ve daha niceleri Zorla zihnimin en derinlerine ittiğim hatırlaması bile şimdi acı veren daha nice olaylar. Bunları yaşadığımda 19 yaşındaydım daha ve o insana inanıp bir süre görüşmek dışında hiçbir hatam yoktu.
Böyle geçen 2 senenin sonunda bir şekilde kurtuldum,sonrasında eşim karşıma çıktı evlendim ve şükürler olsun çok mutluyum. O insanada izimi kaybettirdim.
Şimdi kucağıma öyle bir fırsat düştüki günlerdir kendimle savaşıyorum. Sosyal medyadan ünv. ortak bir arkadaşımızı eklemiş bu insan,kısa bir konuşmanın ardından arkadaşımı okuldan beri sevdiğini,unutamadığını falan yazmış. Arkadaşım ısrarla evliyim çocuğum var demesine rağmen devam etmiş,senin çocuğun benim çocuğum olur seni sonsuza kadar severim falan yazmış. Görüşmek istemiş,cinsellikle ilgili bir sürü yazışması olmuş Asıldığı kız arkadaşımda yaşadığım zor süreçte hep yanımda olan,yaşadıklarıma bire bir şahit,karakolda bana şahitlik yapmış bir arkadaşım.
Sonrasında arkadaşım konuşmanın ekran görüntüsünü alıp bana gönderdi al ne yaparsan yap dedi. O ş....siz evlenmiş yabancı bir kadınla birde bebekleri varmış,kadın doğumdan önce ülkesine gidip bebeğini orada doğurmuş. Türkiyeye dönmeye,çocuğu babasına göstermeye niyeti yok sanırım,eşiyle kavgalılar bunlarıda ben arkadaşımın verdiği isim doğrultusunda kadının profiline girerek yazılan yorumlardan öğrendim.
Belliki bu adam değişmemiş,şimdi o konuşma görüntülerini eşine gönderdiğim taktirde adama karşı bir koz olacak elinde,hemde herşeyi detaylı yazıp aslında nasıl bir canavarla evlendiğini göstererek bir şekilde yardım edeceğim kadına. Kendi fotoğraflarını falanda göndermiş konuşmada. Bir yanım sana yaptıkları yanına kalmasın al intikamını diyor çünkü hala nefret doluyum. Diğer yanım ortada bir çocuk var karışma diyor (şuan ayrıda olsalar) sahte bir adresten atarım görüşmeleri ama yinede zor kurtuldun sıçratma üstüne diyorum zaman zaman kendime
Uzun oldu farkındayım ama lütfen akıl verin ne yapayım

hiç bulaşma bence
eşin olduğu halde onunla uğraştığın için beni unutamadı karımdan ayırmaya çalışıyo falan dese naparsın

Merhabalar herkese,bu benim ikinci üyeliğim diğer üyeliğimden deşifre olmamak adına admin onaylı olarak aldım.
Derdime gelecek olursak üniversite yıllarında tanıştığım,bir süre ilişki yaşadığım biri vardı. O zamanki cahillikle kefil olmuştum bazı alışverişlerine vs. Neyse bu insanın tutarsız tavırlarının üzerine birde beni aldatması eklenince ayrıldım ve kabus başladı. Tam 2 sene devam eden bir işkence yaşadım resmen. Kefillik sebebiyle icralık olmam,yaşadığım şehire gelip gecenin bir vakti ailemin kapısına dayanması,aramızda cinsellik namına bişey yaşanmadığı halde evimi arayarak babama benimle birlikte olduğunu söylemekle tehdit ederek sürekli para istemesi,en sonunda tak edip vermeyince babamı gerçekten araması,sokaklarda darp etmeye kalkması,bir gün tamam bırakıcam peşini son kez görüşelim diye kandırarak yaşadığı eve çağırarak kapıyı üzerime kilitleyip zorla boş senet imzalatmaya çalışması defalarca karakolluk olmamız,ulaşabildiği bütün akrabalarıma benim hakkımda olmayacak sözler söylemesi ve daha niceleri Zorla zihnimin en derinlerine ittiğim hatırlaması bile şimdi acı veren daha nice olaylar. Bunları yaşadığımda 19 yaşındaydım daha ve o insana inanıp bir süre görüşmek dışında hiçbir hatam yoktu.
Böyle geçen 2 senenin sonunda bir şekilde kurtuldum,sonrasında eşim karşıma çıktı evlendim ve şükürler olsun çok mutluyum. O insanada izimi kaybettirdim.
Şimdi kucağıma öyle bir fırsat düştüki günlerdir kendimle savaşıyorum. Sosyal medyadan ünv. ortak bir arkadaşımızı eklemiş bu insan,kısa bir konuşmanın ardından arkadaşımı okuldan beri sevdiğini,unutamadığını falan yazmış. Arkadaşım ısrarla evliyim çocuğum var demesine rağmen devam etmiş,senin çocuğun benim çocuğum olur seni sonsuza kadar severim falan yazmış. Görüşmek istemiş,cinsellikle ilgili bir sürü yazışması olmuş Asıldığı kız arkadaşımda yaşadığım zor süreçte hep yanımda olan,yaşadıklarıma bire bir şahit,karakolda bana şahitlik yapmış bir arkadaşım.
Sonrasında arkadaşım konuşmanın ekran görüntüsünü alıp bana gönderdi al ne yaparsan yap dedi. O ş....siz evlenmiş yabancı bir kadınla birde bebekleri varmış,kadın doğumdan önce ülkesine gidip bebeğini orada doğurmuş. Türkiyeye dönmeye,çocuğu babasına göstermeye niyeti yok sanırım,eşiyle kavgalılar bunlarıda ben arkadaşımın verdiği isim doğrultusunda kadının profiline girerek yazılan yorumlardan öğrendim.
Belliki bu adam değişmemiş,şimdi o konuşma görüntülerini eşine gönderdiğim taktirde adama karşı bir koz olacak elinde,hemde herşeyi detaylı yazıp aslında nasıl bir canavarla evlendiğini göstererek bir şekilde yardım edeceğim kadına. Kendi fotoğraflarını falanda göndermiş konuşmada. Bir yanım sana yaptıkları yanına kalmasın al intikamını diyor çünkü hala nefret doluyum. Diğer yanım ortada bir çocuk var karışma diyor (şuan ayrıda olsalar) sahte bir adresten atarım görüşmeleri ama yinede zor kurtuldun sıçratma üstüne diyorum zaman zaman kendime
bence sen kaşınıyorsun. evlisin ve eski erk. ark. intikam almak istiyorssun. ve sana sıcrarsa evligiin bitebilir bunu göremeiyorsun.
e daha ne yazayım... yazık...

Sen ya muntakim ismi olan yüce Allah'a sığın ins.O en güzel şekilde sana yasattiklarinin intikamını alicaktir inş Allah'a havale et.eşin var ne güzel evlisin yuvan olmuş.Hicbisey yapma.mumkunse haberde alma.cok zaman geçmiş.Büyük imtihandi zahmeti gitti.İntikam alma.sen intikam aldım diye emin ol ferahlamicaksin.

hiç bulaşma.birak kurtulmuşsun iste bitmis gitmiş.yeni hayata başlamışsin.
arkadasinin davranışları da çok gereksiz geldi.onun yazışmaları yüzünden adama bişey olmazda siz ve arkadasiniz zor durumda kalırsınız.benden söylemesi.
karar sizin..

Uyuyan yılanı uyandırmayın.
Kadın zaten kendi ülkesine dönmüş, adamın ne mal olduğunu anlamışki geri dönmüyor.
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz bence.
Arkadaşınızdan ötürü , sizin yaptığınızı anlama olasılığı çok yüksek.

Ya benim arkadaşımın başına gelmişti böyle bir olay , ya zor kurtulmuştu ben bile hatırladıkca tüylerim diken diken oluyo.

Emin ol , kadının ona karşı kullancağı bir çok kozu ardır zaten kadına karşıda boş durmamıstır böyle bir insan.
Hiç bulaşmayın derim lütfen gerilime gerek yok, hayatınıza bakın.

Böyle bi Adamı eşiniz öğrenirde yuvanızdan olursanız?
Bu adamdan Kurtulduğunuza her sabah akşam şükredip ,Allaha da havale edin.
yok yere huzurunuzu kaçırmayın.
kul intikam Almayı unutsada Allah unutmaz.
O'na bırakın en iyi intikamı o alır siz uzak durun sakın ha bulaşmayın!!!

çocukça oyun değil bu asla öyle düşünmedim. Biri tarafından bu derece canınız yandı mı hiç? İftiralarla hayatınız karartılmaya çalışıldı mı? Mesela size bunları yapan babanızı aradıktan sonra telefon açıp,hayret öldürmemiş baban seni,ben bunu bekliyordum diyerek kahkahalar attı mı telefonda,bunlar yüzünden en değerlinizi babanızı kaybettiniz mi? Suçsuz yere utançtan sokağa çıkamadığınız oldu mu? Herkese laf anlatamazsınız çünkü
Eğer cevaplarınız evet değilse,lütfen yargılamayın. Çünkü kimsenin hayatı oyun değil ve insan canını yakanın birazda olsa yandığını görmek istiyor

E işte bu kadar şey yaşamışsın. Karısırsan daha kötüsu olabilir, esini de kaybedebilirsin. Karışma bence. Böyle şeyler yaşayan çok insan var intikamla olmuyor bu işler

Merhaba yazdıklarınızı okuyunca çok sinirlendim Allah çok şükür kurtarmış sizi çok güzel bir yuva kurmuşsunuz. Böyle bir şey yaşamadım birebir ama insanın hayatını zehir eden anlar ve anılar vardır çok acıtan. İntikam almak istemeniz çok çok doğal ancak bence hiç bulaşmayın derim . Demişsiniz ya allah belki çektiğiniz sıkıntıya karşı size iyi bir eş ve yuva verdi karşınıza çıkan intikam fırsatı sandığınız şey belki de sizin için imtihanın ta kendisi. O zamanlar daha toydunuz, babanızın güvenini kaybettiniz bu büyük bir kayıp ama bugün size yeniden musallat olsa -dünyanın bin türlü hali var zaten zor kurtulmusunuz- kaybedecek çok daha fazla şeyiniz var. Siz bu dünyada kendi intikamınızi almaya kalkarsanız ahirette bu hakkınızdan vazgeçmiş olacaksınız belki de. Allahın adaleti sağlamdır, belki başınıza bela olmayacak ama ortada çocuk olayları vs varmış adamın neyin ne olduğunu gayri en iyi allah bilir adam istediği kadar kötü olsun o korkmamiş siz başkasının hakkına girmekten korkun. İnşallah yaşadığınız kötü şeyleri hiç hatırlamaz ailenize çok mutlu olursunuz.

Bir de sizi taktir ettim ben Onca şeye katlanmak şöyle dursun eşinize herşeyi anlatmanız onun da sizin yaralarınizi sarması öyle büyük bir nimet ki

Issizsin galiba aksiyon aradığına göre adamdan kurtulduguna sukredecegin yerde :işsiz:

Yaşadıklarından ders almamışsın belli ki. Niye kaşınıyorsun ki hazır kurtulmuşsun böyle bir pislikten.
Üstelik yaşadıkların yenilir yutulur şeylerde değil.
Kanunen hakkını zamanında arasaydın şimdi maceraya gerek yok.
Yinede sen bilirsin kimi iyice dibini sıyırmadan belanın akıllanmıyor

İntikam al derdim ama evlisin döner dolaşır yine sana bulaşır bu işin pisliği Allah'a havale et uğraşma en iyisi

İntikam alınmayacak gibi değilmiş, ama eşin ne der, bu işi eline yüzüne bulaştırıp kendi huzurunu bozmak da var, eşinden gizli iş yapma derim, ondan gayrı elinden geleni ardına koyma..
yani insan unutamıyor bazı şeyleri,yapılan kimsenin yanına kar kalmasın istiyor belki bekar olsam hiç düşünmezdim ama eşim ve mutlu bir evliliğim varken riske atamam bunları sanırım

İyi de yazışmayı karısı gösterince adam bu sefer de arkadaşınıza bela olacak. Arkadaşınızın başını belaya sokmayın.
yok asla arkadaşımdan gizli birşey yapmam,arkadaşımla dostluğumuz çok eskiye dayanır en yakın şahididir yaşananların. Kendisi gönderdi konuşmaları karısına göndereceğim yada sen ne istersen yap dedi.
Ama onunda kendiminde huzurumuzu tehlikeye atmayacağım dilerimki ilahi adalet vardır birgün benim içinde tecelli eder

Back