İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim bu tür tanışmalar bir kaç sene öncesine kadar oluyordu, arkadaş çevremden, sosyal medyadan vs. taliplerim de çıkıyordu ama şimdi ( yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum) sanki biri kısmetime düğüm atmış, çözülmüyor. Yani hiç bakmayacağım tipler bile bana yüz vermeyecek gibi geliyor şu an. İşin sırrı, kesinlikle oluruna bırakmak. Çok saçma bir örnek olacak ama kısa saçı hiç sevmem kendime de yakıştırmam. Hayatımda kimse yokken, hep saçımı kestiririm,zaten bu ara kimseyle de görüşmeyeceğim diye düşünerek.Ne zaman saçımı kısacık kestirsem bir talibim çıkıyor eee ben de napıyorum murpy'e sövüp mezarında ters döndürüyorum adamcağızı

Kısa saç modern, özgüvenli kadın işidir bence. Bu haliniz hoş geliyordur. Ben hak verdim Beklemediğimiz anda olması daha güzel bence. Arayışla olmuyor gerçekten de. Bir yaştan sonra beklentiler değişiyor o doğru sanırım. Biraz daha seçici, dikkatli davranıyoruz.

Reactions: 000

Kısa saçı seviyorum aslında ama başkalarında :) bana yakışmıyor, olgun gösteriyor :)
Daha önce hep denedim, ne zamanki birini hayatımda istemedim, ne zaman ki vazgeçtim o zaman kısmetler birer değil ikişer geliyordu bir de bu var, normalde eskiler hiç yazmazken yeni biriyle tanışınca eskiler hortlamaya başlıyor, Benim evrene aslında evlenmeyi istemiyorum mesajını yollamak hatta evreni buna inandırmam şart

Yooo kimse üzmedi arkadaşlar çok güzel destek verdi sağolsun.

Ama bilmiyorum birden soğudum ya.

Bu kadar istiyorum yıllardır olmuyor olmasın napalım.

Öyle deme yahu..
Daha yaşın kaç ki?
Bu işler belli olmuyor.
Evlilik her yaşta olabilir

Aksini diyene itibar bile etme..

Vallahi harika olmuş..
Allah tamamına erdirsin..
Umarım bize de olur..
Ben bir gün spor salonundayım.
Kışın spora gidiyordum şu an bıraktım itiraf ediyorum..
Çok sempatik bir adam vardı kıvırıp saçlı bayadır hep aynı saatlerde denk geliyorduk.Iki elinde de yüzük yok buarada. Bir gün göz göze geldik adama hafifçe gülümsedim.
Adam ne yapsa begenirsiniz?
Hemen koşu bandından inip totosunu dönüp gitti..
O gün bugündür asla ama asla kimseye gülücük atmıyorum.

Çok tanışmak isterse kendi gelsin..

Ben evreni geçtim..
Hayatta büyük konuştuğum herşeyi yaşadım diye evlilik konusunda büyük konuşuyorum bunla kesin evlenmem evlilikte asla asla bunu yapmam diye..

Sonuç büyük konuşmalarım bile netice vermedi..

Mantıklı aslında, gözüme kestirdiğim kişilere "buna mı kaldım ben ya, bunla asla evlenmem" diyip büyük konuşmalıyım. Belki bu işe yarar :)))

Evlilik olur evlenmek için ama ruh eşi istiyordum , sırf evleneceğim diye milletin donunu yıkamak istemiyorum artık

Ne bilim ya soğudum işte

Donunu yıkamak deyince bende sogudum ya..

Düzgün derken?
Sırf cinsellik düşünen mi cıktı?

Bende düşünüyorum da cinsellik düşkünü tipler olursa uğraştığıma değmez bir de yıpranırım.
Cinsellik düşkünü ve aynı zamanda da para yiyiciler paranı yeme derdindeler yani... Kısacası maddi Ma’nevi sömürebilecekleri kadın arıyorlar nette

Evet bilerek görmüyor.
O zaman herkesin kendi tercihi..

Böyleleri bize bulaşmasınlar da..

Cinsellik düşkünü ve aynı zamanda da para yiyiciler paranı yeme derdindeler yani... Kısacası maddi Ma’nevi sömürebilecekleri kadın arıyorlar nette

Evet.
Sorumluluk almadan cinsel tatmin yaşamak istiyorlar.
Vay uyanıklar vay..
Ama bunu biz yaptık.
Sırf adamlar bize bağlansın diye cinsellik ok diyenler var.
Halbuki erkek için cinsellik sadece cinsellik.
Tabi ki kadın erkek sırf cinsellik ister ve yaşar orası kimseyi bağlamaz.Ama ben kadınların sırf cinsellik yaşamak istediğine inanmıyorum.
Içten içe belki hepsinde evlilik isteği yok ama illa bir sevgili olmak istiyorlar.

Adamlarda artik kafalar günü birlik ilişki kafası..

Valla daha dün, kaç senelik evli, torun torba sahibi halam "şimdiki aklım olsa evlenmezdim, tek başıma yaşardım" dedi ki bunu bana dedi, bana bana yeğenine! Otuzdokuzluk bekâr yeğenine :))) Ben tam tersi öğütlerde bulunacak sanırken :) Evlilik kumar hele hiç tanımadığın birini baştan aşağı tanımaya çalışarak evliliğe yürümek. Aslında sos. medyayı bu bakımdan biraz faydalı buluyorum, az-çok çevresini, ilişki durumunu, hobilerini, yaşam tarzını öğrenebiliyorsunuz. Dışarda tanıştığın birinden farkı yok belki de artısı var.

Spor salonuna giderken yüzük takan pek azdir cunku elini acitiyor insanin. Ben de spor yapiyorum ve salona giderken yüzüklerimi hicbir zaman takmadim.
Esim de ayni sekilde koşuya cikarken kalkip yuzuk takarak koşmaz
Bazi aktivitelerde yuzuge cok şey yapmamak lazim.

yüzük yoksa bile belki ilişkisi vardır ne alaka yüzük ya alla alla..

Belki cinsel tercihi farklıdır hemen karalar bağlamamak lazım

Teşekkür ederim. İsteyen, seven herkese inşallah =))

Ben varim

Kardesim esini twitterda buldu , evliler , mutlular
Bana gunumuzde tuhaf gelmiyor sosyal medyadan sevgili bulmak

Bu arada piramitteki ikinci siradaki deger ihtiyaclarindan kasit ne? Anlamadigim icin soruyorum

Kuzu senin su cinsellikle ilgili fikirlerini degistiremedim ben kac konudur , o kadar ozelde de yazdim
Bunun erkek kadin ayirimi yok , kadin da gayet cinselligi isteyerek yasayabilir , evlilik amaci olmasina grek yok hatta sevgili bile olmak istemeyebilir
Turkiyedeki yogun toplumsal baski ve ahlaki degerler yuzunden cogu kadin bu sekilde yasamiyor ama yasayan var ve bu da gayet normal :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…