Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Kızlar ben üni mezunuyum yl yapıyorum .Bu tür işlerle uğrasanlarla hep cok kızardım sacma bulurdum.
Günün birinde bi salaklık yapıp nette evlilik sitesine üye oldum.Biriyle yazışmaya başladım.ailesi kendisi herseyi cekip yolluyordu.Cok güzel konuşuyordu okumuş akıllı biriydi.Cahil ve uslupsüz değildi .Sanırım dedim aradığım adamı buldum .Bazı hareketlerinden cok sonra şüphelenmeye başladım ama o kadar aşık olmultum ki göremiyordum artık o traflarını görmek istemiyordum.Yatakta yatıyorum diyordu mesela cek yolla bakiyim diyordum yataktaki resmini yolluyordu .ayıcığım var diyordum benimde var diyordu misal cekip ayıcıkla fotosunu gönderiyordu.her sekilde güvenimi kazanmak için uğrasıyordu.Bir gün yolladığı bir fotoda birseyi unutmuştu.Fotoyu kesmiş ama önündeki kürsü duruyordu ve kürsüde mikrofon vardı .Yani fotoda cok belli değildi ama anlamıştım .O an bi saniyelik şüpheye düştüm.Ama düşünmk bile istemiyordum
Anasının babasının ablasının fotolarını bile göndermişti .Her dk konuşabiliyordum.şüpheye düşürecek bi hareket yapmamıştı hiç.Ama o foto birden beynimde şimşek caktırdı.Daha önce hiç aklıma gelmeyen birseydi.Google görsellerde resmi aratıyım bi dedim.Bu düşünceyle beraber beynim uyuştu birden o kötü ihtimali bile getirmedim aklıma.
Kuran üzerine ble yemin ettirdim hiçbirşekilde yalan söylemeyecektik birbirimize.Ve 3ay boyunca bir kez bile güvenimi sarsmadı.Hemen evlenecektik falan.Görüşme günü ayarlanmıştı heyecanla bekliyorum diyordu bana.
Ve o an googlede arattım gönderdiği bi resmi.
Aman tanrım dedim ,aşık olduğum adam bumu!!!!
Nasıl bir insan her gün 3ay boyunca sabahtan akşama kadar kendinden iğrenmeden yalan söyler her dk nasıl nasıl...
Elim ayağım uyuştu..bana gönderdiği tüm fotolar adamın facesinden falan almış .
Evlenmeyi düşündüğüm karakterine hayran olduğum bu adam ispanyol sanatcı David Bustamante ymiş.
Sinirden ve hırsdan ağladım.Arayıp ne varda hayatımda hiç etmediğim küfür hepsini ettim..engelledim ve kendine uzun zaman gelemedim.
Sonra belli bir zaman davidimin şarkılarını dinleyip durdum .Resmen aşık olduğum adam sandım.Ulan ne malım dedim kendime.Bu profosyenel yalancı davidin her andaki fotosunu bulup atıyormuş bana.
Ah davidcim ex sevgilim şimdi hatırladıkca gülüyorum.
Ve düşündükce kendimi gerzek gibi hissediyorum nasıl anlamadım ya nasıl aratmak aklıma gelmedi fotosunu googleda.bu son aptallığım oldu.
İşte size ibret dolu bir gerzeğin hikayesi :KK66:)
David de ne david ama herkes bakacaktır eminim ex ime:))
o degılde adamın ayıcıklı fotografını bıle nasıl buluyor yaaa :O YUUUUUHHHH

Benim yakın arkadaşlarımdan biri de 10-15 sene önce internetten tanışmıştı eşiyle. 10 seneye yakın bir beraberlikleri oldu, sonra da evlendiler. Şimdi de çocukları var. Ha dışarda biri tanıştırmış, ha internetten tanışmışsın çok da farketmiyor aslında, 2sinde de kendin tanıyıp görüyorsun. Ama tabii ki interneti birileriyle tanışmak için araç olarak görenleri ayrı tutuyorum, herkesin de kendi görüşü, bunu adet haline getirenin de kendi bileceği iş yani:)

Son zamanlarda internetten tanışıp evlenenler oldukça fazla. benim tanıdıklarımdan da var ve gayet iyi gidiyor evlilikleri. Yine de dikkatli olmak lazım ortam da güvenilir değil. Bir ara internetten tanışıp evlenenler diye bir topik açılmıştı. Orda çok hikayeler vardır. Aile ve evlilik bölümündeydi sanırım.

Bizde internet üzerinde tanıştık görüştük şu an sözlüyüz :).

4 sene once taniatik bizde uzak sehirlerdeydik simdi 6 aylik evliyimnormalde ben sicsk bakmazdim boyle seylere ama bi an sosyal medyada takilirken esımin profil fotosunu gordum ve o an tutuldum medeni durumuna da dul yaziykrdu ben o an dul yada diil alicam ben bu cocugu dedimesim benim ev arkadasimin lise arkadasinin bi tanidigiydi ama ben hic tanimiodum ilk defa internette gordumbu isler nasip isi tabi ki de ama esimle 8 ay yuzyuze gorusmedik tabi int gorusmesi haric yuz yuze gorustugumuzde de int haricinde cokxbi fark olmadi yani hersey tahmin ettigim gibiydi . Allah bozmasin cok mutluyum cunku esim beni bende esimi tamamliyoruz baskasiyla bu kadar uyumlu olamazdim eminim . Sana da tavsiyem tani bi zarar cikmaz olacagini ise zaman gosterir hadi hayirlisi:)

Her şey 5 yıl önce başlamıştı... yeni yıla girerken Bir yeni yıl Mesajı yazmıştım. 2011 yılı aşk yılı olsun adam gibi sevmeyen herkes ölsün demiştim... işte adam gibi yaşadık askimizi çok şükür Ölmedik...
3 yıllık evliyiz bir tane de bebisimiz var.

Farklı şehirlerde farklı memleketliydik. İlk 3 ay yüz yüze görüşmedik. Benimde korkularım vardı ama eşim emniyet mensubuydu en azından resmi olarak fotoğrafları vardı biraz olsa güveniyordum. Buna rağmen hep kendi yaşadığım şehirde bulustum ilk zamanlar kalabalık yerler bilindik marka restaurantlar da cafelere gitmeyi tercih ettim. ( sizde kendinize göre böyle önlemler alabilirsiniz.)

4 sene once taniatik bizde uzak sehirlerdeydik simdi 6 aylik evliyimnormalde ben sicsk bakmazdim boyle seylere ama bi an sosyal medyada takilirken esımin profil fotosunu gordum ve o an tutuldum medeni durumuna da dul yaziykrdu ben o an dul yada diil alicam ben bu cocugu dedimesim benim ev arkadasimin lise arkadasinin bi tanidigiydi ama ben hic tanimiodum ilk defa internette gordumbu isler nasip isi tabi ki de ama esimle 8 ay yuzyuze gorusmedik tabi int gorusmesi haric yuz yuze gorustugumuzde de int haricinde cokxbi fark olmadi yani hersey tahmin ettigim gibiydi . Allah bozmasin cok mutluyum cunku esim beni bende esimi tamamliyoruz baskasiyla bu kadar uyumlu olamazdim eminim . Sana da tavsiyem tani bi zarar cikmaz olacagini ise zaman gosterir hadi hayirlisi:)
Bende tanımaya çalışıyorum. Görüştükten sonra daha belirgin olacak kararımız :) Size de mutluluklar.

Her şey 5 yıl önce başlamıştı... yeni yıla girerken Bir yeni yıl Mesajı yazmıştım. 2011 yılı aşk yılı olsun adam gibi sevmeyen herkes ölsün demiştim... işte adam gibi yaşadık askimizi çok şükür Ölmedik...
3 yıllık evliyiz bir tane de bebisimiz var.

Farklı şehirlerde farklı memleketliydik. İlk 3 ay yüz yüze görüşmedik. Benimde korkularım vardı ama eşim emniyet mensubuydu en azından resmi olarak fotoğrafları vardı biraz olsa güveniyordum. Buna rağmen hep kendi yaşadığım şehirde bulustum ilk zamanlar kalabalık yerler bilindik marka restaurantlar da cafelere gitmeyi tercih ettim. ( sizde kendinize göre böyle önlemler alabilirsiniz.)
Ben onun Adliye personeli olduğundan eminim. Ayrıca hukuk öğrencisi olduğundan da eminim. İlk görüşmemizi Adalet Bakanlığının misafirhanesinde yapacağız, öyle anlaştık. Gayet güvenilir ve nezih bir ortam. Gerisi nasip kısmet :)

X