En güzeli olmuş.Sürekli görüyorum bu konuyu yazmayayım dedim ama dayanadım yazıciim.
Eşimle 12 hatta 13 yıl önce internet üzerinden tanıştık. Tabi o zaman sosyal medya falan yok. Tek eğlence kaynağımız msnBunun gibi bir forum sitesiydi ortak hobimizle alakalı. Genelde erkeklerin ilgi duyduğu bir hobiye kafayı takmıştım o zaman. Hayır bir de masraflı, öğrenci halimle altından kalkacağım bir iş de değil ama ah bu benim maymun iştahım. Sardım oraya elimde tek malzeme olmamasına rağmen her şeyi öğrenmeye çalışıyorum, soruyorum falan. Bunlar aralarında hatun görmeye alışkın değil tabi pek bi sevdiler beni, bir buluşmalarına davet ettiler. Öncesinde forum üzerinden konuşuyorduk ama ilk orda karşılaştık eşimle. Benim sevgilim var, o yeni ayrılmış. Acayip iyi anlaştık, kanka olduk. Birkaç yıl sürdü bu arkadaşlık sonra bir baktık sevgili olmuşuz. Birlikte mutlu olduğumuza karar verip bir ömrü beraber geçirebileceğimizi anladığımız zaman da evlendik. Koskoca 7 yılı da geride bıraktık.
Klasik arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan ilişki ya da evlilik amaçlı tanışmalardan değil bizimki. Örnek teşkil eder mi bilmem. Ama internet üzerinden tanıdığım bir adam önce en iyi arkadaşım sonra hayat arkadaşım oldu işte.
Evet beni de korkutan bu.Eskiden yani bundan 10 15 yil once daha kolaydi insanlari tanimak. O zamanlar chat odalari vardi, sonra msn vardi. Insanlar ya da ne bilim o zamanin gencleri daha seffafti. Elbette cakallik yapanlarda vardi ama simdiki zamanla kiyaslanamaz bile. O zaman tanisip arkadas olanlar hatta evlenenler o yuzden sanslilar bence. Benimde o zamanlardan guzel dostluklarim oldu. Ama simdi eskisi degil malesef. Beni de korkutan bu.
En güzeli olmuş.
Önce arkadaş olarak tanımak sonra da sevgililik en güzeli..
Hangi hobi sitesi acaba çok merak ettim..
Çevrenizde tanışma sitesinden evlenen oldu mu?
Hem sabır işi hem de duygularını dizginleme işi..Ben sana en başında dedim pes ettigin zamanlar olacak ama yilmayacaksin sabır işi bu işler
Evet haklısınız..Şimdi ortalıkta açık etmiim kendimi çok spesifik bir hobi, anında enselenirim
Forum da kapandı zaten.
Kesinlikle en doğrusu ve güzeli ilk başta arkadaş olmak. Direkt sevgililiğe dalmayınca daha iyi tanıyor insan birbirini. Bir de karşındaki insanı olduğu gibi kabulleniyorsun o zaman. Bu adam da öyle işte diyebiliyorsun.
Evet haklısınız..
Ama bu tanışma sitelerinden arkadaş olarak başlayan duymadım..
Öyle başlasan kesin beğenmedin zannederler..
Bunu duyduğuma sevindim, arkadaş olarak başlanması daha sağlıklı bence de. Daha iyi gözlem yapabilirsin..Yok ya arkadaş olarak da başlanıyor aslında oralardan.
Yazdı mı konuna bilmiyorum çok uzun okumadım hepsiniEstraven da arkadaşlık sitesinden tanıştı sevgilisiyle. Önce arkadaş oldular, sonra sevgili, şimdi evlilik yolundalar. Gerçi ben pek onaylamıyorum ama
Bunu duyduğuma sevindim, arkadaş olarak başlanması daha sağlıklı bence de. Daha iyi gözlem yapabilirsin..
Peki siz netten tanışmayı neden onaylamıyorsunuz?
Olumsuz bir örnek mi gördünüz?
Çok özel değilse merak ettim?
Yazdım da süreçten detaylı bahsetmemiştim. Herifimin eski nişanlısıyla ilgili dertlerini öğrenecek kadar arkadaşıydım.Yok ya arkadaş olarak da başlanıyor aslında oralardan.
Yazdı mı konuna bilmiyorum çok uzun okumadım hepsiniEstraven da arkadaşlık sitesinden tanıştı sevgilisiyle. Önce arkadaş oldular, sonra sevgili, şimdi evlilik yolundalar. Gerçi ben pek onaylamıyorum ama
O beni pek sevdiğinden yakıştıramıyor kimselere.Bunu duyduğuma sevindim, arkadaş olarak başlanması daha sağlıklı bence de. Daha iyi gözlem yapabilirsin..
Peki siz netten tanışmayı neden onaylamıyorsunuz?
Olumsuz bir örnek mi gördünüz?
Çok özel değilse merak ettim?
Anladım..Yok ayol internet üzerinden tanışmayı onaylıyorum,Estraven ’ın ilişkisini onaylamıyorum, takılıyorum ona.
Şimdiden hayırlı olsun..Yazdım da süreçten detaylı bahsetmemiştim. Herifimin eski nişanlısıyla ilgili dertlerini öğrenecek kadar arkadaşıydım.Şimdi aileleri düğün yapmadan evlenmeye nasıl ikna ederiz aşamasındayız.
O beni pek sevdiğinden yakıştıramıyor kimselere.Bir sorun yok yani. Gayet mutluyuz.
Rahat insanlarız. Şimdiye kadar aramızda soğumamı gerektirecek bir şey yaşanmadı, umarım yaşanmaz. :) Herkesin yapısı farklı tabii.Şimdiden hayırlı olsun..
Gerçekten seviyormuşsunuz.
Ben eski nişanlısı ile ilgili dertleri dinleseydim soğurdum.
Sizin adınıza sevindim.Umarım düğün istediğiniz gibi olur..
Umarım istediğiniz gibi bir düğün süreci olur..Rahat insanlarız. Şimdiye kadar aramızda soğumamı gerektirecek bir şey yaşanmadı, umarım yaşanmaz. :) Herkesin yapısı farklı tabii.
İstediğim düğün hiç olmayan düğün, başarabilirsek müthiş olacak.
Size de mutluluklar dilerim. Sevdiceğin nereden geleceği belli olmuyor, umarım hızlı gelir. :)
Çok sevindim..Ben erkek arkadaşımla sosyal medyadan tanıştım. Hayatımdaki en büyük iyikimdir onun gibi biriyle tanışabilmek. Biraz ince eleyip sık dokumak lazım ama önyargılı yaklaşmayın bence.
Öyle deme ben internetten bir pırlanta aldim mükemmel ötesi piyasada inan o fiyata bulamazdim kardesimde eşiyle internette tanıştı bir tanidiginin tanıdığı o da pırlanta gibi :)Internetten tanistigin insani gozunde buyutebilirsin,internetten alisveris yapiyoruz da ekranda buyuleyici gozuken bir elbiseyi gunlerce bekliyoruz,elimize gecince cogu zaman hayal kirikligina ugrayabiliyoruz.ya bedeni uymuyor,ya orda gorundugu gibi kaliteli degil,ya ucuz duruyor,ya tarzimiza uymuyor,iade ediyoruz.Peki internette tanistigimiz bir insan icin de boyle hayal kirikliklari yasayabilir miyiz sence.Iadesi de yok.O riske girmeye deger mi.Bosa zaman kaybi olabilir senin icin,guzel seylerle de karsilasabilirsin ama diger olasilik ne yazikki bu devirde sanal alemde bence cok daha fazla.
Oğlunuz kaç yaşındaHerkesin çevresinde bekar kişiler var illa... bende oğluma birisi bulamıyorum.Keşke devlete bağlı gençleri evlendiren bir kurum olsaydı... bekar insanları çok mağdur ediyorlar... Bence evlilik kurumu oluşturulmalı. Dua etmeyi de kesmeyelim tabi