- 23 Aralık 2019
- 284
- 577
Olmek mi istiyorsun gerçekten ?kuzenim 2 yasindayken kaynar su dokuldu kafasinda sac yuzunde duzgun deri yok oda kiz .ölmek mi istiyorsunuz gerçekten? 2 ay hastanede yattim hafta 7 gun ben haftada 8 kere anestezi aldim 2 ay kablolar direnler su bile icemedim cocugum hala anne gitme diye agliyor geceleri..suan acaba korona mi oldum diye korkuyorum ve siz ölm3k istiyorsunuz oyle mi?lutfen hastan ziyaret edin bir bakin ordaki insanlara..Allahda sahittir benim bu surecte bildigin kafam parliyordu sac namina hicbirsey kalmadi bazi yerlerinde peruk alirim dedim yeterki ölmeyeyim Allahim dedim.sdedim.size cok kizdim gercekten neslican vardi mesela bacagi yoktu saci yoktu agir tedavisi vardi ölmek istemiyorum diyordu üni okuyordu..kendinize gelin bukadar kolay ölümü dillendirmeyin sinaviniz oluverirArkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dediçocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Birak kardesim. Bu kadar nankorluj pesOlmek mi istiyorsun gerçekten ?kuzenim 2 yasindayken kaynar su dokuldu kafasinda sac yuzunde duzgun deri yok oda kiz .ölmek mi istiyorsunuz gerçekten? 2 ay hastanede yattim hafta 7 gun ben haftada 8 kere anestezi aldim 2 ay kablolar direnler su bile icemedim cocugum hala anne gitme diye agliyor geceleri..suan acaba korona mi oldum diye korkuyorum ve siz ölm3k istiyorsunuz oyle mi?lutfen hastan ziyaret edin bir bakin ordaki insanlara..Allahda sahittir benim bu surecte bildigin kafam parliyordu sac namina hicbirsey kalmadi bazi yerlerinde peruk alirim dedim yeterki ölmeyeyim Allahim dedim.sdedim.size cok kizdim gercekten neslican vardi mesela bacagi yoktu saci yoktu agir tedavisi vardi ölmek istemiyorum diyordu üni okuyordu..kendinize gelin bukadar kolay ölümü dillendirmeyin sinaviniz oluverir
Biliyorum döküyor ama onlar da olmasa hiç saçım Yok yani çok kötü bir görüntü
İyiki kör saat değilsiniz ya napardiniz sonra kanser hastaları ya. İnsanlar saç değilde başka şeyler içinde derler herkes benim boyumla dalga geçer daha iki dk önce vaktm bir fotoya oglum kucağında cidden yer cucesi gibi kalmışım. Ama ölmek istemedm yani çok şükür her halimize elhamdülillahArkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dediçocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Sizi anlıyorum kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz? Yani uzun süre sabit kullanılan peruklar var bir yıl falandı diye hatırlıyorum. Maliyetini bilmiyorum belki bir öyle bişey kullanabilirsiniz.Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dediçocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.
Herkesin derdi kendine büyük hanımefendi... Nankör demeniz hiç hoş olmamış, sürekli yaptığınız yorumlar bu şekilde forumda. Sizin yaşadığınız acı çok büyük ona tek bir söz söyleyemem. Ama herkesin bu hayatta sınavları farklı oluyor.Nasil nankorsun hayata karsi pes! Biliyor musun tum ailesini depremde yitirmis biri olarak Golcuk ten dönüyorum şu an. Mezarlarlari belki diil sadece adlari yazili canlarimin. Neymis saci yokmus sen sukret Allaha. Neyse ya huzur azgini olarak devam etsin senin gibilsr!
D vitamini eksikliği saç dökülmesi yapar.Beslenmem düzensiz d vitamini eksik demişti en son gittiğimde doktor minoksil fln verdi ama kullanmadım yorumları okudum çünkü