İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi siz duymayan, görmeyen, yürüyemeyenler ölsün mü diyorsunuz. Elbette üzülebilirsiniz de ölmek nedir???

ben de valla.
bugunlerde gezegenlerden mi bilmiyorum. çevremdeki kimseyle konuşmak istemiyorum. ölmek istiyorum sebepsiz.

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Canm saç derin görünmese kimse anlamaz topic kullan o kadar doğal duruyor ki

Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi:KK43: çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Kiz aman ne takiyon .Sac n ekil tuy.kel arkadasim sac ektirdi baya sacli sindi.turlu yonetmler var artik.olmeyi isteyecek kadar da seetme .

Erkek tipi dokulme yada pco felan varsa tedavi sonrasi duzelir diye biliyorum

hint yağı biberiye jojoba karıştır haftada 2 3 maske yap saçına. benim de inanılmaz dökülüyordu ve kalanlar da feci cansızdı ince telli saçlarım. bu şekilde bakım yapıyorum 5 aydır müthiş uzuyo ve yeni saçlar çıkıyo. düzenli olarak uygula göreceksin faydasını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X