İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde saç diplerim seyrek genetik baba tarafından yıllardır toz yada siyah sprey kullanırim.

Öner’iniz nedir kullandığınız ürünler? Doğal duruyor mu?
Gayet iyi duruyor valla. Lorealin var yeni çıkardığı her rengi var en uygun olanını seç. Bir kac denemede öğrenirsin. Bide schwarskop mu ne o markanin da var çıkardığı o daha ekonomik çünkü 2 kat fazla var içinde bir yere de bulaşmıyor. Toz olanlarda var. Sıkma canını böyle şeylere

Beyaz kapatmak için olan spreyleri mi diyorsunuz? Ben topic tarzı şeyler sandım? Birde her gün yıkamak gerekiyor mu saçı?

Beyaz kapatmak için olan spreyleri mi diyorsunuz? Ben topic tarzı şeyler sandım? Birde her gün yıkamak gerekiyor mu saçı?
Evet evet beyazi kapatmak için bide topikte var hatta fırçayla sürüle bilen var hangisi rahatsa senin için. Saçının arka taraflarina sikacaksan yastığına havlu koy kirlenmesin ha sadece tepene koyacaksan hergun yikamak zorunda değilsin

Watsonda satılan dag süpergro diye sac uzatma etkili bir krem var dökülmeyi durdurup saçı uzatıyor gayette etkili ben kullanıyorum sanada tavsiye ederim canım kullanımıda: banyoya girmeden 1 saat önce sürüp bekliyorum sonra duşa giriyorum mutlaka al çok iyi geliyor

Psikiyatra git . millet ne dertlerle yasamayadvm ediyor..

Bakayım çok makbule geçti :)

Psikiyatra git . millet ne dertlerle yasamayadvm ediyor..
Öneriniz için teşekkür ederim psikiyatri değil ama psikolog olabilir belki çünkü ilaçla çözülecek bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Diğer konuya da gelirsek herkes kendi yaşadığı şeyleri biliyor sadece o yüzden kimsenin derdini küçümsemeyin başka sağlık problemlerimde var ama ben bu konuda problem yaşadığım için onunla ilgili yazdım.

Ah be yavrucuğum, üzüldüğün şeye bak. Eminim ki çok güzelsindir böyle ufak şeyleri dert etme.. Hem o kadar geliştiki herşey ilerde daha farklı çözümler bile bulabilirsin..

Şampuanın adını verebilir misin banada

Hormonlara baktırmak için hangi bölüme gitmek gerekiyor?

Hormonlara baktırmak için hangi bölüme gitmek gerekiyor?
Saç dökülmesi için tsh değerlerinize, kan değerlerinize bakılır. Tsh tahlilerini enkdokroloji bölümü yapıyor, diğerlerini dahiliye yapıyor diye biliyorum. Tüm sayfaları okumadım, daha önce dermatologa gittiniz mi? Önce bir dermatologa gitseniz, gerektiği durumda o sizi tahliller için yönlendirecektir zaten.

Cildiyeye mi gideyim yani?

Çok iyi anlıyorum hala aktif misin bilmiyorum son durumun ne.yıllarca üzüldüm meğer onlr iyiymiş şimdi eski saçım olsa keşke diyorum.kadınlar içğn ektirmek de çözüm değil saç çok dökülmeden belki minoksil instagramda Avrupa da ki bi çok kadın var böyle ben de yeni fark ettim onlar bile hala aşamamış çok zor bir durum yaşamayan bilmez.ama insanlar buna da alışacak tül tepelik deneyeceğim ben de

Cnm doğum kontrol hapı al havanda ez 1 tabletin tamamını sampuanin içine karıştır her banyoda calkalayarak kullan 1 ay içinde saçındaki değişikliği fark edersin

Canım saçı halledersin bir sekilde Allah dermansız dert vermesin. İntiharı sakın düşünme.

Ölüm var bu dünyada sevdiğini kaybetmek var ne imtihanlar ne hayatlar var. Tek derdiniz bu olsun insallah. Bir cok caresi var oncelikle dermatologa gitin kan testlerinizi yaptirin altindaki nedenleri arastirin tedavisi varsa yapın yok eğer böyle gidecekse topik gibi ya da renkli sac spreyleri var sacin dibine sikiliyor yogun ve gur gorunuyor. Ilerde de isterseniz sac ekimi yaparsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…