- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
Ah ah kıymetimizi bilmiyorlar oysa ne sevgi dolu,dürüst,cömert insanlarız biz aslan burçları.Hemen şımarık,egoist diyorlar ,erkeklerde uzaktan bayıla bayıla izleyip yaklaşmaya cesaret edemiyor.Yinede kendimi seviyorum be kimse sevmesede olur
Aynen evlenilecek grupta değiller..Oğlak en evlenilmeyecek erkektir...
Bazı burçlar yalnızken daha mutluymuş. Oğlak, Akrep, Başak.
Boğa sın oooo:) Şimdi anladım güvensizlik, ince eleme sık dokuma....Boğalar için güvenmek çok zordur, ilişkiye başlama aşaması sıkıntılıdır....
Ben biraz detaycı bir profilim.
Bilmediğim ve biraz ön yargılı olduğum bir olayı iyice analiz etmeden adım atmamaya çalışırım.
O yüzden irdeliyorum.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim..
Kesinlikle canım..Evlenmek istemiyorum diyen erkek; evlenmek istiyorum ama seninle değil demek istiyordur :)
Aynen evlenilecek grupta değiller..
Inanılmaz maddiyatçı bir grup.
Ve duygusuzlar herşeye mantık olarak bakıyorlar
Özellikle erkekleri..
Evet boğayım..
Çok temkinli bir burcum.. Bazen fazla temkinli oluyorum..
Sabırlıyım kolay sinirlenmem..
Bazen fazla sabırlıyım çok kredi veriyorum karşımdakine bu iyi değil..
Kesinlikle canım..
Bu lafa imzamı atarım..
Geçmişte bende benzerini 1 kere yaptim..
Bir adamla konuşuyorduk ama bana hiç çekici gelmiyordu, çok duygusaldı üzmek istemedim.
Şu an ilişki düşünmüyorum dedim..
Aslında düşünüyordum ama onunla değil..
Sonra aynı laf banada edildi..
Ondan beridir reddederken elektrik alamadım diyorum..
Daha az kalp kırıyor bence..
Aslinda haklısın..Bu işlerde kırmamak mümkün değil gibi ya, elektrik alamadım deyince ben beğenmedi beni diye düşünürüm mesela
Kriterlerime uygun değil mi denir ne denir bilmiyorum valla zor bu işler
Aslinda haklısın..
O zamanda maddi imkânlarım yetersiz geldi diye düşünebilir..
Vallahi zor ne desek ki..
Şimdi anlıyorum bir sey demeden ortadan kaybolanları..
Ama o da çok kabaca..
Bende de var duygusallık..Bende yengeç özellikleri baskın ve bende çok sabırlıyım....O açıdan anlıyorum.
Bende toprak grubu eksikmiş doğum haritamda yani senin kadar temkinli olamıyorum biraz duygusalım
İstersen doğum haritana baktır nasıl biri sana uygun daha iyi anlarsın. Evlilik zamanı vs de söyleniyormuş ama ben o kadar ayrıntılı bilmiyorum.
Bende de var duygusallık..
Ama çok değil..
Doğum haritama sevdiğim bir arkadaş baktı..
35 civarı bir şey görünüyor dedi..Ama kesin değıl tabi ki..
Beklentiye girmemek için öyle bir şey yokmuş gibi davranıyorum.. Yoksa çok daha kötü olur..
Beklenti insanı üzüyor.. sen hiç baktırdın mı?
Evet zor ama onurluca..Ortadan kaybolmak en rezili, çünkü umut verip bırakıyorsun. Kesin olarak bitirmek en azından onurluca bir davranış.
Biz riski hiç sevmeyen bir burcuz o yüzden..İşte bak ben bunu anlamıyorum, bir boğa tanıdığım da böyle, kendini savunma mekanizmasına alıyor, ama karşı tarafı tanımadan nasıl karar vereceksin ki diyorum?
Miy miy oluyorlar. Kucuk daglari onlar yaratmis sanki ama ortada kucuk dag yok.Erkekleri nasıl ki? İnternette öve öve bitiremiyorlar
Miy miy oluyorlar. Kucuk daglari onlar yaratmis sanki ama ortada kucuk dag yok.Ben de fazla dayanamam.
Ama iyi baba olur diyorlar , ne kadar dogru bilemem.
Boğa erkekleri çok tembeldir ..
Ben anlaşamam..
Benim tipik bitirme mesajım " Aradığınız aboneye şuan ulaşılamıyor.Lütfen bir daha aramayınız"Evet zor ama onurluca..
Ama hayatta karşılaşacağın en rezil cümle kadar içini acıtmıyor.
O cümle: " Sen benden daha iyilerine layıksın."
Bunu duyduğum zaman o erkeği tokatlamak istiyorum.
Hımm oda farklı bir modelmiş :) Aslanların en büyük özelliğidir alçak gönüllülük ne yapalımNe kadar alçakgönüllüsünüz sayın aslan
Şaka bir yana eski eşim Aslandı ve her şeyi kafasında yaşayıp, asla konuşmayıp, kendi yazıyor çiziyor kendince şans veriyordu falan...Benim dünyadan haberim yok, istiyor ki aklını okuyayım...
Ama benim sevgilimde oğlak burcuAynen evlenilecek grupta değiller..
Inanılmaz maddiyatçı bir grup.
Ve duygusuzlar herşeye mantık olarak bakıyorlar
Özellikle erkekleri..
Evet boğayım..
Çok temkinli bir burcum.. Bazen fazla temkinli oluyorum..
Sabırlıyım kolay sinirlenmem..
Bazen fazla sabırlıyım çok kredi veriyorum karşımdakine bu iyi değil..