- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.747
canım bi doktora gitsene önce hormonal bişey mi nedir bi baksınlar bakalımArkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dediçocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
önlere saç ektirsen? bir araştır istersen millet dudak büyütüo burun yaptırıo hiçbi farkı yok bence ne var yaniYorumların tamamını okudum hepinize çok teşekkür ediyorum bir kaç gündür sağlık problemlerim sebebi ile girememiştim nete öncelikle defalarca bir umut dr lara gittim en fazla bulabildikleri Demir eksikliği yalandan vitamin verip gönderdiler her seferinde ve sarımsak,zeytin yağı, karanfil suyu vs bir çok şeyi denedim olmadı gene sonuç en son kaynak yaptırdım kendimi o zaman biraz güzel hissettim ama dipler ve önüm seyrek olduğu için her defasında birisi bunu yüzüme vurdu acımasızca ve biliyorum bir çok dert var dermansız benim yaptığım şumarıklık gibi gelebilir ama kendimi çok eksik hissediyorum bunları yazarken bile gözümden yaşlar geliyor. İki gündür sokağa çıkmıyorum sürekli düşünüyorum bu olanları isyan etmiyorum ama içim buruk işte.
Araştıracam onu ama birinden duymuştum ekim konusunda kadınların şansı erkeklerden daha azmış.önlere saç ektirsen? bir araştır istersen millet dudak büyütüo burun yaptırıo hiçbi farkı yok bence ne var yani
Cildiyeye gitmiştim daha önceleri sizce yanlış mı? Önce ortepediye gideceğim belim için ikinci olarak saçımla ilgileneceğim bayramdan sonra.canım bi doktora gitsene önce hormonal bişey mi nedir bi baksınlar bakalım
olsun araştır iyi bir doktor bulursun benceAraştıracam onu ama birinden duymuştum ekim konusunda kadınların şansı erkeklerden daha azmış.
dahiliye ye de gitmiş olmalısın kanına baktılarsa...sadece ciltle ilgili olmayabiliyor hormonlar, uyku düzeni, psikoloji hepsi etkileyebiliyor maalesef...Cildiyeye gitmiştim daha önceleri sizce yanlış mı? Önce ortepediye gideceğim belim için ikinci olarak saçımla ilgileneceğim bayramdan sonra.
Her dert kendince kendi kişisine büyüktür ... O yüzden böyle düşünmeyi doğru bulmuyorum.Sen bu sebeple intihar edeceksen, önerecek tek bir kelimem dahi olamaz. Annesi gözü önünde öldürülen çocuklar, kanser hastası olanlar, bacağı kolu olmayanlar, yiyecek bir lokma ekmeği olmayanların yaşaması size göre eminimki çok saçma. Allah akıl fikir versin. Pes.
Her dert ölmeyi mi gerektiriyo? O zaman dünyada insan kalır mıydı?Her dert kendince kendi kişisine büyüktür ... O yüzden böyle düşünmeyi doğru bulmuyorum.
Bu kadr uzulmeyin dermansiz bi dert degl. Sac ektirin mis gibi cozersinz derdini. Kaynim ektirdi cok guzel oldu. Yani aklma gelen bu.Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dediçocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
ya o derdinin kafasındaki büyüklüğünü dile getirmişHer dert ölmeyi mi gerektiriyo? O zaman dünyada insan kalır mıydı?
İntihar etmek istiyorum cümlesinden bunu anlıyorsanız yapacak birşey yok. Farklı düşünüyoruz sıkıntı yok.ya o derdinin kafasındaki büyüklüğünü dile getirmiş
oturup da bilek kesecek, kendini asacak olduğunu sanmıyorum.....
Aynen dediğiniz anlamda kullandım o sözcüğü.ya o derdinin kafasındaki büyüklüğünü dile getirmiş
oturup da bilek kesecek, kendini asacak olduğunu sanmıyorum.....
Bir yerde duymustum kimayasal acidan en tehlikeli sac boyasi rengi siyahmis bu yuzden donmesi zorŞimdi saçlarımı siyaha boyuyorum ve kaynağım var onun dışında fön, maşa vs kullanmıyorum ayda bir en fazla dediklerini yapacağım ama kaynak olmadan da hiç saçım Yok mecbur kalıyorum ona