İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım haklısın.
Bende cinsellik yaşamayı çok normal buluyorum. Ama benim yapım buna izin vermiyor.
Ve üzgünüm ama bizim toplumda erkeklerin bu konuda tam bir ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.
Hepsi cinsellik yaşamak istiyor. Ama çok büyük bir kısmı cinsellik yaşadığı kadınlara başka gözle bakmaya başlıyor. Bunu çok gördüm. Modern kesimde de gördüm.
Bir tanıdığım iki yıl erkek arkadaşı ile aynı evde yaşadı ama sonra bir anda terk edildi. Adam gidip annesinin bulduğu bir kadınla evlendi. Bunu gördükten sonra evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmüyorum.

Ama isteyen yaşasın tabi bu bir ihtiyaç. Fizyolojik ihtiyaç..
O adamı iyi seçememiş arkadaşınız.Bazı önyargılarınızı kırmanız lazım.Her konuya yazıyorsunuz evlilikle ilgili , hep de erkeklerin cinsellik isteği ve sizin istememeniz evlenmeden önce.Bu şekilde düşünerek sağlıklı seçimler yapabileceğinizi düşünmüyorum.Cinselliğe çok fazla anlam yüklemişsiniz.

Belki oyledir, belki sevgilisi vardir. :KK70: Kız arkadaslarin pek zorlanmiyorlar sanirim cunku agirliklarla calisirken indir, kaldir, asıl yüzük parmagi baya rahatsiz ediyor, acitabiliyor. Normal bir insan tektaşla spor yapamaz yahu kesin kocalari takmalarini istiyordur asilmasinlar diye 😂😂😂
Ne ağırlığı?.. :ıslık:
Biz koşu bandı, eliptik bisiklet ve normal bisiklette takılıyorduk..
O sırada da yarı spor yarı konuşma şeklinde oluyordu..:KK70:

Hayırlı olsun..
Nereden tanıştınız?
Sağolun, 13 yıl oldu, o zamanlar zurna diye bir site vardı mailime sitenin reklamı gelmişti bir girip bakayım nasıl bir siteymis dedim ,girince üye olmak gerekiyordu, üye olunca bazı kişiler mesaj attı, eşim de attı, eşimle yazıştık,msn de devam ettik bir süre, tlflastik, ayrı sehirlerdeydik,
bizim çok hızlı gelişti,bana o güveni verdi ve tanıştıktan bir hafta sonra evlilikten bahsetmeye başladı , zaten kısa süre sonra da evlendik,
Herkes internetten nasıl evlendin cahil cesareti gözüyle bakıyordu ama eşimi tanıyanlar çok iyi bir eş ve baba olduğunu söylerler hep

• Muhteşem
Reactions: 000
O adamı iyi seçememiş arkadaşınız.Bazı önyargılarınızı kırmanız lazım.Her konuya yazıyorsunuz evlilikle ilgili , hep de erkeklerin cinsellik isteği ve sizin istememeniz evlenmeden önce.Bu şekilde düşünerek sağlıklı seçimler yapabileceğinizi düşünmüyorum.Cinselliğe çok fazla anlam yüklemişsiniz.
Ama cokkk ama cokk var boyleleri. Burada biri vardi doktor. Turkiye'ye donmeden once kisa sureli iliski/sevgililik teklifi ile geldi bana.

Cunku o kafasinda kurdugu baska bir profille evlenecek. Yol verdim tabi ki ama buna kanan kadin da olabilir yani.

Hayir bir de su havalari var , ben onunla evlenmek icin sirada bekliyorum . Hasbam yatagini ayri sersin. :deli:

Bu anlami yukleyen iki yuzlu rezil erkeklerimiz. Konu sahibinde suc yok.

Son düzenleme:
Her konuya yazmıyorum..
Buna zaman yetmez..
Evet denk geldikçe diyorum.
En son yazdığım konuda da doktor, boşanmış konu sahibine evlenmeyelim, ciddi olmayalım ama cinsellik yaşayalım demişti. Bende fikrimi yazmıştım.
Benim yapım yaşamaya izin vermez.
Hep savunurum insan arkasında durabileceği eylemleri yapmalı.
Ben cinsellik yaşasam bunun arkasında duramam o yüzden yaşamıyorum.

Ayrıca yaşayıp sonra bunu saklamak için başka cerrahi operasyonlara girmeyi de tiksinç buluyorum.

Sağolun, 13 yıl oldu, o zamanlar zurna diye bir site vardı mailime sitenin reklamı gelmişti bir girip bakayım nasıl bir siteymis dedim ,girince üye olmak gerekiyordu, üye olunca bazı kişiler mesaj attı, eşim de attı, eşimle yazıştık,msn de devam ettik bir süre, tlflastik, ayrı sehirlerdeydik,
bizim çok hızlı gelişti,bana o güveni verdi ve tanıştıktan bir hafta sonra evlilikten bahsetmeye başladı , zaten kısa süre sonra da evlendik,
Herkes internetten nasıl evlendin cahil cesareti gözüyle bakıyordu ama eşimi tanıyanlar çok iyi bir eş ve baba olduğunu söylerler hep
Allah bozmasın..
Sizinki çok büyük şans olmuş..
Sevindim..

Peki yazışırken resim görünüyor muydu, yani ilk kez buluşunca mı gördünüz?

Her konuya yazmıyorum..
Buna zaman yetmez..
Evet denk geldikçe diyorum.
En son yazdığım konuda da doktor, boşanmış konu sahibine evlenmeyelim, ciddi olmayalım ama cinsellik yaşayalım demişti. Bende fikrimi yazmıştım.
Benim yapım yaşamaya izin vermez.
Hep savunurum insan arkasında durabileceği eylemleri yapmalı.
Ben cinsellik yaşasam bunun arkasında duramam o yüzden yaşamıyorum.

Ayrıca yaşayıp sonra bunu saklamak için başka cerrahi operasyonlara girmeyi de tiksinç buluyorum.
Evlilikle ilgili hemen her konuda senin arka arkaya yazdığın yorumlarını görüyorum.Belki de algıda seçiciliktir.Elbette istediğin konuya yorum yazabilirsin ama bunun altında bir sebep olmalı.Onu vurgulamaya çalışıyorum.Akıllı ve iyi bir insana benziyorsun yorumlarından.Gerçek hayatta arkadaşım olsan bu fikrini değiştirmek için elimden geleni yapardım.

30lu yaşlarda bir erkeğin sevgilisiyle ya da eşiyle cinsellik yaşamak istemesinin normal olduğunu hatta istememesinin anormal olduğunu düşünüyorum.Bu şekilde düşündüğün sürece de cinselliğe küsüp sevgi aramak 30lu yaşlar için mantıkdışı geliyor.Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşini paylaşmışsın , ordaki sıralamada cinsellik ve fizyolojik ihtiyaçlar , ait olma sevme ihtiyacından önce gelir.

Neden cinselligi evliliğinde Yaşama isteğini sağlıksız buldunuz? Evet erkeklerin çogu tam de dediği gibi. İlla herkes yaşamak istemek zorunda mi ? İsteyen yaşar isteyen Yaşamaz. Tercihler uyusmuyorsa herkes yoluna gider. Herkesin tercihine saygı duymak zorundayız.

Allah bozmasın..
Sevindim..

ciko 97 den beri internet kullanicisiyim. O zamanlar ICQ vardi. :KK37:

Bulsaydim ben bulurdum. Bulmasina buldum da , ruh esim yerine boy boyyy ruh okuzleri cikti.:deli:

Kismet baska bir sey diyemiyorum. :KK12:

Icini kararttigima gore gidebilirim. :KK70:

Allah bozmasın..
Sevindim..

Profiline farklı resim koymuştu, ben bir iki defa kafeye gidip kamera acmistim ve bilgisayarımda resim vardı resim koymuştum, onun kamerası bozuktu açamadı ve bana çok sonra resim attı, evlenmeye karar vermiştik, ikimiz de birbirimize söz verdik dünyanın en cirkin insanı olsan dahi evlenecem diye 😄
3,5 ay sonra bulunduğum şehre geldi ve yüzyüze ilk kez gördük birbirimizi, evraklarını hazırlayıp gelmişti gelir gelmez nikah günü aldık ve 3 gün sonra nikahımız kıyıldı, 1 ay sonra isteme söz, 6 ay sonra da düğün oldu

ciko 97 den beri internet kullanicisiyim. O zamanlar ICQ vardi. :KK37:

Bulsaydim ben bulurdum. Bulmasina buldum da , ruh esim yerine boy boyyy ruh okuzleri cikti.:deli:

Kismet baska bir sey diyemiyorum. :KK12:

Icini kararttigima gore gidebilirim. :KK70:
Sohbet siteleri vardı Facebook yoktu, Messenger vardı, sohbet sitesinde tanıştığımız kişiler ilk msn adresini isterdi 😄

• Beğen
Ama cokkk ama cokk var boyleleri. Burada biri vardi doktor. Turkiye'ye donmeden once kisa sureli iliski/sevgililik teklifi ile geldi bana.

Cunku o kafasinda kurdugu baska bir profille evlenecek. Yol verdim tabi ki ama buna kanan kadin da olabilir yani.

Hayir bir de su havalari var , ben onunla evlenmek icin sirada bekliyorum . Hasbam yatagini ayri sersin. :deli:

Bu anlami yukleyen iki yuzlu rezil erkeklerimiz. Konu sahibinde suc yok.
Evet canım..
Aynen katılıyorum.
Buradaki konuyu hatırlarsın..
Alenen yalan söylüyorlar, bir üye vardı boşanmış bir oğlu var. Boşandıktan sonra doktoru buna cinsellik yaşayalım ama sevgili olmayalım ben evlenmek istemiyorum diyor. (Bak bak bak yalana bak)
Ben bunları görüp en eğitimliler bile böyleyse, diğer erkekleri düşünemiyorum.
Yoksa isteyen yaşasın ama ben bu iki yüzlülükte erkeklere güvenmiyorum.

Cinselliği elde etmek için her şeyi yapma potansiyelleri var.

Neden cinselligi evliliğinde Yaşama isteğini sağlıksız buldunuz? Evet erkeklerin çogu tam de dediği gibi. İlla herkes yaşamak istemek zorunda mi ? İsteyen yaşar isteyen Yaşamaz. Tercihler uyusmuyorsa herkes yoluna gider. Herkesin tercihine saygı duymak zorundayız.
Son cümleniz çok doğru.Bu da benim görüşüm.30lu yaşlarda insanların cinsellik istemesi çok çok normal.Tam tersi anormal.Eşiyle veya sevgilisiyle diye belirtmişim.Evlilik içinde veya evlilik olmadan demek istedim.

İnternetten tanıstım evliyim mutluyum cocuk bekliyorum vs vs :)
Haberleri okursanız kendi öz babalar amcalar dayılar arasındandan ne psikopatlar çıkabiliyor
Burayada sıkca yorumlar yazan biri olarak (sonucta burasıda internet değil mi :)) ne farkı varki gündelik hayattaki birinden

• Muhteşem
Yok canım haklısın.
Bende cinsellik yaşamayı çok normal buluyorum. Ama benim yapım buna izin vermiyor.
Ve üzgünüm ama bizim toplumda erkeklerin bu konuda tam bir ikiyüzlü olduğunu düşünüyorum.
Hepsi cinsellik yaşamak istiyor. Ama çok büyük bir kısmı cinsellik yaşadığı kadınlara başka gözle bakmaya başlıyor. Bunu çok gördüm. Modern kesimde de gördüm.
Bir tanıdığım iki yıl erkek arkadaşı ile aynı evde yaşadı ama sonra bir anda terk edildi. Adam gidip annesinin bulduğu bir kadınla evlendi. Bunu gördükten sonra evlenmeden cinsellik yaşamayı düşünmüyorum.

Ama isteyen yaşasın tabi bu bir ihtiyaç. Fizyolojik ihtiyaç..
Tabi ki isteyen evliligi bekler , beklemeli , isteyen hauat boyu sevismez , bu tamamen kadinin kendi tercihi olmali
Ama bunu normal karsilayan tonlarca da erkek var , ben de pek cogunu taniyorum ama sen yine de kendi bildiginden sasma , herkesin hayati , cevresi , durusu farkli

Tabi ki isteyen evliligi bekler , beklemeli , isteyen hauat boyu sevismez , bu tamamen kadinin kendi tercihi olmali
Ama bunu normal karsilayan tonlarca da erkek var , ben de pek cogunu taniyorum ama sen yine de kendi bildiginden sasma , herkesin hayati , cevresi , durusu farkli
Ben de bunu demek istiyorum aslında.Öyle erkeklerin hepsi çok kötü rezil erkekler değil.

Evet canım..
Aynen katılıyorum.
Buradaki konuyu hatırlarsın..
Alenen yalan söylüyorlar, bir üye vardı boşanmış bir oğlu var. Boşandıktan sonra doktoru buna cinsellik yaşayalım ama sevgili olmayalım ben evlenmek istemiyorum diyor. (Bak bak bak yalana bak)
Ben bunları görüp en eğitimliler bile böyleyse, diğer erkekleri düşünemiyorum.
Yoksa isteyen yaşasın ama ben bu iki yüzlülükte erkeklere güvenmiyorum.

Cinselliği elde etmek için her şeyi yapma potansiyelleri var.
Sayilari cokca olan bir grup var ve onlar eglenilecek kiz , evlenilecek kiz diye ayiriyorlar ama bu egitimli egitimsiz diye ayirmamak gerek. Karakter meselesi. Isterse lise mezunu olsun ilk once bakacagin yer baskalarina davranislari olsun. Ortak nokta elbette ki bulunur.

Sonra bu grup kizlarin gunahina girip sonra birakiyorlar. Ondan sonra gelsin diktirme ameliyatlari ve aha aradigimi buldum diyen bu reziller. Toplumca cok iki yuzluyuz ama bence tam tencere ve kapak...:KK50:

Ben de bunu demek istiyorum aslında.Öyle erkeklerin hepsi çok kötü rezil erkekler değil.
Degil yahu , 41 yasindayim yaklasik 15 yasindan beri tonla suruyle erkek arkadasim oldu , daha bir tane burada bahsedilen tip erkek ile karsilasmadim
Hatta brnim cevremdekiler de bakire kadin istemez , ben tonla sey yasamisim karsimdaki kadinin da yasamis olmasi gerekir mantigindaki adamlar
Ben zaten bu bdv yuzunden yakinda bunalima giricem , hayatim boyunca ulkede azinlik olarak yasamisim da farkinda degilmisim 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X