Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

bizim komşumuzun oğlu facebooktaki okeyde tanışıp evlendi 2 sene falan oldu 1 tane oğulları var :)

Kızlar ben üni mezunuyum yl yapıyorum .Bu tür işlerle uğrasanlarla hep cok kızardım sacma bulurdum.
Günün birinde bi salaklık yapıp nette evlilik sitesine üye oldum.Biriyle yazışmaya başladım.ailesi kendisi herseyi cekip yolluyordu.Cok güzel konuşuyordu okumuş akıllı biriydi.Cahil ve uslupsüz değildi .Sanırım dedim aradığım adamı buldum .Bazı hareketlerinden cok sonra şüphelenmeye başladım ama o kadar aşık olmultum ki göremiyordum artık o traflarını görmek istemiyordum.Yatakta yatıyorum diyordu mesela cek yolla bakiyim diyordum yataktaki resmini yolluyordu .ayıcığım var diyordum benimde var diyordu misal cekip ayıcıkla fotosunu gönderiyordu.her sekilde güvenimi kazanmak için uğrasıyordu.Bir gün yolladığı bir fotoda birseyi unutmuştu.Fotoyu kesmiş ama önündeki kürsü duruyordu ve kürsüde mikrofon vardı .Yani fotoda cok belli değildi ama anlamıştım .O an bi saniyelik şüpheye düştüm.Ama düşünmk bile istemiyordum
Anasının babasının ablasının fotolarını bile göndermişti .Her dk konuşabiliyordum.şüpheye düşürecek bi hareket yapmamıştı hiç.Ama o foto birden beynimde şimşek caktırdı.Daha önce hiç aklıma gelmeyen birseydi.Google görsellerde resmi aratıyım bi dedim.Bu düşünceyle beraber beynim uyuştu birden o kötü ihtimali bile getirmedim aklıma.
Kuran üzerine ble yemin ettirdim hiçbirşekilde yalan söylemeyecektik birbirimize.Ve 3ay boyunca bir kez bile güvenimi sarsmadı.Hemen evlenecektik falan.Görüşme günü ayarlanmıştı heyecanla bekliyorum diyordu bana.
Ve o an googlede arattım gönderdiği bi resmi.
Aman tanrım dedim ,aşık olduğum adam bumu!!!!
Nasıl bir insan her gün 3ay boyunca sabahtan akşama kadar kendinden iğrenmeden yalan söyler her dk nasıl nasıl...
Elim ayağım uyuştu..bana gönderdiği tüm fotolar adamın facesinden falan almış .
Evlenmeyi düşündüğüm karakterine hayran olduğum bu adam ispanyol sanatcı David Bustamante ymiş.
Sinirden ve hırsdan ağladım.Arayıp ne varda hayatımda hiç etmediğim küfür hepsini ettim..engelledim ve kendine uzun zaman gelemedim.
Sonra belli bir zaman davidimin şarkılarını dinleyip durdum .Resmen aşık olduğum adam sandım.Ulan ne malım dedim kendime.Bu profosyenel yalancı davidin her andaki fotosunu bulup atıyormuş bana.
Ah davidcim ex sevgilim şimdi hatırladıkca gülüyorum.
Ve düşündükce kendimi gerzek gibi hissediyorum nasıl anlamadım ya nasıl aratmak aklıma gelmedi fotosunu googleda.bu son aptallığım oldu.
İşte size ibret dolu bir gerzeğin hikayesi :KK66:)
David de ne david ama herkes bakacaktır eminim ex ime:))
Yazını tam.3 kez okudum bu kadar tatlı anlatım olamaz :KK19: senin adına üzüldüm amaaa adamdaki oyunculuğa hayran kaldım. Ama çok güzel anlatmışsın yaaa:KK200:

Bzde bir oyun ortaminda tanistik evlendik iki sene olacak cok iyi arastirman gerekiyor benim esim önceki evliligini benden 8 ay sakladı :KK43: o yuzden cok iyi arastırın nasipmis evlendik cok pisman oldugum zamnlarda oldu cok mutlu oldugum zamanlarda oldu rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin
Tanışmanız için internet sadece aracı olmuş. Bir arkadaşınızın tavsiyesiyle de tanışsanız arkadaşınız evlenip ayrıldığını bilmiyorsa yine saklayacaktı. Hayırlısı bakalım :)

Biz de esimle okey de tanıstık ne okeymis ya :) tanisali 4 yıl evleni 2 sene olacak rabbim cümlemizei hayırlı insanlarla karsılastırsn insallah ..
Aslında insan iletişim kurabildiği, arkadaş olabildiği, hayatının içine alabildiği kişiyi kolayca sevebiliyor. Okeyde de sanırım bol muhabbet dönüyor :KK53: Sık konuşunca daha iyi tanımaya başlıyorsunuz. Yeterki yalan dolan olmasın..

Bizim internetten tanışma sayılmaz sanırım ama

Liseden mezun olalı 3-4 yıl olmuştu sanırım
Sosyal medyada gruplar olur ya şu okulun şu yılı mezunları gibi
Heh işte ben o gruptaydım
Esas oğlan sosyal medyayı sonradan keşfedip aklına ilk ben gelmişim ( onun iddiası :KK53: )
Ekledi, selam beni hatırladın mı gibisinden mesaj yazdı
A.s. hatırladım ben ilkokuldaki sınıf arkadaşlarımın bile adını soyadını hatırlıyorum ( ki sen lisedensin he adın soyadından hatırladım ne vardı ? açılımı bu :KK53: )

Gel zaman git zaman muhabbet ede ede, herşeyimiz örtüşüyordu
Ve birgün 'ben aslında lisede bile seni seviyordum ama kabul etmeyeceğini bildiğimden açılamadım, öyle platonik kaldı' dedi
'Şimdi de açılmasaydın keşke' ben artık seninle muhabbet bile edemem. Hislerinden haberim yoktu şimdi var ve devam edersek sen bunu karşılık sanırsın dedim. Bastım engeli

Eskiden msn vardı ey gidi :KK53: engel bassan bile mail atılabiliyormuş
Bi sabah bir mail gördüm, ondan geliyordu. Aslında heyecanlandım da.. Ne oluyo sana kızım diyorum içten içe
Mail de mail ama destan gibi, soluksuz okuyorum ( hala saklıyorum )

İşin özü biliyorum sen bi birliktelik ilerde de evlilik düşünmüyorsun
Ama birgün düşünürsen ben hep burda seni bekliyor olacağım
İstersen küs kız darıl ama en azından arada bir selamlaşma nasıl olduğunu bilmeme izin ver, engeli kaldır gibisinden

Ay çok uzattım, işte bizimde aslında sınıf arkadaşı da olsak itiraflar internet üzerinde oldu
Yazışma çizişme küsüşme barışma askerlik iş durumu derken 3 yıl sonra evlendik

Şu an 5 yıllık evliyiz 1 yaşında da kızımız var
Çok şükür

Aslında insan iletişim kurabildiği, arkadaş olabildiği, hayatının içine alabildiği kişiyi kolayca sevebiliyor. Okeyde de sanırım bol muhabbet dönüyor :KK53: Sık konuşunca daha iyi tanımaya başlıyorsunuz. Yeterki yalan dolan olmasın..
Aynen öyle cok ayriliklar yasadik kopamadik ya da kopmak istemedik

Esas oğlan sosyal medyayı sonradan keşfedip aklına ilk ben gelmişim ( onun iddiası :KK53: )
A.s. hatırladım ben ilkokuldaki sınıf arkadaşlarımın bile adını soyadını hatırlıyorum ( ki sen lisedensin he adın soyadından hatırladım ne vardı ? açılımı bu :KK53: )

Ve birgün 'ben aslında lisede bile seni seviyordum ama kabul etmeyeceğini bildiğimden açılamadım, öyle platonik kaldı' dedi
'Şimdi de açılmasaydın keşke' ben artık seninle muhabbet bile edemem. Hislerinden haberim yoktu şimdi var ve devam edersek sen bunu karşılık sanırsın dedim. Bastım engeli

Bi sabah bir mail gördüm, ondan geliyordu. Aslında heyecanlandım da.. Ne oluyo sana kızım diyorum içten içe

İstersen küs kız darıl ama en azından arada bir selamlaşma nasıl olduğunu bilmeme izin ver, engeli kaldır gibisinden

Ay çok uzattım, işte bizimde aslında sınıf arkadaşı da olsak itiraflar internet üzerinde oldu

Çok şükür
Allah mutlu mesut etsin ömür boyu

Çok şükür
Seni burada sık görüyorum, yorumlarını yani :KK51:Tanışmasakda hikayeni öğrenmiş oldum. Nasip öyle bir şey ki nerden, nasıl olacağını, neyin vesile olup hayatına anlam katacağını bilemiyorsun. Mutluluklar diliyorum tatlı kızınızla :KK36:

Seni burada sık görüyorum, yorumlarını yani :KK51:Tanışmasakda hikayeni öğrenmiş oldum. Nasip öyle bir şey ki nerden, nasıl olacağını, neyin vesile olup hayatına anlam katacağını bilemiyorsun. Mutluluklar diliyorum tatlı kızınızla :KK36:
Evet işyerinde vakit buldukça giriyorum
Evde ne mümkün :emir_bebek:

Amin teşekkür ederim, hepimize mutluluklar..

bi arkadaş vardı burda.şuan aktif değil .arkadaşlık sitesinden sanırım tanışıp evlenmişti.çokta mutluydu.nasip işi bence

X