- 25 Haziran 2019
- 17
- 27
- 37
Ve sexe düşkünVe boğazlarına düşkün... :)
Haklısın. Pek içimden gelmiyor ya sanırım yazmayacağımlittlecoffeedoc tatlım ben içinde kalmasıncı değilim çünkü erkekler bizim gibi değil net onlar, istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur.
Ve erkekler avcı içgüdüsü ile doğmuştur, beğendiği kızı tabiri caizse avlamak ister, kız peşinde koşarsa onlar için av çok kolay olur, sen dünyanın en güzel en tatlı en harika kızı ol anında gözden düşersin. Adamların kodları böyle.
Seni isteyen sana yazardı bu kadar net ve basit yani erkekler. İstersen dene sen bilirsin :)
Boğa erkeğine çok önyargılıyımOoo boga burcunu ayri severim ama erkeklerini degil.
Ben de şu an öyle düşünüyorum açıkçası ama bu evleneceğim tarzda ve bana evlilik düşündürecek kadar değer verdiğim sevdiğim birini bulmadığım için olabilirAynen..
Duygusuzlar..
Baya gömdüm ama birebir yaşadım..
Hele 35 yaşını geçmişlerse vay ki vay..
Bana aslında ben evlensem mutsuz olacağım biliyorum, en az mutsuz olacağım kişiyi bulmaya çalışıyorum demişti..
Aslında evlenmek çok da matah bir şey değil ama çocuk için evlenilir işte dedi..
Kafa buydu yani..
Bende ilişki başındayız diye çok üstünde durmadım, önceden o da aldatılmış korkularım var deyince saf gibi yüklenmemiştim..
Bunları duyunca kaçmam lazımmış.. Sonra anladım..
Bazen çok empati kurmak da çok zararlı oluyor..
Tanıyarak bu elemeyi kendin yapmalısın böyle işe yarar bir kolaya kaçma yöntemi yokAslında yanlış adayları hemen elemek için bir taktik istiyorum..
Ama o taktik yok galiba..
Çünkü kime göre yanlış neye göre yanlış?
Tek tip bir kalıp yok..
Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan dolayı kolaya kaçmak istiyorum.
Savunma Mekanizması yani..
Teşhisi koydum ama çözüm yok işte..
Boğalar önce güvenilecek insan olsunlarOğlak en evlenilmeyecek erkektir...
Bazı burçlar yalnızken daha mutluymuş. Oğlak, Akrep, Başak.
Boğa sın oooo:) Şimdi anladım güvensizlik, ince eleme sık dokuma....Boğalar için güvenmek çok zordur, ilişkiye başlama aşaması sıkıntılıdır....
Bir sapyoseksuel olarak umrumda deelll.Ve sexe düşkün
Ivettt. Bugun de boga erkeklerini gomduk.Boğa erkeğine çok önyargılıyım
Bir sapyoseksuel olarak umrumda deelll.
Bende sapyoseksüelim...zaten o yüzden sap gibi kaldım ya ortada
Swarmda mesela geziye bi mekana gittin.orda yer bildirimi yapiyorsun.o an orda olan insanlar seni ekliyor iste:))Bir kere kısmetsizim diye düşünme bence..
Evet çoğunluk farklı amaçla kullanıyor.
Ama elemeyi sen yapacaksın umutsuz olma..
Swarm ne uygulaması??
Aaa rica ederim. SAPla samani karistirmayiniz.Bende sapyoseksüelim...zaten o yüzden sap gibi kaldım ya ortada
Uuu asıl onları gömerim ne çektiğimi bi allah bilirIvettt. Bugun de boga erkeklerini gomduk.
Yarin sira ikizler erkeklerinde.
Daha gomecek 11 burc var. Sonra Çin burclarina gececegiz.Uuu asıl onları gömerim ne çektiğimi bi allah bilir
Oğlak kadınıyla en iyi anlaşan burç nedir öğrenmem lazım.Ona göre iletişime geçerim kısmetlerimleDaha gomecek 11 burc var. Sonra Çin burclarina gececegiz.
En son da "erkek değil mi hepsi aynı"Daha gomecek 11 burc var. Sonra Çin burclarina gececegiz.
Ben biliyorum ortmenim.Oğlak kadınıyla en iyi anlaşan burç nedir öğrenmem lazım.Ona göre iletişime geçerim kısmetlerimle
Sonu belli filmleri sevmiyorum. Bana aksiyon lazim., siradisi olmalari lazim. Olmuyor olmuyorrr.En son da "erkek değil mi hepsi aynı"
Valla bence itici duruyorlar zaten pek hoşlanmıyorum bende boğa erkeklerinden.en son biriyle kahve içerken öyle bakıyorduki orda tecavüze uğramış gibi hissettimBir sapyoseksuel olarak umrumda deelll.
Ivettt. Bugun de boga erkeklerini gomduk.
Yarin sira ikizler erkeklerinde.
Nasil yahu o kadar da gommeyelim.Valla bence itici duruyorlar zaten pek hoşlanmıyorum bende boğa erkeklerinden.en son biriyle kahve içerken öyle bakıyorduki orda tecavüze uğramış gibi hissettim
Valla öyleydi zaten bi daha görüşmedim adam bildiğin gözleriyle baştan ayağa rahatsız edecek derecede baktı yani, aklıma o geldi boğa deyincedr iğrendim yenidenNasil yahu o kadar da gommeyelim.
Sebep?
Hımmmm Yengeç burcu demekkkkBen biliyorum ortmenim.Yengec burcu erkegi.
Sonu belli filmleri sevmiyorum. Bana aksiyon lazim., siradisi olmalari lazim. Olmuyor olmuyorrr.
Boğaysa demek çiftleşme dönemine denk geldiniz galibaValla öyleydi zaten bi daha görüşmedim adam bildiğin gözleriyle baştan ayağa rahatsız edecek derecede baktı yani, aklıma o geldi boğa deyincedr iğrendim yeniden
O abazan sinifindaymis. Burcla alakasi yok.Valla öyleydi zaten bi daha görüşmedim adam bildiğin gözleriyle baştan ayağa rahatsız edecek derecede baktı yani, aklıma o geldi boğa deyincedr iğrendim yeniden
Yaa evet yemek yemeyi çok severizz..Ve boğazlarına düşkün... :)
Aslında o lafı söyleyen kişi hiçbir şeyi hak etmiyor ama neyse..Benim tipik bitirme mesajım " Aradığınız aboneye şuan ulaşılamıyor.Lütfen bir daha aramayınız"