İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tinderdan bile derken oradan bile oluyorsa, her yerden olur anlamında demiştim:) ama sözlük gerçekten kendi kafa yapında birisini bulabilmen için güzel bir platform. Fotoğraf yok sadece yazdıklarından ibaretsin.
Evet eksisozluk güzel bir platform.
Kafaların uyuşması günümüzde zor.
Önce ona bakıp sonra devam etmek güzel..

Çünkü günümüzde bir taraf diğer tarafı daha çok beğenince bazen kendini farklı tanıtabiliyor.

Şundan dedim aslında konuşma dışında yazdığı entrylerden de hayat görüşü, düşünceleri, ne olduğu az buçuk belli olabilir.

Reactions: 000
Şundan dedim aslında konuşma dışında yazdığı entrylerden de hayat görüşü, düşünceleri, ne olduğu az buçuk belli olabilir.
Evet o güzel bir detay.
Ama işte çaylak olarak bile bir bekleme listesi var..

3 yıldır çaylak olarak bekleyen var..

Ben çok denedim yürümüyor kiminle yazışsam ilk buluşmada eve davet etti engelledim... İnternetteki erkeklerin çoğunun amacı günü birlik ilişki ne yazıkki...

Ya bu hanimlarimizin evlenmek isteyen kisileri ya da evliligi neden elestirdigini anlamiyorum, ilginc yani neyse konu sahibi hic tanimadiginiz biri int.ortaminda sapikmidir manyakmidir bilemezsiniz ayrica surekli kadin pesinde olan tipler var guvenilmez nasibiniz vardir beklemediginiz anda karsiniza cikar oyle olur ya hep

Ben çok denedim yürümüyor kiminle yazışsam ilk buluşmada eve davet etti engelledim... İnternetteki erkeklerin çoğunun amacı günü birlik ilişki ne yazıkki...
Çok üzüldüm.
Ben bu ev olayına karşıyım.
Ilk buluşma yüzyüze olanda mı davet etti?
Nasıl bir açlık bu ya..

Rezillik..
Hangi evlilik sitesi idi?

Dediğinize katılıyorum.Evet referans ortak tanıdık yok.
Ama geldim 32 yaşına.Nasip çıkmadı.O yüzden acaba mı diyorum.. Belki nasibim nettedir diye düşündüm..

üye olup deneseydin simdiye kadar evlenmistin bile sen hala bekle
Deneyeceğim..
Illa ki bir kere deneyeceğim..
Sadece biraz çekincem var.
Tanımadığım biriyle ilk buluşma nasıl olacak..
Ya çok kötü biriyse..
Yoksa telefonda konuşurum ama ilk buluşma işi gözümü korkutuyor.

Tavsiyeniz var mı?

Cesaretli ol biraz yoksa cok zor
Biliyorum.
Farkındayım.
2 kere aldatıldım.
Biri evet biraz kendini belli etmişti.
Ama diğeri saman altından su yürütmüş hiç anlamadım.
O yüzden cesaretim kırıldı.
Her kötü ilişki duygu durumumu çok yıpratıyor.

O yüzden cesaretim kırıldı.

Size özel mesaj atacaktım ama özel mesaj seçeneğiniz kapalı..
Bir şey soracaktım..

Internetten tanıştığınmi bunlar
Hayır biri arkadaş ortamıydı.Biri de aynı ortamda beni görmüş beğenmişti.Ortak tanıdık yoktu ama aynı ortamdan az çok halini tavrını biliyordum.
Haklarında iyi referanslarım vardı.

Fos çıktılar..

Sürekli görüyorum bu konuyu yazmayayım dedim ama dayanadım yazıciim.

Eşimle 12 hatta 13 yıl önce internet üzerinden tanıştık. Tabi o zaman sosyal medya falan yok. Tek eğlence kaynağımız msn Bunun gibi bir forum sitesiydi ortak hobimizle alakalı. Genelde erkeklerin ilgi duyduğu bir hobiye kafayı takmıştım o zaman. Hayır bir de masraflı, öğrenci halimle altından kalkacağım bir iş de değil ama ah bu benim maymun iştahım. Sardım oraya elimde tek malzeme olmamasına rağmen her şeyi öğrenmeye çalışıyorum, soruyorum falan. Bunlar aralarında hatun görmeye alışkın değil tabi pek bi sevdiler beni, bir buluşmalarına davet ettiler. Öncesinde forum üzerinden konuşuyorduk ama ilk orda karşılaştık eşimle. Benim sevgilim var, o yeni ayrılmış. Acayip iyi anlaştık, kanka olduk. Birkaç yıl sürdü bu arkadaşlık sonra bir baktık sevgili olmuşuz. Birlikte mutlu olduğumuza karar verip bir ömrü beraber geçirebileceğimizi anladığımız zaman da evlendik. Koskoca 7 yılı da geride bıraktık.

Klasik arkadaşlık sitesinden ya da sosyal medyadan ilişki ya da evlilik amaçlı tanışmalardan değil bizimki. Örnek teşkil eder mi bilmem. Ama internet üzerinden tanıdığım bir adam önce en iyi arkadaşım sonra hayat arkadaşım oldu işte.

Eskiden yani bundan 10 15 yil once daha kolaydi insanlari tanimak. O zamanlar chat odalari vardi, sonra msn vardi. Insanlar ya da ne bilim o zamanin gencleri daha seffafti. Elbette cakallik yapanlarda vardi ama simdiki zamanla kiyaslanamaz bile. O zaman tanisip arkadas olanlar hatta evlenenler o yuzden sanslilar bence. Benimde o zamanlardan guzel dostluklarim oldu. Ama simdi eskisi degil malesef. Beni de korkutan bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…