İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternetten tanışıp evlendim, 13 yıl oldu mutluyum

Reactions: 000

Bak sen ya!!
İşte diyorum, Internet, arkadaş ortamı, vs. hepsi sadece bir araç. Asıl mesele sonrasinda tanımakta.

Peki ne öğretiyor bu bize? Geniş çaplı bir sosyal medya araştırması candır her kıza lazımdır

Sizin adınıza cok Sevindim.
Arkadaşınıza da sevindim ama şaşırdım.
Tinder tek gecelik ilişki yeridir.
Öncesinde cinsellik isterler.
Yani ben öyle biliyorum.

Allah daim etsin..

Tabiki orasini tam olarak bilemeyeceğim, hiç üye olmadım Tinder‘a. Ben yurtdışındayım, belki farklıdır burada. Aynı sizin gibi aslında ciddi bir ilişki isteyen kişilerinde denediğini duymuştum, o yüzden anlattım. Hani belki niyeti ciddi olan birisi çıkar yinede diye.

Hakkınızda hayırlısı olsun, eminim sizde bir gün kendinize göre birini bulup mutlu olacaksiniz :)

Aynen ya..
Ama bana olsa ben bu yakalayamazdım..

Konu sahibini de Allah korumuş..

Yok Türkiye'de maalesef cinsel amaçlı kullanılıyor.
Ama illa ki çok arada istisna vardır.

Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim..

Bana da aynısı oluyor şu an.
Öğrenilmiş Çaresizlik yaşıyoruz.
Bana da şu an 30lardaki erkekler bana bakmaz gibi geliyor.
Çok ilginç aşırı genelleme düşünce hataları yapıyoruz.

Acilen akışa geçmemiz lazım ama nasıl..

Önceleri internet daha masumdu daha doğrusu hayat masumdu
Ben eşimle internetten tanışmadım ama internetten 1 tane sevgilim oldu Çok farklı insanlar var sevgilimden önce 1 kaç kişi ile 1 kez ya da 2 kez oturmuşluğum da olmuştur. Bir kere çok kurnaz olmalısın çünkü o kadar çok yalan dolanıyor ki inanamazsın. Ha yoldan birisini bulmuşsun ha internet aynı kapı. eski sevgilim de dahil olmak üzere internette doğru dürüst insan yok bence. Çevremde de şu an da olsa giren sevgili bulan arkadaşlarım var ama kimse evlenmedi. Benden tavsiye birilerinin bulması daha uygun en azından yalan çok yoktur. Ne gibi bir tiple buluşacağını biliyorsun.

Ama erkekler daha seçici, benim eski sevgilim 37 yaşında benden bile seçici idi.
Bence mükemmelliyetçilik de vardı.
Erkekler çok değişti..

Önceden bu kadar maddiyatçılar mıydı bilemiyorum..

Mantıklı aslında, gözüme kestirdiğim kişilere "buna mı kaldım ben ya, bunla asla evlenmem" diyip büyük konuşmalıyım. Belki bu işe yarar :)))
Yalancıktan olmuyor ki..

Siz daha önce sosyal medyadan tanıştınız mı?

Amanın..
Adam evliymiş..
İyi iyi hemen gitmiş.
Benim orada kız arkadaşlarım var.
Hepsi tek taş dahil takarlar,ondan ben herkes takıyor sandım..
Zaten spor salonundan iş çıkmıyor.
Bir tek spor hocaları asılıyor, onlarda zaten flörtözün tekiler...

Yaramaz..

Belki cinsel tercihi farklıdır hemen karalar bağlamamak lazım

Teşekkür ederim. İsteyen, seven herkese inşallah =))
Yok adam bana bakıyordu, birkaç kere yakaladım.
Sonunda bekardır diye yarım ağız gülümsemiştim.
Olay bu..
Eğer adam evliyse, yazık kadına..

Sadakatsiz erkeklere ifrit olurum..

Kardesim esini twitterda buldu , evliler , mutlular
Bana gunumuzde tuhaf gelmiyor sosyal medyadan sevgili bulmak

Bu arada piramitteki ikinci siradaki deger ihtiyaclarindan kasit ne? Anlamadigim icin soruyorum
Süper çok sevindim..
Değer İhtiyaçları: Özsaygı, Özgüven, Başarı,Başkalarına Saygı, Başkalarından Saygı gibi..
Twitter bende mi açsam acaba?

Belki oyledir, belki sevgilisi vardir. Kız arkadaslarin pek zorlanmiyorlar sanirim cunku agirliklarla calisirken indir, kaldir, asıl yüzük parmagi baya rahatsiz ediyor, acitabiliyor. Normal bir insan tektaşla spor yapamaz yahu kesin kocalari takmalarini istiyordur asilmasinlar diye

Yok canım haklısın.
Bende cinsellik yaşamayı çok normal buluyorum. Ama benim yapım buna izin vermiyor.
Ve üzgünüm ama bizim toplumda erkeklerin bu konuda tam bir ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.
Hepsi cinsellik yaşamak istiyor. Ama çok büyük bir kısmı cinsellik yaşadığı kadınlara başka gözle bakmaya başlıyor. Bunu çok gördüm. Modern kesimde de gördüm.
Bir tanıdığım iki yıl erkek arkadaşı ile aynı evde yaşadı ama sonra bir anda terk edildi. Adam gidip annesinin bulduğu bir kadınla evlendi. Bunu gördükten sonra evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmüyorum.

Ama isteyen yaşasın tabi bu bir ihtiyaç. Fizyolojik ihtiyaç..

Bizim okulda çok hoş ve akıllı bir kadın var.Eşiyle internette tanışmış 2005 yılında , 2 de çocukları var.Mutlu görünüyorlar.Maşallah.

Anladım.
Tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ama çevremde kalmadı.
Olanları da ben istemiyorum.Bana uygun değiller.
Yaş oldu 32, zaten benimde olsa çevre veya tanıdık en güzelidir.

Peki neden internetteler sizce,günübirlik takılmak için mi?

Bizim okulda çok hoş ve akıllı bir kadın var.Eşiyle internette tanışmış 2005 yılında , 2 de çocukları var.Mutlu görünüyorlar.Maşallah.
Çok sevindim..
Nereden tanışmışlar acaba..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…