Kızlar ben üni mezunuyum yl yapıyorum .Bu tür işlerle uğrasanlarla hep cok kızardım sacma bulurdum.
Günün birinde bi salaklık yapıp nette evlilik sitesine üye oldum.Biriyle yazışmaya başladım.ailesi kendisi herseyi cekip yolluyordu.Cok güzel konuşuyordu okumuş akıllı biriydi.Cahil ve uslupsüz değildi .Sanırım dedim aradığım adamı buldum .Bazı hareketlerinden cok sonra şüphelenmeye başladım ama o kadar aşık olmultum ki göremiyordum artık o traflarını görmek istemiyordum.Yatakta yatıyorum diyordu mesela cek yolla bakiyim diyordum yataktaki resmini yolluyordu .ayıcığım var diyordum benimde var diyordu misal cekip ayıcıkla fotosunu gönderiyordu.her sekilde güvenimi kazanmak için uğrasıyordu.Bir gün yolladığı bir fotoda birseyi unutmuştu.Fotoyu kesmiş ama önündeki kürsü duruyordu ve kürsüde mikrofon vardı .Yani fotoda cok belli değildi ama anlamıştım .O an bi saniyelik şüpheye düştüm.Ama düşünmk bile istemiyordum
Anasının babasının ablasının fotolarını bile göndermişti .Her dk konuşabiliyordum.şüpheye düşürecek bi hareket yapmamıştı hiç.Ama o foto birden beynimde şimşek caktırdı.Daha önce hiç aklıma gelmeyen birseydi.Google görsellerde resmi aratıyım bi dedim.Bu düşünceyle beraber beynim uyuştu birden o kötü ihtimali bile getirmedim aklıma.
Kuran üzerine ble yemin ettirdim hiçbirşekilde yalan söylemeyecektik birbirimize.Ve 3ay boyunca bir kez bile güvenimi sarsmadı.Hemen evlenecektik falan.Görüşme günü ayarlanmıştı heyecanla bekliyorum diyordu bana.
Ve o an googlede arattım gönderdiği bi resmi.
Aman tanrım dedim ,aşık olduğum adam bumu!!!!
Nasıl bir insan her gün 3ay boyunca sabahtan akşama kadar kendinden iğrenmeden yalan söyler her dk nasıl nasıl...
Elim ayağım uyuştu..bana gönderdiği tüm fotolar adamın facesinden falan almış .
Evlenmeyi düşündüğüm karakterine hayran olduğum bu adam ispanyol sanatcı David Bustamante ymiş.
Sinirden ve hırsdan ağladım.Arayıp ne varda hayatımda hiç etmediğim küfür hepsini ettim..engelledim ve kendine uzun zaman gelemedim.
Sonra belli bir zaman davidimin şarkılarını dinleyip durdum .Resmen aşık olduğum adam sandım.Ulan ne malım dedim kendime.Bu profosyenel yalancı davidin her andaki fotosunu bulup atıyormuş bana.
Ah davidcim ex sevgilim şimdi hatırladıkca gülüyorum.
Ve düşündükce kendimi gerzek gibi hissediyorum nasıl anlamadım ya nasıl aratmak aklıma gelmedi fotosunu googleda.bu son aptallığım oldu.
İşte size ibret dolu bir gerzeğin hikayesi
)
David de ne david ama herkes bakacaktır eminim ex ime:))