İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ne kadar alçakgönüllüsünüz sayın aslan

Şaka bir yana eski eşim Aslandı ve her şeyi kafasında yaşayıp, asla konuşmayıp, kendi yazıyor çiziyor kendince şans veriyordu falan...Benim dünyadan haberim yok, istiyor ki aklını okuyayım...

Aynen evlenilecek grupta değiller..
Inanılmaz maddiyatçı bir grup.
Ve duygusuzlar herşeye mantık olarak bakıyorlar
Özellikle erkekleri..
Evet boğayım..
Çok temkinli bir burcum.. Bazen fazla temkinli oluyorum..
Sabırlıyım kolay sinirlenmem..

Bazen fazla sabırlıyım çok kredi veriyorum karşımdakine bu iyi değil..

Ben biraz detaycı bir profilim.
Bilmediğim ve biraz ön yargılı olduğum bir olayı iyice analiz etmeden adım atmamaya çalışırım.
O yüzden irdeliyorum.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim..

İşte bak ben bunu anlamıyorum, bir boğa tanıdığım da böyle, kendini savunma mekanizmasına alıyor, ama karşı tarafı tanımadan nasıl karar vereceksin ki diyorum?

Reactions: 000
Evlenmek istemiyorum diyen erkek; evlenmek istiyorum ama seninle değil demek istiyordur :)
Kesinlikle canım..
Bu lafa imzamı atarım..
Geçmişte bende benzerini 1 kere yaptim..
Bir adamla konuşuyorduk ama bana hiç çekici gelmiyordu, çok duygusaldı üzmek istemedim.
Şu an ilişki düşünmüyorum dedim..
Aslında düşünüyordum ama onunla değil..
Sonra aynı laf banada edildi..
Ondan beridir reddederken elektrik alamadım diyorum..

Daha az kalp kırıyor bence..

Bende yengeç özellikleri baskın ve bende çok sabırlıyım....O açıdan anlıyorum.

Bende toprak grubu eksikmiş doğum haritamda yani senin kadar temkinli olamıyorum biraz duygusalım

İstersen doğum haritana baktır nasıl biri sana uygun daha iyi anlarsın. Evlilik zamanı vs de söyleniyormuş ama ben o kadar ayrıntılı bilmiyorum.

Bu işlerde kırmamak mümkün değil gibi ya, elektrik alamadım deyince ben beğenmedi beni diye düşünürüm mesela

Kriterlerime uygun değil mi denir ne denir bilmiyorum valla zor bu işler

Bu işlerde kırmamak mümkün değil gibi ya, elektrik alamadım deyince ben beğenmedi beni diye düşünürüm mesela

Kriterlerime uygun değil mi denir ne denir bilmiyorum valla zor bu işler
Aslinda haklısın..
O zamanda maddi imkânlarım yetersiz geldi diye düşünebilir..
Vallahi zor ne desek ki..
Şimdi anlıyorum bir sey demeden ortadan kaybolanları..

Ama o da çok kabaca..

Aslinda haklısın..
O zamanda maddi imkânlarım yetersiz geldi diye düşünebilir..
Vallahi zor ne desek ki..
Şimdi anlıyorum bir sey demeden ortadan kaybolanları..

Ama o da çok kabaca..

Ortadan kaybolmak en rezili, çünkü umut verip bırakıyorsun. Kesin olarak bitirmek en azından onurluca bir davranış.

Bende de var duygusallık..
Ama çok değil..
Doğum haritama sevdiğim bir arkadaş baktı..
35 civarı bir şey görünüyor dedi..Ama kesin değıl tabi ki..
Beklentiye girmemek için öyle bir şey yokmuş gibi davranıyorum.. Yoksa çok daha kötü olur..

Beklenti insanı üzüyor.. sen hiç baktırdın mı?

Boğa baştan kendini kaptırmıyor, o özellik çok güzel. Ben kendimi salsam anında aşığım Aşk insanıyım ama kendimi bildiğimden tutuyorum :)

%100 doğru değil ama ortalama değer veriyor. Bende birden fazla evlilik ihtimali var. İlki 20 li yaşlarda ki 25 te evlendim. Diğerini anlamadım, yorumlayabilen birisini tanıyor musun? Ben yorumlatmak istedim hem randevu alamadım hem 500 tl dediler. Merak ediyorum ama yalan değil:)

Kızlar gözünüzü seveyim o burçla evlenilmez bu burç on numara diye ön yargılar oluşturmayın kafanızda ya kendinize zarar :) iyi insan olmak ve kötü insan olmak doğduğumuz zamanki gezegen hareketlerinden bağımsız bir durum yapmayın allah aşkına

Ortadan kaybolmak en rezili, çünkü umut verip bırakıyorsun. Kesin olarak bitirmek en azından onurluca bir davranış.
Evet zor ama onurluca..
Ama hayatta karşılaşacağın en rezil cümle kadar içini acıtmıyor.
O cümle: " Sen benden daha iyilerine layıksın."

Bunu duyduğum zaman o erkeği tokatlamak istiyorum.

İşte bak ben bunu anlamıyorum, bir boğa tanıdığım da böyle, kendini savunma mekanizmasına alıyor, ama karşı tarafı tanımadan nasıl karar vereceksin ki diyorum?
Biz riski hiç sevmeyen bir burcuz o yüzden..
Toprak özellikleri var.Her şey garantiye yakın olsun istiyoruz..

Garip düşünce tarzımız var.Risk olmadan bir şey elde edemezsin ki..

Evet zor ama onurluca..
Ama hayatta karşılaşacağın en rezil cümle kadar içini acıtmıyor.
O cümle: " Sen benden daha iyilerine layıksın."

Bunu duyduğum zaman o erkeği tokatlamak istiyorum.
Benim tipik bitirme mesajım " Aradığınız aboneye şuan ulaşılamıyor.Lütfen bir daha aramayınız"

Bana pek samimi gelmiyo bilmiyorum bu devirde her sekil insan var guvenmek zor gormediginiz birine

Hımm oda farklı bir modelmiş :) Aslanların en büyük özelliğidir alçak gönüllülük ne yapalım

Ama benim sevgilimde oğlak burcu ilk zamanlar soğuk uzak gibi ,daha doğrusu çekimser davranıyordu,sevgisini çok belli etmiyordu ama bir süre sonra inanılmaz sevgiye boğmaya başladı.Hatta zaman geçtikçe daha çok sevdiğini hissediyorum biraz temkinli davranıyorlar başlarda,ama sevdikçe seviyorlar sevdikçe seviyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…