- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
AhahaGecen bir arkadasimla konusuyorduk. Lez olabilirsin dedi. Ben de yuruuu git dedim.
Arkadasim da yabanci , 24 yasinda ve nisanli. Bana verdigi akla bak.
Arkadas dedigin arkadaslik sitesinde profil yaratacak. Bknz: This means war.
Izlemediyseniz izleyin kizlar.
Facebook uzerinden tanismislardigayet mutlular, kimin kismeti nerdedir bilinmiyor hayirlisiyla karsilastirsin Allah herkesi
Facebookta herhangi bir topluluk sayfasinda yorumlasirken tanismislardiAmin..Çok sevindim.
Ortak arkadaş mıydı yoksa hiç tanıdık yok muydu?
Anladım..Facebookta herhangi bir topluluk sayfasinda yorumlasirken tanismislardi
Açtın mi uyelikAnladım..
Hayırlı uğurlu olsun..
Risk almış sonucu da güzel olmuş..
Canım şimdi net bir şey diyemiycem bu konuda fakat bazı programlar var onlara sakın bulaşma derim. Böyle telefon sallayınca yakındakı kızları erkekleri bulan cinsten. Bu programı bekar erkek arkadaşlarım kullanıyor ve hepsi günübirlik ilişkiler için. Allah korusun başına kötü şeyler de gelebilir. Bence o kadar geç kalmamışsın evlenmek için. Daha çok sosyal ol. Arkadaşlarınla daha çok dışarıda takıl. Bir arkadaşının arkadaşı belki hayatının erkeğidir. Kendine şans ver. İnternet yalan dolan hele ki bizim yaşlarımızdaki insanlar için. Dışarıda ne manyaklar var Allah korusun!Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim..Canım şimdi net bir şey diyemiycem bu konuda fakat bazı programlar var onlara sakın bulaşma derim. Böyle telefon sallayınca yakındakı kızları erkekleri bulan cinsten. Bu programı bekar erkek arkadaşlarım kullanıyor ve hepsi günübirlik ilişkiler için. Allah korusun başına kötü şeyler de gelebilir. Bence o kadar geç kalmamışsın evlenmek için. Daha çok sosyal ol. Arkadaşlarınla daha çok dışarıda takıl. Bir arkadaşının arkadaşı belki hayatının erkeğidir. Kendine şans ver. İnternet yalan dolan hele ki bizim yaşlarımızdaki insanlar için. Dışarıda ne manyaklar var Allah korusun!
Evet turlara katılabilirsin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbuldaysan cadde bostan sahile gidebilirsin. Ben kocamla orada tanışmıştım :) Benim eşim bizim arkadaş grubundaki birinin kardeşiydi fakat orada insanlar samimi hiç çekinmeden birbirleriyle sohbet ediyorlar.Çok teşekkür ederim..
Haklısınız..
İnternette illa ki düzgün birileri vardır. Ama tahminen %5'tir. Onlarla da karşılaşabilir miyim bilmiyorum..
Ben dediğiniz uygulamayı anladım.
Orayı düşünmüyorum zaten.
Geç kaldığımı düşünmüyorum. Çünkü şu an çocuk istemiyorum. Ama bir hayat arkadaşı istiyorum. O yüzden bu konuyu açtım..Çoğu arkadaşımın arkadaşları benden de büyük ve çoğu evli.
Evli olmayanlar da çocuklu. Ben boşanmış olmasını sorun etmem ama çocuklu olmasını istemiyorum. O bana uymaz.
Bir kız arkadaşım turlara katılalım diyor.Günübirlik aslında aklıma yatmıyor değil..
Katılıyorum size.Evet turlara katılabilirsin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbuldaysan cadde bostan sahile gidebilirsin. Ben kocamla orada tanışmıştım :) Benim eşim bizim arkadaş grubundaki birinin kardeşiydi fakat orada insanlar samimi hiç çekinmeden birbirleriyle sohbet ediyorlar.
Ayrıca bunu söyleyen çok olmuştur fakat gerçekten hiç aklında yokken karşına çıkıyor hayatının erkeği. Yalnızlık kötü fakat çekilmez değil. Çekilmez olan şey kafanın uyuşmadığı biri ile evli olmak bunu unutma... Bir çok insan var maalesef senin yerinde olmak isteyen. Bunları da düşün :)
En kısa sürede hayatının erkeği ile karşılaşmanı ve mutlu olmanı diliyorum
Kıskançlıktan bunalmışlar...sonra neden ayrıldılar?
Çok teşekkür ederim..Evet turlara katılabilirsin. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbuldaysan cadde bostan sahile gidebilirsin. Ben kocamla orada tanışmıştım :) Benim eşim bizim arkadaş grubundaki birinin kardeşiydi fakat orada insanlar samimi hiç çekinmeden birbirleriyle sohbet ediyorlar.
Ayrıca bunu söyleyen çok olmuştur fakat gerçekten hiç aklında yokken karşına çıkıyor hayatının erkeği. Yalnızlık kötü fakat çekilmez değil. Çekilmez olan şey kafanın uyuşmadığı biri ile evli olmak bunu unutma... Bir çok insan var maalesef senin yerinde olmak isteyen. Bunları da düşün :)
En kısa sürede hayatının erkeği ile karşılaşmanı ve mutlu olmanı diliyorum
Rica ederim..MERHABA,
ERKEK ARKADAŞIMLA INSGRAMDAN TANIŞTIM, BÖYLE BİR SORU SORDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARI KEYİFLE OKUDUM VE ALMAM GEREKEN TAVSİYELERİ ALDIM :)
Anladım..Kıskançlıktan bunalmışlar...
HAYIR YOKTU ŞUAN İÇİN HERŞEY YOLUNDA BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR FAKAT ESKİ TECRÜBELERDEN DOLAYI BİRAZ DAHA TEMKİNLİYİMRica ederim..
Ortak arkadaş var mıydı peki?
Bencede temkinli olun..HAYIR YOKTU ŞUAN İÇİN HERŞEY YOLUNDA BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR FAKAT ESKİ TECRÜBELERDEN DOLAYI BİRAZ DAHA TEMKİNLİYİM
Hayırlı olsun..Ekşisözlükten tanıştık. Çevremde oradan tanışıp evlenen başkaları da oldu. Hatta tinderdan bile tanışıp evlenen gördüm, herkes de mutlu. o sebeple bence nereden tanıştığın çok da önemli değil, arkadaşın da tanıştırsa, internetten de tanışsan bunlar sadece vesile.
Tinderdan bile derken oradan bile oluyorsa, her yerden olur anlamında demiştim:) ama sözlük gerçekten kendi kafa yapında birisini bulabilmen için güzel bir platform. Fotoğraf yok sadece yazdıklarından ibaretsin.Hayırlı olsun..
Eksisozlukten tanışıp evlenen bende duydum.
Ama tinder kısa süreli cinsellik birlikteliği için kurulmuş bir platform.
Oradan çok birşey çıkmaz diye düşünüyorum.
Ama tabi istisnalar vardır.