Evet açabilirim..Kesinlikle acmalisin
Evlenmeyi düşünmüyor musunuzDegil yahu , 41 yasindayim yaklasik 15 yasindan beri tonla suruyle erkek arkadasim oldu , daha bir tane burada bahsedilen tip erkek ile karsilasmadim
Hatta brnim cevremdekiler de bakire kadin istemez , ben tonla sey yasamisim karsimdaki kadinin da yasamis olmasi gerekir mantigindaki adamlar
Ben zaten bu bdv yuzunden yakinda bunalima giricem , hayatim boyunca ulkede azinlik olarak yasamisim da farkinda degilmisim
O zamanlar internet daha temizmiş..Sohbet siteleri vardı Facebook yoktu, Messenger vardı, sohbet sitesinde tanıştığımız kişiler ilk msn adresini isterdi
Ne ağırlığı?..
Biz koşu bandı, eliptik bisiklet ve normal bisiklette takılıyorduk..
O sırada da yarı spor yarı konuşma şeklinde oluyordu..
Evliyim ben zatenEvlenmeyi düşünmüyor musunuz
O zamanlar da temiz degildi erkekler.Bugun erkekleri gommeye geldim.O zamanlar internet daha temizmiş..
Buraya yazanların çoğu o zamanlar tanışanlar galiba..
Keşke gene öyle olsa..
30lu yaslarda arkadasim hoslanip ben bununla evlenirim dedigi kadından bakire oldugu için ayrildiDegil yahu , 41 yasindayim yaklasik 15 yasindan beri tonla suruyle erkek arkadasim oldu , daha bir tane burada bahsedilen tip erkek ile karsilasmadim
Hatta brnim cevremdekiler de bakire kadin istemez , ben tonla sey yasamisim karsimdaki kadinin da yasamis olmasi gerekir mantigindaki adamlar
Ben zaten bu bdv yuzunden yakinda bunalima giricem , hayatim boyunca ulkede azinlik olarak yasamisim da farkinda degilmisim
Benim cevremdeki erkekler de boyle iste , ben bu isin bu kadar tabu oldugunu , boyle ikiyuzlu erkekler oldugunu burada ogrendim30lu yaslarda arkadasim hoslanip ben bununla evlenirim dedigi kadından bakire oldugu için ayrildibu yasa kadar yasamamis,demekki tabu olarak bakiyor ,evlenirsekte uyum surecini yakalamak zor olur diyerek ayrildi. Yine baska bi arkadasim bakire kizlar nazlı ve tecrubesiz oluyo tecrube kazandiramam diye ayrildi
Tabi ki cinsellik isteyebilir.Son cümleniz çok doğru.Bu da benim görüşüm.30lu yaşlarda insanların cinsellik istemesi çok çok normal.Tam tersi anormal.Eşiyle veya sevgilisiyle diye belirtmişim.Evlilik içinde veya evlilik olmadan demek istedim.
O zaman da öyleleri çok vardı bekarım diyip evli olduğu ortaya çıkan, temiz insan çok azdı, çoğu cinsellik için bakıyordu, zaten bir iki sohbet edince niyetini anlıyorsun,O zamanlar internet daha temizmiş..
Buraya yazanların çoğu o zamanlar tanışanlar galiba..
Keşke gene öyle olsa..
Allah hayırlı doğumlar versin..İnternetten tanıstım evliyim mutluyum cocuk bekliyorum vs vs :)
Haberleri okursanız kendi öz babalar amcalar dayılar arasındandan ne psikopatlar çıkabiliyor
Burayada sıkca yorumlar yazan biri olarak (sonucta burasıda internet değil mi :)) ne farkı varki gündelik hayattaki birinden
Aynen, benim çevremdeki erkek arkadaşlarımda böyle, yaştan kaynaklı olabilir diye yorum yapmak istemedim konu sahibine ama onunla alakası yok sanırım. Konu sahibi çok önyargılı, cinsellik yaşamak isteyen her adamı ikiyüzlü sınıfına koymuş direk. Konu sahibinin bakış açısını çok yanlış buldum şahsen, insanları mesleklerine göre bile sınıflara ayırmış, doktorların hepsinin çapkın olduğunu söylemiş. Ailemdeki erkeklerin nerdeyse yarısı doktor ama pek çoğunun gayet düzgün ilişkileri/yılları devirmiş evlilikleri var. Bütün istisnalar benim çevremde toplanmış sanırım. Buarada biz azınlık değiliz, bu ülke uçlar ülkesi sadece. Arabistan kafası da var İsveç kafasıda önemli olan çevreni oluşturmayı bilmekte.Degil yahu , 41 yasindayim yaklasik 15 yasindan beri tonla suruyle erkek arkadasim oldu , daha bir tane burada bahsedilen tip erkek ile karsilasmadim
Son iki cumle muhtesem , ben senelerdir bizim ulkedeki bu ucurumu cozmeye calisiyorum ama cozemiyorum bir turluAynen, benim çevremdeki erkek arkadaşlarımda böyle, yaştan kaynaklı olabilir diye yorum yapmak istemedim konu sahibine ama onunla alakası yok sanırım. Konu sahibi çok önyargılı, cinsellik yaşamak isteyen her adamı ikiyüzlü sınıfına koymuş direk. Konu sahibinin bakış açısını çok yanlış buldum şahsen, insanları mesleklerine göre bile sınıflara ayırmış, doktorların hepsinin çapkın olduğunu söylemiş. Ailemdeki erkeklerin nerdeyse yarısı doktor ama pek çoğunun gayet düzgün ilişkileri/yılları devirmiş evlilikleri var. Bütün istisnalar benim çevremde toplanmış sanırım. Buarada biz azınlık değiliz, bu ülke uçlar ülkesi sadece. Arabistan kafası da var İsveç kafasıda önemli olan çevreni oluşturmayı bilmekte.
Teşekkür ederim..Tabi ki isteyen evliligi bekler , beklemeli , isteyen hauat boyu sevismez , bu tamamen kadinin kendi tercihi olmali
Ama bunu normal karsilayan tonlarca da erkek var , ben de pek cogunu taniyorum ama sen yine de kendi bildiginden sasma , herkesin hayati , cevresi , durusu farkli
Bu yaşa kadar tonla sevgilim oldu yazınca hala bekarsiniz sandımEvliyim ben zaten
Bu yasa kadar 2 de evlilik sigdirdimBu yaşa kadar tonla sevgilim oldu yazınca hala bekarsiniz sandım
Evet bakıyorlar canım..Sayilari cokca olan bir grup var ve onlar eglenilecek kiz , evlenilecek kiz diye ayiriyorlar ama bu egitimli egitimsiz diye ayirmamak gerek. Karakter meselesi. Isterse lise mezunu olsun ilk once bakacagin yer baskalarina davranislari olsun. Ortak nokta elbette ki bulunur.
Sonra bu grup kizlarin gunahina girip sonra birakiyorlar. Ondan sonra gelsin diktirme ameliyatlari ve aha aradigimi buldum diyen bu reziller. Toplumca cok iki yuzluyuz ama bence tam tencere ve kapak...