İntihar etmek istiyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
36
Arkadaşlar benim bir derdim var biliyorum kimisine komik gelecek belki ama saçlarım lise yıllarından itibaren dökülmeye başladı çok seyrek bende yıllardır çıt çıt kullanıyordum şimdi ise kaynak yaptırdım güzel duruyor ama dipler boş olduğu için kabak gibi çıkıyor topluyorum yarım mecbur arkası da açık çünkü , haliyle ön seyrek belli oluyor kahkül fln çok kullandım zamanında ondan da soğudum insanlar anlayınca. Bugün de bir arkadaş aaa saçının önü açık dökülüyor mu tarzı yorum yaptı ağlıyorum şuan da belki en hassas olduğum konu bi iki kişi de biraz kilo mu almışsın dedi çocukça gelecek size ama ölmek istiyorum gerçekten saç yüzünden aşağılanmaktan bıktım ben takmasam bile insanlar bunu yüzüme vuruyor bir yerden.

çam terebenti yağı kullan saçlarına.bırde şampuanına kat.kımyasalınıda alır.

saglik olsun hayat guzel tül peruk kullan kullanan cokmus ...dogalmis...

Ya ne var bunda.. Saç ektir en kötü.. Dermaroller ve serumla kökleri canlandıranlar var. Saç derisini saç tonuna yakın renkle boyatanlar var.
Sen taktığın için sana öyle geliyor da olabilir. Ya da şöyledir;gerçekten dökülüyordur ne var ki. Herkesin fiziki bi anormalisi olabilir. Senin saçtır, benim kilo, ötekinin, boy, ötekinin cilt. Mükemmel olmak zorunda değilsin.
İlaveten kaynak, boncuk, çıt çıt gibi şeyler saçı daha çok döker. Cildiyeye git ve Biotin takviyesi al. İyi bir markanınkini. Bence işe yarar.

iki boşboğaz insan yüzünden mi intihar ediceksin o kadar kolay mı intihar etmek bakım yağları var onları kullan

Saçın ve kilon yüzünden mi intihar etmek istiyorsun??? Kendimi bildim bileli şişmanım ablamda saç kıran var. Kaşları ve kirpikleri dahil döküldü. Hiçbir zaman ağzından duymadım. Sen yine kapatabilirsinn. Ama o ne yapsın??? Sizi kötü hissettiren insanlardan uzak durun.

Biliyorum döküyor ama onlar da olmasa hiç saçım Yok yani çok kötü bir görüntü

önce beslenmenize dikkat edeceksiniz.
demir eksikliğiniz d vitamini eksikliğiniz var mı?
tiroid probleminiz var mı?
bunlara bir baktırın.
sonrasında pek çok çözüm var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…