- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
Ben de aynı durumdaydım (17 yaşında başladı ve şu an 22-23 yaşındayım) ama böyle insanlar her zaman olacak Saçınız çok gür olsaydı da kaşınıza laf edeceklerdi Zayıf olsanız zayıf derlerdi kilolu olsanız şişko derlerdi fit olsanız ayyy o her şeyi yemiyor mıy mıy mıy biz onun kadar dikkat etsek ohooo derlerdi Kısacası derler de derler
Ben o yüzden bosverdim gülüp gectim hatta renk renk boyadım Aaayyy cok seyrek boyadıgın icin mi diyenlere de yoo deyip gectim Sonunda da bu saçsızlık kompleksimi yenmek icim kazıdım (egzama pcos hipotroid derken tahmin edebilirsiniz) şimdi de seyrek bile olsa uğraşıyorum saçlarımla Gerek toparlaması için gerek az olsa da parlak bakımlı durması icin Baskasının lafına nolursunuz takılmayın
Evet biliyorum çok zor umursamamak ama inanın mümkün
Ben o yüzden bosverdim gülüp gectim hatta renk renk boyadım Aaayyy cok seyrek boyadıgın icin mi diyenlere de yoo deyip gectim Sonunda da bu saçsızlık kompleksimi yenmek icim kazıdım (egzama pcos hipotroid derken tahmin edebilirsiniz) şimdi de seyrek bile olsa uğraşıyorum saçlarımla Gerek toparlaması için gerek az olsa da parlak bakımlı durması icin Baskasının lafına nolursunuz takılmayın
Evet biliyorum çok zor umursamamak ama inanın mümkün