İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
littlecoffeedoc littlecoffeedoc tatlım ben içinde kalmasıncı değilim çünkü erkekler bizim gibi değil net onlar, istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur.

Ve erkekler avcı içgüdüsü ile doğmuştur, beğendiği kızı tabiri caizse avlamak ister, kız peşinde koşarsa onlar için av çok kolay olur, sen dünyanın en güzel en tatlı en harika kızı ol anında gözden düşersin. Adamların kodları böyle.

Seni isteyen sana yazardı bu kadar net ve basit yani erkekler. İstersen dene sen bilirsin :)
Haklısın. Pek içimden gelmiyor ya sanırım yazmayacağım

Ooo boga burcunu ayri severim ama erkeklerini degil. :KK70:
Boğa erkeğine çok önyargılıyım :KK70:

Aynen..
Duygusuzlar..
Baya gömdüm ama birebir yaşadım..
Hele 35 yaşını geçmişlerse vay ki vay..
Bana aslında ben evlensem mutsuz olacağım biliyorum, en az mutsuz olacağım kişiyi bulmaya çalışıyorum demişti..
Aslında evlenmek çok da matah bir şey değil ama çocuk için evlenilir işte dedi..
Kafa buydu yani..:KK57::KK34:
Bende ilişki başındayız diye çok üstünde durmadım, önceden o da aldatılmış korkularım var deyince saf gibi yüklenmemiştim..
Bunları duyunca kaçmam lazımmış.. Sonra anladım..

Bazen çok empati kurmak da çok zararlı oluyor..:olamaz:
Ben de şu an öyle düşünüyorum açıkçası ama bu evleneceğim tarzda ve bana evlilik düşündürecek kadar değer verdiğim sevdiğim birini bulmadığım için olabilir

Aslında yanlış adayları hemen elemek için bir taktik istiyorum..
Ama o taktik yok galiba..
Çünkü kime göre yanlış neye göre yanlış?
Tek tip bir kalıp yok..
Sanırım hayal kırıklığına uğramaktan dolayı kolaya kaçmak istiyorum.
Savunma Mekanizması yani..

Teşhisi koydum ama çözüm yok işte.. :KK70:
Tanıyarak bu elemeyi kendin yapmalısın böyle işe yarar bir kolaya kaçma yöntemi yok :KK70:

Oğlak en evlenilmeyecek erkektir...

Bazı burçlar yalnızken daha mutluymuş. Oğlak, Akrep, Başak.

Boğa sın oooo:) Şimdi anladım güvensizlik, ince eleme sık dokuma....Boğalar için güvenmek çok zordur, ilişkiye başlama aşaması sıkıntılıdır....
Boğalar önce güvenilecek insan olsunlar :KK70: (erkekleri için konuşuyorum elbet :))

Bir sapyoseksuel olarak umrumda deelll. :KK70:

Ivettt. Bugun de boga erkeklerini gomduk. :KK70:

Yarin sira ikizler erkeklerinde. :deli:
Valla bence itici duruyorlar zaten pek hoşlanmıyorum bende boğa erkeklerinden.en son biriyle kahve içerken öyle bakıyorduki orda tecavüze uğramış gibi hissettim :kusmuk:

Benim tipik bitirme mesajım " Aradığınız aboneye şuan ulaşılamıyor.Lütfen bir daha aramayınız" :KK70:
Aslında o lafı söyleyen kişi hiçbir şeyi hak etmiyor ama neyse..
Büyüklük bizde kalsın..:cool:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X