İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
canım bi doktora gitsene önce hormonal bişey mi nedir bi baksınlar bakalım

Yorumların tamamını okudum hepinize çok teşekkür ediyorum bir kaç gündür sağlık problemlerim sebebi ile girememiştim nete öncelikle defalarca bir umut dr lara gittim en fazla bulabildikleri Demir eksikliği yalandan vitamin verip gönderdiler her seferinde ve sarımsak,zeytin yağı, karanfil suyu vs bir çok şeyi denedim olmadı gene sonuç en son kaynak yaptırdım kendimi o zaman biraz güzel hissettim ama dipler ve önüm seyrek olduğu için her defasında birisi bunu yüzüme vurdu acımasızca ve biliyorum bir çok dert var dermansız benim yaptığım şumarıklık gibi gelebilir ama kendimi çok eksik hissediyorum bunları yazarken bile gözümden yaşlar geliyor. İki gündür sokağa çıkmıyorum sürekli düşünüyorum bu olanları isyan etmiyorum ama içim buruk işte.
önlere saç ektirsen? bir araştır istersen millet dudak büyütüo burun yaptırıo hiçbi farkı yok bence ne var yani

Cildiyeye gitmiştim daha önceleri sizce yanlış mı? Önce ortepediye gideceğim belim için ikinci olarak saçımla ilgileneceğim bayramdan sonra.
dahiliye ye de gitmiş olmalısın kanına baktılarsa...sadece ciltle ilgili olmayabiliyor hormonlar, uyku düzeni, psikoloji hepsi etkileyebiliyor maalesef...

Sen bu sebeple intihar edeceksen, önerecek tek bir kelimem dahi olamaz. Annesi gözü önünde öldürülen çocuklar, kanser hastası olanlar, bacağı kolu olmayanlar, yiyecek bir lokma ekmeği olmayanların yaşaması size göre eminimki çok saçma. Allah akıl fikir versin. Pes.

Sen bu sebeple intihar edeceksen, önerecek tek bir kelimem dahi olamaz. Annesi gözü önünde öldürülen çocuklar, kanser hastası olanlar, bacağı kolu olmayanlar, yiyecek bir lokma ekmeği olmayanların yaşaması size göre eminimki çok saçma. Allah akıl fikir versin. Pes.
Her dert kendince kendi kişisine büyüktür ... O yüzden böyle düşünmeyi doğru bulmuyorum.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Bu kadr uzulmeyin dermansiz bi dert degl. Sac ektirin mis gibi cozersinz derdini. Kaynim ektirdi cok guzel oldu. Yani aklma gelen bu.

Şuan çok iyi anlıyorum ki saç fln değil ben sağlığımı istiyorum inanılmaz bir bel ağrısı çekiyorum bir kaç ay önce gitmiştim kemik kayması var demişti dr ilaç verdi egzersiz vs ben hiç birini kullanmadım sersemleştirdi beni çünkü hareketleri de yapamadım şuan öyle kötüyüm ki ne oturtabiliyorum ne ayakta durabiliyorum ne yatabiliyorum tek isteğim sağlığıma kavuşmak umarım bir gün benim içinde her şey güzel olur :KK43:

Saç ektirebilirsin
Saçlarını kazıtıp yeni çıkan terletmeyen gerçek saç peruk kullanabilirsin(saçların kazındığı için belki daha gür çıkar hem )
Saç diplerine sprey boya kullanabilirsin açıklığı belli olmaz
Her şeyin çözümü var sıkma canını

istanbulda dr resul yaman diye bir doktor var. benim kardeşmin arkadaşı yaptırdı gayet memnun bir görünün isterseniz

Şimdi saçlarımı siyaha boyuyorum ve kaynağım var onun dışında fön, maşa vs kullanmıyorum ayda bir en fazla dediklerini yapacağım ama kaynak olmadan da hiç saçım Yok mecbur kalıyorum ona :KK43:
Bir yerde duymustum kimayasal acidan en tehlikeli sac boyasi rengi siyahmis bu yuzden donmesi zor

Saç ektirmek içşn paran yoksa doğal bir peruk bul insanlar seni üzmek için değil şaşırdığından söylüyor

sac için intihar .. psikolojini olumsuz etkilemesini anlıyorum ama kanser hastaları ne yapsın peki? fiziksel engeli olanlar ? iyi yönlerine odaklan. sen ve hayatın saç telinden ibaret değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X