İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de aynı durumdaydım (17 yaşında başladı ve şu an 22-23 yaşındayım) ama böyle insanlar her zaman olacak Saçınız çok gür olsaydı da kaşınıza laf edeceklerdi Zayıf olsanız zayıf derlerdi kilolu olsanız şişko derlerdi fit olsanız ayyy o her şeyi yemiyor mıy mıy mıy biz onun kadar dikkat etsek ohooo derlerdi Kısacası derler de derler
Ben o yüzden bosverdim gülüp gectim hatta renk renk boyadım Aaayyy cok seyrek boyadıgın icin mi diyenlere de yoo deyip gectim Sonunda da bu saçsızlık kompleksimi yenmek icim kazıdım (egzama pcos hipotroid derken tahmin edebilirsiniz) şimdi de seyrek bile olsa uğraşıyorum saçlarımla Gerek toparlaması için gerek az olsa da parlak bakımlı durması icin Baskasının lafına nolursunuz takılmayın
Evet biliyorum çok zor umursamamak ama inanın mümkün

Bunun için intihar edilmez,edilmemeli.
Bu kadar dirayetsiz misiniz?
Ben kemik gibiyim (hoş şimdi kilo almaya başladım ama neyse :KK70:) abartmıyorum hergün laf söyleyen oluyordu, bende yıkıyordum ağızlarına lafları.
Söyleyenin ağzına tık, kalabalık bir ortamda boz bak bir daha cesaret edebiliyorlar mı..
Ayrıca saç çıkartan güzel bir bakım yapıyorum ben, gür olan saçlarımı hem daha da gürleştirdi hemde parlaklaştırdı. İstersen tarifini veririm, haftada 1 2 uygularsın.Ayrıca çalı süpürgesi gibi bol ama bakımsız saçlar yerine seyrek ama ışıl ışıl bakımlı parlak saçları tercih ederim. Gerekli bakımı yaparsanız saçınızdaki seyreklik belli bile olmaz.

cnm benim bir tanıdığım çok güzel peruk aldı. o kadar güzel oldu ki. bu da bir çözüm olabilir.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Olmek mi istiyorsun gerçekten ?kuzenim 2 yasindayken kaynar su dokuldu kafasinda sac yuzunde duzgun deri yok oda kiz .ölmek mi istiyorsunuz gerçekten? 2 ay hastanede yattim hafta 7 gun ben haftada 8 kere anestezi aldim 2 ay kablolar direnler su bile icemedim cocugum hala anne gitme diye agliyor geceleri..suan acaba korona mi oldum diye korkuyorum ve siz ölm3k istiyorsunuz oyle mi?lutfen hastan ziyaret edin bir bakin ordaki insanlara..Allahda sahittir benim bu surecte bildigin kafam parliyordu sac namina hicbirsey kalmadi bazi yerlerinde peruk alirim dedim yeterki ölmeyeyim Allahim dedim.sdedim.size cok kizdim gercekten neslican vardi mesela bacagi yoktu saci yoktu agir tedavisi vardi ölmek istemiyorum diyordu üni okuyordu..kendinize gelin bukadar kolay ölümü dillendirmeyin sinaviniz oluverir

Doktora gittiniz mi? Hormonal bozukluklar da saç dökülmesine sebep olabiliyor veya vitamin ve mineral eksikliği. Öncelikli olarak bunun nedenini öğrenin. Ona göre bir tedavi uygulayın. Sorunun kökenini bilmezseniz dışardan uygulayacağınız yağ ya da serumlar daha yıpratıcı olabilir.
Evet dış görünüş biz kadınlar için önemli ama hayattan vazgeçecek kadar değil.
Çok doğal peruklar var onlardan kullanmayı denediniz mi?

Nasil nankorsun hayata karsi pes! Biliyor musun tum ailesini depremde yitirmis biri olarak Golcuk ten dönüyorum şu an. Mezarlarlari belki diil sadece adlari yazili canlarimin. Neymis saci yokmus sen sukret Allaha. Neyse ya huzur azgini olarak devam etsin senin gibilsr!

Olmek mi istiyorsun gerçekten ?kuzenim 2 yasindayken kaynar su dokuldu kafasinda sac yuzunde duzgun deri yok oda kiz .ölmek mi istiyorsunuz gerçekten? 2 ay hastanede yattim hafta 7 gun ben haftada 8 kere anestezi aldim 2 ay kablolar direnler su bile icemedim cocugum hala anne gitme diye agliyor geceleri..suan acaba korona mi oldum diye korkuyorum ve siz ölm3k istiyorsunuz oyle mi?lutfen hastan ziyaret edin bir bakin ordaki insanlara..Allahda sahittir benim bu surecte bildigin kafam parliyordu sac namina hicbirsey kalmadi bazi yerlerinde peruk alirim dedim yeterki ölmeyeyim Allahim dedim.sdedim.size cok kizdim gercekten neslican vardi mesela bacagi yoktu saci yoktu agir tedavisi vardi ölmek istemiyorum diyordu üni okuyordu..kendinize gelin bukadar kolay ölümü dillendirmeyin sinaviniz oluverir
Birak kardesim. Bu kadar nankorluj pes

Saciniz dökuldugu icin ölmek istiyosunuz oylemi
Saka yapiyosunuz diye dusunup...
Neler var hayatta, taktigin bu olsun der giderim

Benimkiler de çok sık o kadar fazlalar ki birde kıvırcıklar asla şekil almayan sürekli toplanan saçlar bende nefret ediyorum onlardan ama hayata küsmeye gerek yok hele insanlar ne der diye asla ve asla takmamalı rahat ol hayatını yaşa.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
İyiki kör saat değilsiniz ya napardiniz sonra kanser hastaları ya. İnsanlar saç değilde başka şeyler içinde derler herkes benim boyumla dalga geçer daha iki dk önce vaktm bir fotoya oglum kucağında cidden yer cucesi gibi kalmışım. Ama ölmek istemedm yani çok şükür her halimize elhamdülillah

Sizi anlıyorum kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz? Yani uzun süre sabit kullanılan peruklar var bir yıl falandı diye hatırlıyorum. Maliyetini bilmiyorum belki bir öyle bişey kullanabilirsiniz.
Ayrıca inanın herkes hayatında bir dönem ölmeyi çok istiyo ben de çok istedim ama yaşım 30 oldu hala yaşıyorum. Ölmek isteme nedenlerim değişti ama ara ara hala ölmeyi çok istiyorum ama yaşıyoruz neticede . Yaşamaya devam yok öyle millet yüzünden kendime kıyamam.

ben de yaşım küçükken bu saç mevzusu yüzünden ölmeyi çok istedim hep akranlarım tarafından okulda aşağılandım ama şuan tepelik kullanıyorum. Sorana da dimdik durup saçlarım seyrek çıtçıt kullanıyorum diyebiliyorum 10 yılda bu seviyeye geldim. Kafana takma kendini sev

Nasil nankorsun hayata karsi pes! Biliyor musun tum ailesini depremde yitirmis biri olarak Golcuk ten dönüyorum şu an. Mezarlarlari belki diil sadece adlari yazili canlarimin. Neymis saci yokmus sen sukret Allaha. Neyse ya huzur azgini olarak devam etsin senin gibilsr!
Herkesin derdi kendine büyük hanımefendi... Nankör demeniz hiç hoş olmamış, sürekli yaptığınız yorumlar bu şekilde forumda. Sizin yaşadığınız acı çok büyük ona tek bir söz söyleyemem. Ama herkesin bu hayatta sınavları farklı oluyor.

Vücudunda eksik bir şeyler vardır. Saç ancak içeriden beslenir. Dışarıdan yaptığın şeyler geçici olur. Kan değerlerini ölçtür iyi bir yere. Ayrıca çıt çıt, kaynak gibi şeyler de saça zarar verir. Doktorun verdiği gerekli takviyeleri al dışarıdan da aktardan alacağın soğuk sıkım birkaç yağ ile desteklersin ama asıl içerden başla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X