İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana pek samimi gelmiyo bilmiyorum bu devirde her sekil insan var guvenmek zor gormediginiz birine
Evet bu devirde en büyük sorun güvenebilmek zaten..
Daha önce çevrenizde netten tanışan oldu mu peki?

Biz ilk aşamada kaldık..
Sevdikçe seviyorlar bana nasip olmadı ondandır..
Ben ön yargılıyım artık..

Ben biliyorum ortmenim. Yengec burcu erkegi.

Sonu belli filmleri sevmiyorum. Bana aksiyon lazim., siradisi olmalari lazim. Olmuyor olmuyorrr.
Hep o aksiyondan geliyor başımıza ne geliyorsa
Yay burcu kadına ne gider?

Valla öyleydi zaten bi daha görüşmedim adam bildiğin gözleriyle baştan ayağa rahatsız edecek derecede baktı yani, aklıma o geldi boğa deyincedr iğrendim yeniden
Ayyy adam sapıkmış burç murç hikaye

Evet kolaya kaçamıyorum.
O riski almam gerek..

Swarmda mesela geziye bi mekana gittin.orda yer bildirimi yapiyorsun.o an orda olan insanlar seni ekliyor iste:))
Teşekkürler..
Bu tanışma sitesinden de daha risk bence..
Hiç bir bilgi bilmiyorsun karşındaki hakkında..

İnstagram, Facebook vs tarzı yerden ortak arkadaşlardan ekleme gibi olabilir ama sırf arkadaş bulma platformunu ben uygun bulmuyorum evliyken de oralarda takılan oluyor..
Aslında ben de öyle düşünürdüm ama sonuçta gerçek hayatta da var öyle insanlar evli olup kendini bekar tanıtan. İnternet daha kolay gibi görünse de bence çok farkı yok. Bir de şöyle düşünelim karşı taraf için de biz bilinmeziz dolandırıcı olabiliriz, kötü niyetli olabiliriz, kendini kadın olarak tanıtan bir erkek olabiliriz. O yüzden tabii ki o ihtimallerin aklımızın bir ucunda olması gerek ama herkes ortak arkadaşları vasıtasıyla düzgün biriyle tanışabilecek kadar şanslı olamıyor

İnstagram, Facebook vs tarzı yerden ortak arkadaşlardan ekleme gibi olabilir ama sırf arkadaş bulma platformunu ben uygun bulmuyorum evliyken de oralarda takılan oluyor..
Evet haklı olabilirsiniz.
Zaten diğeri ortak arkadaş sebebiyle tanışma oluyor.
Gönül ister öyle olsun ama maalesef öyle tanışamıyorum.

Bildiğiniz olumsuz bir hikaye var galiba?

IMDB puani 4.4 olan adami ne yapayim. En az 6.8 olmali.

Bir aslan burcu olaraktan benimle anlasirsin.

Aslan , koc burclariyla iyi anlasirsin. Bir de hava gruplariyla.
haklısın tabii.
Seninle mi anlaşırım henüz durumum o kadar vahim değil ama erkeklerden umudumu tamamen kestiğimde seni bulurum

Evet kolaya kaçamıyorum.
O riski almam gerek..
Kesinlikle bunun reel hayatta da bir kuralı yok. Sadece temkinli yaklaşmak gerekir ve tanımaya çalışmak

Teşekkürler..
Bu tanışma sitesinden de daha risk bence..
Hiç bir bilgi bilmiyorsun karşındaki hakkında..
Ben o tarz uygulamaları bilmiyorum ama ekledikten sonra o sırada orada olan biri olduğu için yüz yüze tanışma fırsatı da olur diye düşündüm. Dediğim gibi tam uygulamanın işleyişini bilmiyorum tabii

haklısın tabii.
Seninle mi anlaşırım henüz daha durumum o kadar vahim değil ama erkeklerden umudumu tamamen kestiğimde seni bulurum
Gecen bir arkadasimla konusuyorduk. Lez olabilirsin dedi. Ben de yuruuu git dedim.

Arkadasim da yabanci , 24 yasinda ve nisanli. Bana verdigi akla bak.

Arkadas dedigin arkadaslik sitesinde profil yaratacak. Bknz: This means war.

Izlemediyseniz izleyin kizlar.

Mesela ben..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…