- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
Evet bu devirde en büyük sorun güvenebilmek zaten..Bana pek samimi gelmiyo bilmiyorum bu devirde her sekil insan var guvenmek zor gormediginiz birine
Daha önce çevrenizde netten tanışan oldu mu peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bu devirde en büyük sorun güvenebilmek zaten..Bana pek samimi gelmiyo bilmiyorum bu devirde her sekil insan var guvenmek zor gormediginiz birine
Biz ilk aşamada kaldık..Ama benim sevgilimde oğlak burcu ilk zamanlar soğuk uzak gibi ,daha doğrusu çekimser davranıyordu,sevgisini çok belli etmiyordu ama bir süre sonra inanılmaz sevgiye boğmaya başladı.Hatta zaman geçtikçe daha çok sevdiğini hissediyorum biraz temkinli davranıyorlar başlarda,ama sevdikçe seviyorlar sevdikçe seviyorlar
Maşallah..Kuzenım 10 yıl önce tanıstı, evlendıler 2 tane de çocukları var
Ebru Yaşar'dan "Seni Anan Benim İçin Doğurmuş" şarkısını bana söyleyen çıksın karşıma istiyorum artık
Hep o aksiyondan geliyor başımıza ne geliyorsaBen biliyorum ortmenim. Yengec burcu erkegi.
Sonu belli filmleri sevmiyorum. Bana aksiyon lazim., siradisi olmalari lazim. Olmuyor olmuyorrr.
Ayyy adam sapıkmış burç murç hikayeValla öyleydi zaten bi daha görüşmedim adam bildiğin gözleriyle baştan ayağa rahatsız edecek derecede baktı yani, aklıma o geldi boğa deyincedr iğrendim yeniden
IMDB puani 4.4 olan adami ne yapayim. En az 6.8 olmali.Hep o aksiyondan geliyor başımıza ne geliyorsa
Yay burcu kadına ne gider?
Ayyy adam sapıkmış burç murç hikaye
Evet kolaya kaçamıyorum.Haklısın. Pek içimden gelmiyor ya sanırım yazmayacağım
Boğa erkeğine çok önyargılıyım
Ben de şu an öyle düşünüyorum açıkçası ama bu evleneceğim tarzda ve bana evlilik düşündürecek kadar değer verdiğim sevdiğim birini bulmadığım için olabilir
Tanıyarak bu elemeyi kendin yapmalısın böyle işe yarar bir kolaya kaçma yöntemi yok
Boğalar önce güvenilecek insan olsunlar (erkekleri için konuşuyorum elbet :))
Teşekkürler..Swarmda mesela geziye bi mekana gittin.orda yer bildirimi yapiyorsun.o an orda olan insanlar seni ekliyor iste:))
Aslında ben de öyle düşünürdüm ama sonuçta gerçek hayatta da var öyle insanlar evli olup kendini bekar tanıtan. İnternet daha kolay gibi görünse de bence çok farkı yok. Bir de şöyle düşünelim karşı taraf için de biz bilinmeziz dolandırıcı olabiliriz, kötü niyetli olabiliriz, kendini kadın olarak tanıtan bir erkek olabiliriz. O yüzden tabii ki o ihtimallerin aklımızın bir ucunda olması gerek ama herkes ortak arkadaşları vasıtasıyla düzgün biriyle tanışabilecek kadar şanslı olamıyorİnstagram, Facebook vs tarzı yerden ortak arkadaşlardan ekleme gibi olabilir ama sırf arkadaş bulma platformunu ben uygun bulmuyorum evliyken de oralarda takılan oluyor..
Merhaba canım..
Evet haklı olabilirsiniz.İnstagram, Facebook vs tarzı yerden ortak arkadaşlardan ekleme gibi olabilir ama sırf arkadaş bulma platformunu ben uygun bulmuyorum evliyken de oralarda takılan oluyor..
haklısın tabii.IMDB puani 4.4 olan adami ne yapayim. En az 6.8 olmali.
Bir aslan burcu olaraktan benimle anlasirsin.
Aslan , koc burclariyla iyi anlasirsin. Bir de hava gruplariyla.
Kesinlikle bunun reel hayatta da bir kuralı yok. Sadece temkinli yaklaşmak gerekir ve tanımaya çalışmakEvet kolaya kaçamıyorum.
O riski almam gerek..
Ben o tarz uygulamaları bilmiyorum ama ekledikten sonra o sırada orada olan biri olduğu için yüz yüze tanışma fırsatı da olur diye düşündüm. Dediğim gibi tam uygulamanın işleyişini bilmiyorum tabiiTeşekkürler..
Bu tanışma sitesinden de daha risk bence..
Hiç bir bilgi bilmiyorsun karşındaki hakkında..
Gecen bir arkadasimla konusuyorduk. Lez olabilirsin dedi. Ben de yuruuu git dedim.haklısın tabii.
Seninle mi anlaşırım henüz daha durumum o kadar vahim değil ama erkeklerden umudumu tamamen kestiğimde seni bulurum
Mesela ben..Aslında ben de öyle düşünürdüm ama sonuçta gerçek hayatta da var öyle insanlar evli olup kendini bekar tanıtan. İnternet daha kolay gibi görünse de bence çok farkı yok. Bir de şöyle düşünelim karşı taraf için de biz bilinmeziz dolandırıcı olabiliriz, kötü niyetli olabiliriz, kendini kadın olarak tanıtan bir erkek olabiliriz. O yüzden tabii ki o ihtimallerin aklımızın bir ucunda olması gerek ama herkes ortak arkadaşları vasıtasıyla düzgün biriyle tanışabilecek kadar şanslı olamıyor
Facebook uzerinden tanismislardi gayet mutlular, kimin kismeti nerdedir bilinmiyor hayirlisiyla karsilastirsin Allah herkesiMaşallah..
Hangi mecradan acaba???