İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahhaaah :)) sigara gibi oldu bu :)
Ne zaman bu düşüncelerini akışına bıraktığında o zaman kendini ciddi bir ilişki içinde bulacaksın
Genelde saldığın zaman oluyor.

0 000 tatlım sanırım biz bunu yapmalıyız yaa....Enerjimizi yoğunlaştırıyoruz ya tıkıyoruz akışı sanki...Napsak da başka şeylere yönelsek bilemedim ki

0 000 tatlım sanırım biz bunu yapmalıyız yaa....Enerjimizi yoğunlaştırıyoruz ya tıkıyoruz akışı sanki...Napsak da başka şeylere yönelsek bilemedim ki

Çok takıyoruz canım..
Ondan olmuyor bence de..
Niye böyle olduk ya..

Bence düğün sezonu geldi ondan oldu..

Evet hemen evlilik amacı olmayan yerler daha iyi diyorlar.
Eksi sözlük düşünüyorum.

Acaba olur mu?
Ordan burayı takip edip kendilerine tiye alacak konu çıkarmak isteyen çok var.şimdi gardlarını almış bekliyor olabilirler kadınlar kulubünün 30 yaş üstü bekar üyeleri basıcak forumu dikkatli olun diye bir başlık bile açılabilir

Reactions: 000

Yahu sormayın ya..
Orada arada 30 yaş üstü bekar kadın diye başlıklar açılıyor..

Çok ayıp ya..
Bir de nickimi öğrenip aynı nickle acarsa saldırın diyorlarmış tövbe ya..

Hayırlı olsun..
Normal yolla mi oldu?
Inanın çocuk konusunda rahatlık var.
Çünkü kuzenlerden görüyorum çocuk çok matah değil.
Ama evlenen yaşıtlarımı görünce çok özeniyorum..

Bakalım uğraşlar bulacağım..

Hayırlı olsun..
Normal yolla mi oldu?
Inanın çocuk konusunda rahatlık var.
Çünkü kuzenlerden görüyorum çocuk çok matah değil.
Ama evlenen yaşıtlarımı görünce çok özeniyorum..

Bakalım uğraşlar bulacağım..

Evet evet doğal yollarla hatta kendisi de beklemiyormuş menspozda girdim sanırken hamile OLdupunu öğreniyor :))

Yok biliyorum..
Orası benim için mimli..
Ben cinsellik aramıyorum yani arıyorum da evlilikte arıyorum.

O yüzden evlenmek isteyen birisi lazım bana..
Peki gercekten dürüst birileri çıkıyor mu ?

Olabilir aslında..

Teşekkür ederim.

Faceboktan tanstk kader cidden 8 9 sene onceden birbirmizi gormustuk berberde clsyrdu esim kardesmi gotryrdm ordan tabidik ole devam etti gercektn kader kisnet yani

Hayırlı olsun..

Aynen kader kısmet..

Evet evet doğal yollarla hatta kendisi de beklemiyormuş menspozda girdim sanırken hamile OLdupunu öğreniyor :))

Cok iyi ya..
Sevindim..

Benim annemde kardesimi 37de normal hamile kalarak doğurdu.. olunca oluyor..

En son çare kendimi ferahlatmak için okuyorum.
Çünkü bazen çok üzülüyorum.
Kendi kendime telkinler ise yaramıyor.
O zaman burayı okuyup bak cikolataveturkkahvesi belki evli olsan mazallah bu olurdu diyorum.
Tabi her zaman değil.
Daha çok yorum atmak için okuyorum.
Çok ekstrem kötü hikayeler olunca bu dediğimi diyorum.

Bırakmak lazım çünkü çok istediğin herşey senin imtihanındır diye söz var.

Çikolata ben bıraktım bugün itibariyle...

Cidden bıraktım...

İstemiyorum artık ya cidden nasıl desem birden bir soğuma geldi

Inanmıyorum..
Normal hayatta bile insanlara güvenemiyorsun.
Resmen Allah size yardım etmiş de o pisliği göstermiş.

Ben olsam kıza ulaşır adamı (!) Rezil ederdim.

Çikolata ben bıraktım bugün itibariyle...

Cidden bıraktım...

İstemiyorum artık ya cidden nasıl desem birden bir soğuma geldi

Neyi bıraktın?
Evlilik istemeyi mı?

Niye ki konunda mı üzdüler Seni?

Evli birini örnek verdim ama kendimi de yazayım da tam olsun. İnstagramımda herifin biri ekli. Böyle kaslı, yakışıklı bir şey, boyu posu yerinde. Ben bunu takibe aldım. Arkadaşlarının yorumlarına kadar okudum hesabında. Amacım nasıl biri olduğunu anlamak. 2 ay kadar devam etti. Aşık olmadım ama hoşlantı oldu. Sonra mesaj attım bir gün. İçerik de hobisi ile ilgili idi. Klasik numaralar :) Biz sohbete başladık. O da benden hoşlandı ve bunu söyledi. O şekilde ilişkiye başladık. Ben sonradan itiraf ettim aslında ilk hoşlanan bendim, sana yürüdüm diye. Uzun süredir birlikteyiz, şu an nişanlıyız. Hayatımdaki şans diye düşünüyorum kendisi için. Uyumluyuz. Seviyor, sahip çıkıyor. Evlilik için de kendisi çok istekli oldu hep. Ben evlilikten, çocuktan korkardım ama onun için istedim sadece. Evlilikte ne olur bilmiyorum ama şu an için mutluyum. Aramızda da 600 km vardı bu arada. Kaderimizi biz yazıyoruz sonuçta. Size yapılan tepkiyi anlayamadım. Herkes sevmek, sevilmek ister. Evlenmek istemek de gayet doğal bir durum. İnşallah düzgün birini bulursunuz, mutlu bir yuva kurarsınız.

Inanmıyorum..
Normal hayatta bile insanlara güvenemiyorsun.
Resmen Allah size yardım etmiş de o pisliği göstermiş.

Ben olsam kıza ulaşır adamı (!) Rezil ederdim.

Hicbisey yapmadim sadece 2 laf edip çekildim kenara ve iletisim yollarimi kestim.

Kiza ulaşsam adam rezil filan olmazdi cunku kiz ayrilacak yapida biri degilmiş. Zaten ayrilacak biri olsa iş bana gelene kadar anlardi birseyleri, evlendikten sonra da ihanete ugramistir muhtelen cok kez. :)
Bazilari gormek istemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…