İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallahh

Reactions: 000
Normalden de olsa internetten de olsa çok iyi tanımak gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallah

Normal sekilde tanismak ve internetten tanismak arasinda cok buyuk fark yok.

Önemli olan sonrasinin nasıl gelistigi.

Sosyal cevreden tanisip arastirmadan emin olmadan evlenilse yine olumsuz durumlar yasanabilir. Daha dun vardi konusu; araci vesilesiyle tanismislar da adam kadina senle evlenirsem sozlesme yaparim, yoksa genc biriyle evlenirim demis

Facebooktan tanisip adamin evine gidip butun gece tecavüze ugrayan kadin ornegi verilmis. Duzgunce tanimadan birinin evine gidersek bu ihtimal yine var.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizin içinde bu tanışmanın çok iyi geçeceğine eminim. Benim konumda da yorumunuz olmuştu bundan bir kaç hafta önce hatırlar mısınız bilmiyorum, ailem tanımadan erkek arkadaşım hakkında kesinlikle istemiyoruz şeklinde konuşmuşlardı. İnşallah kabul edecekler tanışmayı...

Oo maşallah o zaman ağız tadınız bozulmasın Allah tamamını erdirsin

Reactions: 000
Umarım benimde güzel geçer. Ben biraz heyecanlı biriyim. Bakalım nasıl olacak..ozellikle toplu olarak tanışılinca gerilebilirim:)

Sizi hatırladım..
Aileniz istemiyorlardı sanırım devletteydiniz.
Umarım bir şans verir aileniz.
Sevgiliniz özeldeydi ben böyle kategorilestirmeyi sevmiyorum. Herkes devlet memuru olmak zorunda değil ki..caliskan mi sebatkar mi onlar önemli. Size değer veriyor mu bu çok önemli..
Bir daha bir konuşsanız. Belki ilk sevgiliniz size gelse daha iyi olur..babanızı ikna etseniz önce?

Anne sonra ikna olur belki:)

2014 ekimde tango diye bi siteden tanıştım. 2015 ocakta nişan. 2015 agustosta evlilik. Benim ortak çevrem çok çıktığı için tanışma kararı aldım. Mutluyum. İkizlerimiz oldu 16 aylıklar.Dikkat etmek lazım.organ mafyasıda çıkabilir

Güzel geçeceğine ben çok eminim. Tatlı heyecanlar bunlar, toplu olsa bile hemen aralarına alacaklardır sizi. Yapıcı birisiniz çünkü.

Benim içinde onlar önemli. Bana verdiği değer, gösterdiğimiz fedakarlıklar çok fazla ve anlamlı ilişkimiz için. Onların sunduğu sebepler bana anlamsız geliyor diyemiyorum anne baba sonuçta ama tepkilerini anlamsız buluyorum ne yazık ki. Bizim evlilik için zaten 2 yılımız vardı. Ben sadece bilsinler, tanısınlar, yanımızda olsunlar istedim ama beklediğimden çok ters tepti işler ne yazık ki. Ne yapacağımı hiç bilemiyorum, kötü hissediyorum bunu söylerken ama konuşasım gelmiyor ailem bile olsa. zamana bıraktım sanırım bu yüzden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…