- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
MasallahhBu eski konum. Yeni konuma da yazdım..
Erkek arkadaşım dün bize geldi. Ailemle tanıştı.
Gayet güzel geçti.4 saat oturduk. Yedik içtik sohbet ettik. Ailemin izlenimleri gayet iyi. Allah bozmasın..
Bu erkek arkadaşımla tanışmadan önce açtığım konu..
Teşekkür ederim..Masallahh
Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizin içinde bu tanışmanın çok iyi geçeceğine eminim. Benim konumda da yorumunuz olmuştu bundan bir kaç hafta önce hatırlar mısınız bilmiyorum, ailem tanımadan erkek arkadaşım hakkında kesinlikle istemiyoruz şeklinde konuşmuşlardı. İnşallah kabul edecekler tanışmayı...Amin.
Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum..
Güzel geçti. Ailem beğendi. Efendi düzgün dürüst buldu. Bende onun ailesiyle tanışacağım ama daha zamanı konuşmadık. Biraz gerginim umarım benimde iyi geçer.
Herkesin gönlüne göre olsun..
Herkes ruhu güzel insanlarla karşılaşsın..
Siz bekar mısınız bilmiyorum ama bekarsanız umarım size de çok iyi biri nasip olur..
Bu eski konum. Yeni konuma da yazdım..
Erkek arkadaşım dün bize geldi. Ailemle tanıştı.
Gayet güzel geçti.4 saat oturduk. Yedik içtik sohbet ettik. Ailemin izlenimleri gayet iyi. Allah bozmasın..
Bu erkek arkadaşımla tanışmadan önce açtığım konu..
Umarım benimde güzel geçer. Ben biraz heyecanlı biriyim. Bakalım nasıl olacak..ozellikle toplu olarak tanışılinca gerilebilirim:)Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizin içinde bu tanışmanın çok iyi geçeceğine eminim. Benim konumda da yorumunuz olmuştu bundan bir kaç hafta önce hatırlar mısınız bilmiyorum, ailem tanımadan erkek arkadaşım hakkında kesinlikle istemiyoruz şeklinde konuşmuşlardı. İnşallah kabul edecekler tanışmayı...
Amin..Oo maşallah o zaman ağız tadınız bozulmasınAllah tamamını erdirsin
Umarım benimde güzel geçer. Ben biraz heyecanlı biriyim. Bakalım nasıl olacak..ozellikle toplu olarak tanışılinca gerilebilirim:)
Sizi hatırladım..
Aileniz istemiyorlardı sanırım devletteydiniz.
Umarım bir şans verir aileniz.
Sevgiliniz özeldeydi ben böyle kategorilestirmeyi sevmiyorum. Herkes devlet memuru olmak zorunda değil ki..caliskan mi sebatkar mi onlar önemli. Size değer veriyor mu bu çok önemli..
Bir daha bir konuşsanız. Belki ilk sevgiliniz size gelse daha iyi olur..babanızı ikna etseniz önce?
Anne sonra ikna olur belki:)