Evet eksisozluk güzel bir platform.Tinderdan bile derken oradan bile oluyorsa, her yerden olur anlamında demiştim:) ama sözlük gerçekten kendi kafa yapında birisini bulabilmen için güzel bir platform. Fotoğraf yok sadece yazdıklarından ibaretsin.
Şundan dedim aslında konuşma dışında yazdığı entrylerden de hayat görüşü, düşünceleri, ne olduğu az buçuk belli olabilir.Evet eksisozluk güzel bir platform.
Kafaların uyuşması günümüzde zor.
Önce ona bakıp sonra devam etmek güzel..
Çünkü günümüzde bir taraf diğer tarafı daha çok beğenince bazen kendini farklı tanıtabiliyor.
Evet o güzel bir detay.Şundan dedim aslında konuşma dışında yazdığı entrylerden de hayat görüşü, düşünceleri, ne olduğu az buçuk belli olabilir.
Ekşi sözlükte hesap açıldığını ,tanışıldığını buradan yeni öğrendim.Bu konularda çok cahilim yaEvet o güzel bir detay.
Ama işte çaylak olarak bile bir bekleme listesi var..
3 yıldır çaylak olarak bekleyen var..
Naptin üye oldunmu gönülden sevenler sitesineEvet o güzel bir detay.
Ama işte çaylak olarak bile bir bekleme listesi var..
3 yıldır çaylak olarak bekleyen var..
Yok.Naptin üye oldunmu gönülden sevenler sitesine
Çok üzüldüm.Ben çok denedim yürümüyor kiminle yazışsam ilk buluşmada eve davet etti engelledim... İnternetteki erkeklerin çoğunun amacı günü birlik ilişki ne yazıkki...
üye olup deneseydin simdiye kadar evlenmistin bile sen hala bekleYok.
Şu an değil.
Tırstım ya.
Çok olumsuz hikayeler duyuyorum..
Dediğinize katılıyorum.Evet referans ortak tanıdık yok.Ya bu hanimlarimizin evlenmek isteyen kisileri ya da evliligi neden elestirdigini anlamiyorum, ilginc yani neyse konu sahibi hic tanimadiginiz biri int.ortaminda sapikmidir manyakmidir bilemezsiniz ayrica surekli kadin pesinde olan tipler var guvenilmez nasibiniz vardir beklemediginiz anda karsiniza cikar oyle olur ya hep
Deneyeceğim..üye olup deneseydin simdiye kadar evlenmistin bile sen hala bekle
Cesaretli ol biraz yoksa cok zorDeneyeceğim..
Illa ki bir kere deneyeceğim..
Sadece biraz çekincem var.
Tanımadığım biriyle ilk buluşma nasıl olacak..
Ya çok kötü biriyse..
Yoksa telefonda konuşurum ama ilk buluşma işi gözümü korkutuyor.
Tavsiyeniz var mı?
Biliyorum.Cesaretli ol biraz yoksa cok zor
Internetten tanıştığınmi bunlarBiliyorum.
Farkındayım.
2 kere aldatıldım.
Biri evet biraz kendini belli etmişti.
Ama diğeri saman altından su yürütmüş hiç anlamadım.
O yüzden cesaretim kırıldı.
Her kötü ilişki duygu durumumu çok yıpratıyor.
O yüzden cesaretim kırıldı.
Size özel mesaj atacaktım ama özel mesaj seçeneğiniz kapalı..Ben çok denedim yürümüyor kiminle yazışsam ilk buluşmada eve davet etti engelledim... İnternetteki erkeklerin çoğunun amacı günü birlik ilişki ne yazıkki...
Hayır biri arkadaş ortamıydı.Biri de aynı ortamda beni görmüş beğenmişti.Ortak tanıdık yoktu ama aynı ortamdan az çok halini tavrını biliyordum.Internetten tanıştığınmi bunlar
Sürekli görüyorum bu konuyu yazmayayım dedim ama dayanadım yazıciim.
Eşimle 12 hatta 13 yıl önce internet üzerinden tanıştık. Tabi o zaman sosyal medya falan yok. Tek eğlence kaynağımız msnBunun gibi bir forum sitesiydi ortak hobimizle alakalı. Genelde erkeklerin ilgi duyduğu bir hobiye kafayı takmıştım o zaman. Hayır bir de masraflı, öğrenci halimle altından kalkacağım bir iş de değil ama ah bu benim maymun iştahım. Sardım oraya elimde tek malzeme olmamasına rağmen her şeyi öğrenmeye çalışıyorum, soruyorum falan. Bunlar aralarında hatun görmeye alışkın değil tabi pek bi sevdiler beni, bir buluşmalarına davet ettiler. Öncesinde forum üzerinden konuşuyorduk ama ilk orda karşılaştık eşimle. Benim sevgilim var, o yeni ayrılmış. Acayip iyi anlaştık, kanka olduk. Birkaç yıl sürdü bu arkadaşlık sonra bir baktık sevgili olmuşuz. Birlikte mutlu olduğumuza karar verip bir ömrü beraber geçirebileceğimizi anladığımız zaman da evlendik. Koskoca 7 yılı da geride bıraktık.
Klasik arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan ilişki ya da evlilik amaçlı tanışmalardan değil bizimki. Örnek teşkil eder mi bilmem. Ama internet üzerinden tanıdığım bir adam önce en iyi arkadaşım sonra hayat arkadaşım oldu işte.
Ben sana en başında dedim pes ettigin zamanlar olacak ama yilmayacaksin sabır işi bu işlerHayır biri arkadaş ortamıydı.Biri de aynı ortamda beni görmüş beğenmişti.Ortak tanıdık yoktu ama aynı ortamdan az çok halini tavrını biliyordum.
Haklarında iyi referanslarım vardı.
Fos çıktılar..