Evli birini örnek verdim ama kendimi de yazayım da tam olsun. İnstagramımda herifin biri ekli. Böyle kaslı, yakışıklı bir şey, boyu posu yerinde. Ben bunu takibe aldım. Arkadaşlarının yorumlarına kadar okudum hesabında. Amacım nasıl biri olduğunu anlamak. 2 ay kadar devam etti. Aşık olmadım ama hoşlantı oldu. Sonra mesaj attım bir gün. İçerik de hobisi ile ilgili idi. Klasik numaralar :) Biz sohbete başladık. O da benden hoşlandı ve bunu söyledi. O şekilde ilişkiye başladık. Ben sonradan itiraf ettim aslında ilk hoşlanan bendim, sana yürüdüm diye. Uzun süredir birlikteyiz, şu an nişanlıyız. Hayatımdaki şans diye düşünüyorum kendisi için. Uyumluyuz. Seviyor, sahip çıkıyor. Evlilik için de kendisi çok istekli oldu hep. Ben evlilikten, çocuktan korkardım ama onun için istedim sadece. Evlilikte ne olur bilmiyorum ama şu an için mutluyum. Aramızda da 600 km vardı bu arada. Kaderimizi biz yazıyoruz sonuçta. Size yapılan tepkiyi anlayamadım. Herkes sevmek, sevilmek ister. Evlenmek istemek de gayet doğal bir durum. İnşallah düzgün birini bulursunuz, mutlu bir yuva kurarsınız.
Benim bu tür tanışmalar bir kaç sene öncesine kadar oluyordu, arkadaş çevremden, sosyal medyadan vs. taliplerim de çıkıyordu ama şimdi ( yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum) sanki biri kısmetime düğüm atmış, çözülmüyor. Yani hiç bakmayacağım tipler bile bana yüz vermeyecek gibi geliyor şu an. İşin sırrı, kesinlikle oluruna bırakmak. Çok saçma bir örnek olacak ama kısa saçı hiç sevmem kendime de yakıştırmam. Hayatımda kimse yokken, hep saçımı kestiririm,zaten bu ara kimseyle de görüşmeyeceğim diye düşünerek.Ne zaman saçımı kısacık kestirsem bir talibim çıkıyor eee ben de napıyorum murpy'e sövüp mezarında ters döndürüyorum adamcağızı
Kısa saç modern, özgüvenli kadın işidir bence. Bu haliniz hoş geliyordur. Ben hak verdimBeklemediğimiz anda olması daha güzel bence. Arayışla olmuyor gerçekten de. Bir yaştan sonra beklentiler değişiyor o doğru sanırım. Biraz daha seçici, dikkatli davranıyoruz.
Yooo kimse üzmedi arkadaşlar çok güzel destek verdi sağolsun.
Ama bilmiyorum birden soğudum ya.
Bu kadar istiyorum yıllardır olmuyor olmasın napalım.
Vallahi harika olmuş..Evli birini örnek verdim ama kendimi de yazayım da tam olsun. İnstagramımda herifin biri ekli. Böyle kaslı, yakışıklı bir şey, boyu posu yerinde. Ben bunu takibe aldım. Arkadaşlarının yorumlarına kadar okudum hesabında. Amacım nasıl biri olduğunu anlamak. 2 ay kadar devam etti. Aşık olmadım ama hoşlantı oldu. Sonra mesaj attım bir gün. İçerik de hobisi ile ilgili idi. Klasik numaralar :) Biz sohbete başladık. O da benden hoşlandı ve bunu söyledi. O şekilde ilişkiye başladık. Ben sonradan itiraf ettim aslında ilk hoşlanan bendim, sana yürüdüm diye. Uzun süredir birlikteyiz, şu an nişanlıyız. Hayatımdaki şans diye düşünüyorum kendisi için. Uyumluyuz. Seviyor, sahip çıkıyor. Evlilik için de kendisi çok istekli oldu hep. Ben evlilikten, çocuktan korkardım ama onun için istedim sadece. Evlilikte ne olur bilmiyorum ama şu an için mutluyum. Aramızda da 600 km vardı bu arada. Kaderimizi biz yazıyoruz sonuçta. Size yapılan tepkiyi anlayamadım. Herkes sevmek, sevilmek ister. Evlenmek istemek de gayet doğal bir durum. İnşallah düzgün birini bulursunuz, mutlu bir yuva kurarsınız.
Kısa saçı seviyorum aslında ama başkalarında :) bana yakışmıyor, olgun gösteriyor :)
Daha önce hep denedim, ne zamanki birini hayatımda istemedim, ne zaman ki vazgeçtim o zaman kısmetler birer değil ikişer geliyordubir de bu var, normalde eskiler hiç yazmazken yeni biriyle tanışınca eskiler hortlamaya başlıyor, Benim evrene aslında evlenmeyi istemiyorum mesajını yollamak hatta evreni buna inandırmam şart
Öyle deme yahu..
Daha yaşın kaç ki?
Bu işler belli olmuyor.
Evlilik her yaşta olabilir
Aksini diyene itibar bile etme..
Ben evreni geçtim..
Hayatta büyük konuştuğum herşeyi yaşadım diye evlilik konusunda büyük konuşuyorum bunla kesin evlenmem evlilikte asla asla bunu yapmam diye..
Sonuç büyük konuşmalarım bile netice vermedi..
Evlilik olur evlenmek için ama ruh eşi istiyordum , sırf evleneceğim diye milletin donunu yıkamak istemiyorum artık
Ne bilim ya soğudum işte
Cinsellik düşkünü ve aynı zamanda da para yiyiciler paranı yeme derdindeler yani... Kısacası maddi Ma’nevi sömürebilecekleri kadın arıyorlar nette
Düzgün derken?
Sırf cinsellik düşünen mi cıktı?
Bende düşünüyorum da cinsellik düşkünü tipler olursa uğraştığıma değmez bir de yıpranırım.
Hicbisey yapmadim sadece 2 laf edip çekildim kenara ve iletisim yollarimi kestim.
Kiza ulaşsam adam rezil filan olmazdi cunku kiz ayrilacak yapida biri degilmiş. Zaten ayrilacak biri olsa iş bana gelene kadar anlardi birseyleri, evlendikten sonra da ihanete ugramistir muhtelen cok kez. :)
Bazilari gormek istemiyor.
Cinsellik düşkünü ve aynı zamanda da para yiyiciler paranı yeme derdindeler yani... Kısacası maddi Ma’nevi sömürebilecekleri kadın arıyorlar nette
Vallahi harika olmuş..
Allah tamamına erdirsin..
Umarım bize de olur..
Ben bir gün spor salonundayım.
Kışın spora gidiyordum şu an bıraktım itiraf ediyorum..
Çok sempatik bir adam vardı kıvırıp saçlı bayadır hep aynı saatlerde denk geliyorduk.Iki elinde de yüzük yok buarada. Bir gün göz göze geldik adama hafifçe gülümsedim.
Adam ne yapsa begenirsiniz?
Hemen koşu bandından inip totosunu dönüp gitti..
O gün bugündür asla ama asla kimseye gülücük atmıyorum.
Çok tanışmak isterse kendi gelsin..
Vallahi harika olmuş..
Allah tamamına erdirsin..
Umarım bize de olur..
Ben bir gün spor salonundayım.
Kışın spora gidiyordum şu an bıraktım itiraf ediyorum..
Çok sempatik bir adam vardı kıvırıp saçlı bayadır hep aynı saatlerde denk geliyorduk.Iki elinde de yüzük yok buarada. Bir gün göz göze geldik adama hafifçe gülümsedim.
Adam ne yapsa begenirsiniz?
Hemen koşu bandından inip totosunu dönüp gitti..
O gün bugündür asla ama asla kimseye gülücük atmıyorum.
Çok tanışmak isterse kendi gelsin..
Ben varimHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kuzu senin su cinsellikle ilgili fikirlerini degistiremedim ben kac konudur , o kadar ozelde de yazdimEvet.
Sorumluluk almadan cinsel tatmin yaşamak istiyorlar.
Vay uyanıklar vay..
Ama bunu biz yaptık.
Sırf adamlar bize bağlansın diye cinsellik ok diyenler var.
Halbuki erkek için cinsellik sadece cinsellik.
Tabi ki kadın erkek sırf cinsellik ister ve yaşar orası kimseyi bağlamaz.Ama ben kadınların sırf cinsellik yaşamak istediğine inanmıyorum.
Içten içe belki hepsinde evlilik isteği yok ama illa bir sevgili olmak istiyorlar.
Adamlarda artik kafalar günü birlik ilişki kafası..
Evet çıkıyor. Ama denk gelmek önemli işte. İyi tanımak lazım.Yok biliyorum..
Orası benim için mimli..
Ben cinsellik aramıyorum yani arıyorum da evlilikte arıyorum.
O yüzden evlenmek isteyen birisi lazım bana..
Peki gercekten dürüst birileri çıkıyor mu ?