İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeyi düşünmüyor musunuz

Sohbet siteleri vardı Facebook yoktu, Messenger vardı, sohbet sitesinde tanıştığımız kişiler ilk msn adresini isterdi
O zamanlar internet daha temizmiş..
Buraya yazanların çoğu o zamanlar tanışanlar galiba..
Keşke gene öyle olsa..

Ben ve en yakın arkadaşım netten evlendik beş yıl oldu benim ikimizin de iki çocuğu var çok şükür eslerimizde iyi insanlar ama çok dikkat etmek gerekir beş yıl önceye beş yıl sonra çok farkediyor inanlar giderek kötüleşiyor malesef

Reactions: 000
30lu yaslarda arkadasim hoslanip ben bununla evlenirim dedigi kadından bakire oldugu için ayrildi bu yasa kadar yasamamis,demekki tabu olarak bakiyor ,evlenirsekte uyum surecini yakalamak zor olur diyerek ayrildi. Yine baska bi arkadasim bakire kizlar nazlı ve tecrubesiz oluyo tecrube kazandiramam diye ayrildi

Benim cevremdeki erkekler de boyle iste , ben bu isin bu kadar tabu oldugunu , boyle ikiyuzlu erkekler oldugunu burada ogrendim
Daha dogrusu varliklarini biliyordum da bu kadar cok olduklarini bilmiyordum diyim

Tabi ki cinsellik isteyebilir.
Ama diyelim bir aday benle tanıştı ve benim değer yargılarım evlenmeden yaşamaya el vermiyor.
O zaman bana saygı duymak zorunda.
Zaten bunu yapmıyorsa onunla olmaz.
Yoksa isteyen tanışıp hemen cinsellik yaşasın..
Benim sorunum değil ki..Sadece saygı duyarım.
Bende modern bir insan olsam da, cinselliği evlenmeden yaşamayı kendi normlarım kaldıramaz biliyorum.
O yüzden bu fikirdeyim. Yoksa diyelim yaşadım, kimse bana yüklenmez ne annem ne babam.
Ama ben evlenip yaşamak istiyorum.
Bana öylesi güzel geliyor.

Yani tamamen bakış açım bu yönde..
Ama cinsellik yaşamayan anormal değil. Buna katılmıyorum.

O zamanlar internet daha temizmiş..
Buraya yazanların çoğu o zamanlar tanışanlar galiba..
Keşke gene öyle olsa..
O zaman da öyleleri çok vardı bekarım diyip evli olduğu ortaya çıkan, temiz insan çok azdı, çoğu cinsellik için bakıyordu, zaten bir iki sohbet edince niyetini anlıyorsun,
Eşimin masumiyetini anladım ve onunla sohbet etmeye devam ettim,kısa süre sonra da evlilikten bahsetmeye başladı

Allah hayırlı doğumlar versin..
Tanışma siteleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şöyle bir durum var. Eşimle birbirimiz aynı ortamda bulunmuştuk bir süre fakat hiç muhabbetimiz olmadı. Olamazdı da. Hiyerarşik farklılık vardı. Etik değildi. Yıllar sonra bu durum ortadan kalkınca. İnternet üzerinden zeka oyunu oynarken muhabbetimiz oldu ve 7-8 ay içinde nişanlandık 1,5 yıllıkken evlendik. Şu an bir çocuğumuz var. Çok şükür Rabbime.

Aynen, benim çevremdeki erkek arkadaşlarımda böyle, yaştan kaynaklı olabilir diye yorum yapmak istemedim konu sahibine ama onunla alakası yok sanırım. Konu sahibi çok önyargılı, cinsellik yaşamak isteyen her adamı ikiyüzlü sınıfına koymuş direk. Konu sahibinin bakış açısını çok yanlış buldum şahsen, insanları mesleklerine göre bile sınıflara ayırmış, doktorların hepsinin çapkın olduğunu söylemiş. Ailemdeki erkeklerin nerdeyse yarısı doktor ama pek çoğunun gayet düzgün ilişkileri/yılları devirmiş evlilikleri var. Bütün istisnalar benim çevremde toplanmış sanırım. Buarada biz azınlık değiliz, bu ülke uçlar ülkesi sadece. Arabistan kafası da var İsveç kafasıda önemli olan çevreni oluşturmayı bilmekte.

Son iki cumle muhtesem , ben senelerdir bizim ulkedeki bu ucurumu cozmeye calisiyorum ama cozemiyorum bir turlu
Esimle de sık sık konustugumuz bir mevzu , baska hicbir ulkede kulturler arasi bu kadar ucuruma rastlamadik , bu sosyo ekonomik yada egitimle de cok alakali degil , cidden cok buyuk ucurum var ve ben bdv yi takip etrigimden beri kendimi cok azinlik olarak goruyorum , bazen kotu hissettiriyor bu bana kendimi
En cok da ogluma anlatirken zorlaniyorum , o yuzden careyi avrupaya kacmakta bulduk , burada herkes bizim gibi , cocuklari da kultur catismasindan korumus olmanin verdigi memnuniyeti yasiyorum ciddi ciddi

Teşekkür ederim..
Zaten bunun arkasında duracak olan kadınlar cinselliği yaşamalı..
Yoksa tam pişmanlık olur.
Partner hep ister, sen istiyor musun önemi olan o..
Ama bizim toplumda erkekler bu konuda çok iki yüzlü.
Cinsellik yaşayan kadına bazıları farklı bakıyor.

Bunu gördüm, bazı kuzenlerim bile böyleydi, tiksinirdim düşüncelerinden.

Evet bakıyorlar canım..
Bu ayrımı yapıyorlar.
Bundan nefret etsem de olduğun topluma göre yaşamaya başlarsın.
Tabi ki bunu kabul etmeyip cinsellik yaşayan da var. Saygı duyarım.
Ama ben hangisi gerçekten cinselliğe tabu bakmıyor hangisi öyle gösterip seninle cinsellik yaşayıp sonra terk edecek ayrımı yapamam.
Evet insan psikolojisi biliyorum ama insanların beynini okuyamazsın.
Profesyonel yalancılar vardır.O yüzden yaşamayı seçmiyorum.
Ayrıca, benimle ilgilenen erkek cinsellik olmayınca gitmez.
Zaten gidiyorsa o cinsellik için gelmiştir. gidecektir.

Bunda hiç yanılmadım.

Biz internette tanistik ama evlilik sitesi degil. Facede ve o zamanlar daha lise okuyodum simdi cok sukur iyiki tanimisim. Bir arkadasim var esi oylesine bi numara sallamis mesaj atmis oylelik tanisip evlenmisler suan onlar da cok mutlu ikimizinde bebegi var. Nasip isi belli olmaz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…