- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
Hahhaaah :)) sigara gibi oldu bu :)
Ne zaman bu düşüncelerini akışına bıraktığında o zaman kendini ciddi bir ilişki içinde bulacaksın
Genelde saldığın zaman oluyor.
Çok takıyoruz canım..
Ondan olmuyor bence de..
Niye böyle olduk ya..
Bence düğün sezonu geldi ondan oldu..
Ordan burayı takip edip kendilerine tiye alacak konu çıkarmak isteyen çok var.şimdi gardlarını almış bekliyor olabilirler kadınlar kulubünün 30 yaş üstü bekar üyeleri basıcak forumu dikkatli olun diye bir başlık bile açılabilirEvet hemen evlilik amacı olmayan yerler daha iyi diyorlar.
Eksi sözlük düşünüyorum.
Acaba olur mu?
Ordan burayı takip edip kendilerine tiye alacak konu çıkarmak isteyen çok var.şimdi gardlarını almış bekliyor olabilirler kadınlar kulubünün 30 yaş üstü bekar üyeleri basıcak forumu dikkatli olun diye bir başlık bile açılabilir
Aynen düğünler yaz aşkları falan hormonlar
Tabi ki neyin nasıl olacağını bilmiyoruz ki
Ne zaman ne yaşayacağımızı da
Benim teyzem mesela 45 yasından sonra anne oldu.
Hiç beklemiyordu. Demek ki onun için Hayırlısı öyleymiş.
Belli olmaz. Hayat sürprizlerle dolu.
Bireysel uğraşlar bul kendine bak kendi kendine mutlu ol. Zaten mutlu olan insanlar daha çok fark ediliyor.
Tabi ki neyin nasıl olacağını bilmiyoruz ki
Ne zaman ne yaşayacağımızı da
Benim teyzem mesela 45 yasından sonra anne oldu.
Hiç beklemiyordu. Demek ki onun için Hayırlısı öyleymiş.
Belli olmaz. Hayat sürprizlerle dolu.
Bireysel uğraşlar bul kendine bak kendi kendine mutlu ol. Zaten mutlu olan insanlar daha çok fark ediliyor.
Evet evet doğal yollarla hatta kendisi de beklemiyormuş menspozda girdim sanırken hamile OLdupunu öğreniyor :))Hayırlı olsun..
Normal yolla mi oldu?
Inanın çocuk konusunda rahatlık var.
Çünkü kuzenlerden görüyorum çocuk çok matah değil.
Ama evlenen yaşıtlarımı görünce çok özeniyorum..
Bakalım uğraşlar bulacağım..
Cinsellik isteyenler de oldu, bir de hem karakter hem de yaşam tarzı olarak bana uygun olmayanlar karşıma çıkmıştı. Bunları görünce zaten bi yerden sonra kesiliyor muhabbet. Sadece birisiyle uzun sürdü, kafa yapılarımız uymuştu onla. Ama o da ciddi bi ilişki istemiyordu. Evliliğe falan hiç sıcak bakmıyordu. O da olmadı yani.
Tinder a falan girme sakın:) Oranın amacı çok belli.
Ekşi değil, eskiden çok aktif olan bir sözlüktü şimdi pek giren eden yok. Ama aynı mantık, sözlük mantığı. Sizde mesela hobi forumlarına yada mesleki forumlara takılabilirsiniz. Benim mesleki forumdan edindiğim abi vardı mesela, başım sıkışınca arıyordum. Aynı zevk ve mesleklere sahip insanlar İnternet ortamında da daha çabuk kaynaşıyor.
Faceboktan tanstk kader cidden 8 9 sene onceden birbirmizi gormustuk berberde clsyrdu esim kardesmi gotryrdm ordan tabidik ole devam etti gercektn kader kisnet yani
Evet evet doğal yollarla hatta kendisi de beklemiyormuş menspozda girdim sanırken hamile OLdupunu öğreniyor :))
En son çare kendimi ferahlatmak için okuyorum.Eyvallah faydası olursa ne mutlu bize
aynen kuzeninizin yaşadığını iki kere yaşamış biri olarak basiret bağlanmasının ne demek olduğunu biliyorum sanırım
kesinlikle bireysel amaçlarınız olsun, turlara gezilere, sosyal yardım platformlarına katılın,
sivil toplum kuruluşlarına filan gönüllü üye olun, kurslara gidin yemek kursu vs olabilir kafanızı dağıtacağınız şeyler olsun
huzurevleri, kimsesiz çocuklar yararına yapılan etkinlikler vs. de olabilir
ama burdaki evlilerin sorunlarını okumak konusunda kararsız kaldım
sonuçta doğru insanı bulan insanların çok güzel evlilikleri var ama onları burda bulabilir misiniz bilmiyorum
çünkü burda gerçekten sorunları dertleri olan insanlar var
En son çare kendimi ferahlamak için okuyorum.
Çünkü bazen çok üzülüyorum.
Kendi kendime telkinler ise yaramıyor.
O zaman burayı okuyup bak cikolataveturkkahvesi belki evli olsan mazallah bu olurdu diyorum.
Tabi her zaman değil.
Daha çok yorum atmak için okuyorum.
Çok ekstrem kötü hikayeler olunca bu dediğimi diyorum.
Bırakmak lazım çünkü çok istediğin herşey senin imtihanındır diye söz var.
Yillar once yasadigim olayi anlatayim.Kuzenim sevgilisiyle bulasacakti ve klasik ciftli bulusma yapalim dedik. Kuzenim beni, kuzenimin sevgilisi de bir arkadasini davet etti. 4 kişi olacaktik.
Bu tanistirildigim herifle iyi anlastik ve o gorusmeden sonra flort ettik baya baya.
Ben o zamanlar sosyal medya vs kullanmiyorum ustelik. Neyse bu herifin sosyal medyasina bakmak icin girerdim arada.
Allah nasil bir yol gosterdiyse onca fotografin ve yorumun arasindan bir hatun dikkatimi cekti oyle canimli cicimli bir yorumu da yoktu. Kizin profiline bbbiiiir girdim. Benim bu flort ettigim herifle birlikte boooy booyyy fotograflari yillardir birliktelermiş ve nişanlilarmiś. İsteme, nişan, tuzlu kahve fotograflari filan.
Arkadaşi resmen susmuş bu duruma, herifin profilinde sevgilisi olduguna dair minnacik birşey bile yoktu. Sebebsizce o kizin profiline girmesem daha devam ederdi bu rezillik heralde.
Çikolata ben bıraktım bugün itibariyle...
Cidden bıraktım...
İstemiyorum artık ya cidden nasıl desem birden bir soğuma geldi
Neyi bıraktın?
Evlilik istemeyi mı?
Niye ki konunda mı üzdüler Seni?
Inanmıyorum..
Normal hayatta bile insanlara güvenemiyorsun.
Resmen Allah size yardım etmiş de o pisliği göstermiş.
Ben olsam kıza ulaşır adamı (!) Rezil ederdim.