Aranızda internet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen var mı?

Doğru söylüyorsunuz fakat insanlar öyle güzel rol yapıyor ki.. İsterseniz 10 yıl nişanlı kalın kendisini ele vermiyorsa anlamanız mümkün olmuyor. Biraz gözü açık olmak ve "ben onu tanıyorum, o asla öyle biri değil" dememek gerekiyor. Biz kadınlar sevdiğimiz zaman gözümüz gerçekleri görmüyor, görse de kabul etmek istemiyoruz.
haklısınız görse de kabul etmek istemiyor insan ama daha sonrasında çok büyük olaylarla görmek zorunda kalınabiliyor,Allah iyileri kötülerin karşısına çıkarmasın inşallah
arkadaşımı biz çok uyardık,sinirli bu dikkat et çok çabuk gelişti her şey ağırdan al diye o aralar aramız açılmıştı şimdi keşke görseymişim o zamanlardan bana sinyal yakmış böyle davranacağını da görmek istememiştim diye

Sorum gayet açık :KK8: İnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.

Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz. o_O

İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım var :21: Fakat bu durum başka...

Mesleklerimiz aynı onunla (memuruz). o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor bana :KK53: Geleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.

Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorum :KK53: Sadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.

Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. :KK37: Ellerinize, yüreğinize sağlık :KK66:

Bende evlendim hemde büyük bir aşkla ama aile yapılarmız cok farklı ailesi benden bende onlardan nefret ediyorum.

Sorum gayet açık :KK8: İnternet üzerinden tanışıp/tanıştırılıp evlenen ya da evlilik yolunda ilerleyenlerin hikayelerini merak ediyorum. Kendisi yaşayan veya etrafında varolan örnekleri verenler olursa sevinirim. Bir dert değil ama nedense biraz takıldım bu duruma.

Şu sıralar benzeri bir durum yaşıyorum. Bir arkadaşım aracılığıyla başka bir sebep için tanıştırıldık fakat olayın boyutu değişmeye başladı. Aramızdaki mesafe epey var ve inşallah en kısa zamanda yüzyüze görüşeceğiz. o_O

İnternet aracılığıyla başlayan arkadaşlıklara, aşklara hiçbir zaman olumsuz bakmadım. Yeterki insan temkinli olsun, özenli davransın. Bu olayı herhangi bir mekanda, bir ortamda tanışmak gibi düşündüm hep. Bu şekilde başlayıp yıllardır süregelen arkadaşlıklarım var :21: Fakat bu durum başka...

Mesleklerimiz aynı onunla (memuruz). o 26 yaşında (2 gün sonra 27 olacak), ben de 24 yaşındayım. O hukuk okuyor, 2 sene sonra mezun olacak. Ben de hukuk kazanmak için çabalıyorum 2 senedir. Bu sene kazanacağım inşallah. Telefonda bile konu anlatıyor bana :KK53: Geleceğe dair planladığımız her şey aynı diyebilirim. Henüz çok yakından tanımasamda iyi biri olduğunu düşünüyorum. Yüzyüze görüştüğümüzde ondan hoşlanırsam ki hoşlanacağımı düşünüyorum o zaman hakkında araştırma yaptıracağım. Yakın çevremde kimse bilmiyor diyebilirim. 3 hafta falan oldu tanışalı. Anlatma gereği duymadım kimseye.

Aslında konu açıp açmamayı çok düşündüm ama bu konuda beni taşlayacağınız bir durum yok. Ölüyorum bitiyorum, evleneceğim demiyorum :KK53: Sadece her açıdan olumlu bakıyorum. Merak ettiğim şey ise benzer şeyler yaşayanlardan fikir edinmek ya da tanışma hikayelerini dinlemek.. Olur mu olmaz mı diye sormuyorum. Buna görüştüğümüzde ben karar vereceğim.

Atladığım noktalar olabilir, her şeyi sorabilirsiniz. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim. :KK37: Ellerinize, yüreğinize sağlık :KK66:
Benim internette tanışma hikayem var ki evlerden ırak..hergün foto isteyip konuştuğum her dk konuştuğum halde aylarca kandırıldım.Aşık olduğum adamın kim olduğunu öğrenince şok oldum sonrasında

Benim internette tanışma hikayem var ki evlerden ırak..hergün foto isteyip konuştuğum her dk konuştuğum halde aylarca kandırıldım.Aşık olduğum adamın kim olduğunu öğrenince şok oldum sonrasında
meraktan soruyorum,tanıdığınız birisi mi çıktı?

Kızlar ben üni mezunuyum yl yapıyorum .Bu tür işlerle uğrasanlarla hep cok kızardım sacma bulurdum.
Günün birinde bi salaklık yapıp nette evlilik sitesine üye oldum.Biriyle yazışmaya başladım.ailesi kendisi herseyi cekip yolluyordu.Cok güzel konuşuyordu okumuş akıllı biriydi.Cahil ve uslupsüz değildi .Sanırım dedim aradığım adamı buldum .Bazı hareketlerinden cok sonra şüphelenmeye başladım ama o kadar aşık olmultum ki göremiyordum artık o traflarını görmek istemiyordum.Yatakta yatıyorum diyordu mesela cek yolla bakiyim diyordum yataktaki resmini yolluyordu .ayıcığım var diyordum benimde var diyordu misal cekip ayıcıkla fotosunu gönderiyordu.her sekilde güvenimi kazanmak için uğrasıyordu.Bir gün yolladığı bir fotoda birseyi unutmuştu.Fotoyu kesmiş ama önündeki kürsü duruyordu ve kürsüde mikrofon vardı .Yani fotoda cok belli değildi ama anlamıştım .O an bi saniyelik şüpheye düştüm.Ama düşünmk bile istemiyordum
Anasının babasının ablasının fotolarını bile göndermişti .Her dk konuşabiliyordum.şüpheye düşürecek bi hareket yapmamıştı hiç.Ama o foto birden beynimde şimşek caktırdı.Daha önce hiç aklıma gelmeyen birseydi.Google görsellerde resmi aratıyım bi dedim.Bu düşünceyle beraber beynim uyuştu birden o kötü ihtimali bile getirmedim aklıma.
Kuran üzerine ble yemin ettirdim hiçbirşekilde yalan söylemeyecektik birbirimize.Ve 3ay boyunca bir kez bile güvenimi sarsmadı.Hemen evlenecektik falan.Görüşme günü ayarlanmıştı heyecanla bekliyorum diyordu bana.
Ve o an googlede arattım gönderdiği bi resmi.
Aman tanrım dedim ,aşık olduğum adam bumu!!!!
Nasıl bir insan her gün 3ay boyunca sabahtan akşama kadar kendinden iğrenmeden yalan söyler her dk nasıl nasıl...
Elim ayağım uyuştu..bana gönderdiği tüm fotolar adamın facesinden falan almış .
Evlenmeyi düşündüğüm karakterine hayran olduğum bu adam ispanyol sanatcı David Bustamante ymiş.
Sinirden ve hırsdan ağladım.Arayıp ne varda hayatımda hiç etmediğim küfür hepsini ettim..engelledim ve kendine uzun zaman gelemedim.
Sonra belli bir zaman davidimin şarkılarını dinleyip durdum .Resmen aşık olduğum adam sandım.Ulan ne malım dedim kendime.Bu profosyenel yalancı davidin her andaki fotosunu bulup atıyormuş bana.
Ah davidcim ex sevgilim şimdi hatırladıkca gülüyorum.
Ve düşündükce kendimi gerzek gibi hissediyorum nasıl anlamadım ya nasıl aratmak aklıma gelmedi fotosunu googleda.bu son aptallığım oldu.
İşte size ibret dolu bir gerzeğin hikayesi :KK66:)
David de ne david ama herkes bakacaktır eminim ex ime:))

Kızlar ben üni mezunuyum yl yapıyorum .Bu tür işlerle uğrasanlarla hep cok kızardım sacma bulurdum.
Günün birinde bi salaklık yapıp nette evlilik sitesine üye oldum.Biriyle yazışmaya başladım.ailesi kendisi herseyi cekip yolluyordu.Cok güzel konuşuyordu okumuş akıllı biriydi.Cahil ve uslupsüz değildi .Sanırım dedim aradığım adamı buldum .Bazı hareketlerinden cok sonra şüphelenmeye başladım ama o kadar aşık olmultum ki göremiyordum artık o traflarını görmek istemiyordum.Yatakta yatıyorum diyordu mesela cek yolla bakiyim diyordum yataktaki resmini yolluyordu .ayıcığım var diyordum benimde var diyordu misal cekip ayıcıkla fotosunu gönderiyordu.her sekilde güvenimi kazanmak için uğrasıyordu.Bir gün yolladığı bir fotoda birseyi unutmuştu.Fotoyu kesmiş ama önündeki kürsü duruyordu ve kürsüde mikrofon vardı .Yani fotoda cok belli değildi ama anlamıştım .O an bi saniyelik şüpheye düştüm.Ama düşünmk bile istemiyordum
Anasının babasının ablasının fotolarını bile göndermişti .Her dk konuşabiliyordum.şüpheye düşürecek bi hareket yapmamıştı hiç.Ama o foto birden beynimde şimşek caktırdı.Daha önce hiç aklıma gelmeyen birseydi.Google görsellerde resmi aratıyım bi dedim.Bu düşünceyle beraber beynim uyuştu birden o kötü ihtimali bile getirmedim aklıma.
Kuran üzerine ble yemin ettirdim hiçbirşekilde yalan söylemeyecektik birbirimize.Ve 3ay boyunca bir kez bile güvenimi sarsmadı.Hemen evlenecektik falan.Görüşme günü ayarlanmıştı heyecanla bekliyorum diyordu bana.
Ve o an googlede arattım gönderdiği bi resmi.
Aman tanrım dedim ,aşık olduğum adam bumu!!!!
Nasıl bir insan her gün 3ay boyunca sabahtan akşama kadar kendinden iğrenmeden yalan söyler her dk nasıl nasıl...
Elim ayağım uyuştu..bana gönderdiği tüm fotolar adamın facesinden falan almış .
Evlenmeyi düşündüğüm karakterine hayran olduğum bu adam ispanyol sanatcı David Bustamante ymiş.
Sinirden ve hırsdan ağladım.Arayıp ne varda hayatımda hiç etmediğim küfür hepsini ettim..engelledim ve kendine uzun zaman gelemedim.
Sonra belli bir zaman davidimin şarkılarını dinleyip durdum .Resmen aşık olduğum adam sandım.Ulan ne malım dedim kendime.Bu profosyenel yalancı davidin her andaki fotosunu bulup atıyormuş bana.
Ah davidcim ex sevgilim şimdi hatırladıkca gülüyorum.
Ve düşündükce kendimi gerzek gibi hissediyorum nasıl anlamadım ya nasıl aratmak aklıma gelmedi fotosunu googleda.bu son aptallığım oldu.
İşte size ibret dolu bir gerzeğin hikayesi :KK66:)
David de ne david ama herkes bakacaktır eminim ex ime:))

"Böyle yakışıklı bir adam neden normal hayatta sevgili bulamayıp internetteki evlilik sitesinden kız aramaya ihtiyaç duyar?" diye hiç düşünemediniz mi? Bu kadar yakışıklı adamın evlilik sitesinde işi ne???

"Böyle yakışıklı bir adam neden normal hayatta sevgili bulamayıp internetteki evlilik sitesinden kız aramaya ihtiyaç duyar?" diye hiç düşünemediniz mi? Bu kadar yakışıklı adamın evlilik sitesinde işi ne???
Onu düşündüm söyledim ama yemin etti bircok kez asla diyordu niye yalan söyliyim kazancım ne falan diyordu ben hiç yemin edip kandırmadığım için kimseyi herkesi öyle sanıyordum o zamanlar .Bu olay 5 yıl önce oldu buarada 22yaşında falandım

Hayatimda yalniz bir kez aşık oldum deliler gibi, onunla da internetten tanistim. Basima gelen en guzel seydi ilk ve tek. Dilerim son olsun ama su an birlikte degiliz

ben de ilk sevgilim olan adamla internetten tanışmıştım. 4 yıllık bir ilişkimiz oldu 17 yaşındaydım onunla tanıştığımızda. birlikte büyüdük resmen zaten aynı ünv. nin farklı fakültelerindeydik. herkes evleneceğiz gözüyle bakarken bir anda ayrıldık. elimde kanıt yoktu ama beni aldattığını düşünüyordum.

Onu tanıdığım süre boyunca hep olduğu gibi yine beni yanıltmadı zaten. Gerçekten aldatıyormuş. ayrıldıktan 6 ay sonra nişanlandı, daha bir yılı doldurmadan evlendi. şimdi 3 yıllık evli. hem de sık sık görüşüp birlikte çay kahve içtiğimiz sınıf arkadaşıyla :KK53:

sonrasında da oldu bir sevgilim onunla da internetten tanışmıştım. bence internetten tanışmak çok da sıkıntı değil de işi sanalda devam ettirmek sıkıntı. gerçek olmayan duygulardan uzak durduğunuz sürece tanıştığınız yerin pek bir önemi yok.

:KK48::KK48: Ne Elçin miş arkadaş
Sende saydır da arkadaş gibi banı ye :KK48:
Kimse hakkında bukadar seviyesiz konuşacak bir karakterim yok arkadaşım . Herkesin doğrusu yanlışı kendine kimseyle aynı mezara girmeyecegim. Tesadüfen gördüm aklıma geldi o kadar iyi akşamlar.

Bu denli iftira attigina gore sana bayaaa baayyaaa kotu bisey yapmis. O kisi ben olayim veya baskasi kimse hakkinda boyle konusamazsin . Terbiyeni takin bence

Iftira attigimi nerden cikardin? Senin "iftira attigina gore..." Diye yazman bana iftiradir. Ayrica iftira gercek olmayan seyleri gercekmis gibi uydurmakdir ben uydurmuyorum ki bunlari kimsede uydurmuyor. Bahsettigim kizkardesler eve erkek attik diye gulusen bakire olanlara " salaklar, kimse begenipde yatmiyor" diyen kizlar. Senin boyle tanimadan "iftira atiyorsun" demen bana o kizlardan birisi oldugunu aklima getiriyor. Olabilirsinde beni kimin kiminle yatip kalktigi ilgilendirmez sadece sordum o tanidigim sahismisin diye. Degilsen balik gibi atlama :)

biz skype de tanistik ben yanlisklikla yazmsitim sonra ordan devam etti iste
$simdide esim sen bana selam verdin kandirdin diyo:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kimmiş?

Hahaha ban yiyince dunyam karardi elcin aydinlat lutfen.:) Ben bundan sonra nasil yasarim bilemem :)))
Sen niye benle uğraşıyosun anlamadım he şunuda söyleyeyım senı ben şikayet etmedım.
İzmir büyük bi şehir kimbilir kaç tane elçin vardır.
He suda var sanane kımle yatıyolarsa yatıyolar neden bu kadar dert edındın kendıne anlamadım.
Benım olmadığım kesın bu anlatııgın kişi .. Neyse konu hakkında yorum yapıyosan yap. Yoksa konu dışı yorum yaptın dıye tekrar ban yıceksın..

bizde tanıştık evlendik 7 yıldır tanışıyoruz 3 senemiz bitti evli olarak mutluyuz çok şükür

Bzde bir oyun ortaminda tanistik evlendik iki sene olacak cok iyi arastirman gerekiyor benim esim önceki evliligini benden 8 ay sakladı :KK43: o yuzden cok iyi arastırın nasipmis evlendik cok pisman oldugum zamnlarda oldu cok mutlu oldugum zamanlarda oldu rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin

X