- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi Attonatofoli
Kayınvalidesi avucunu açmaya çalışıyordur belki şuan altın koymak için kına gecesindeyse demek kiHayatı çok hızlı yaşıyor , yarın düğünü vardır belki ondan gitti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidesi avucunu açmaya çalışıyordur belki şuan altın koymak için kına gecesindeyse demek kiHayatı çok hızlı yaşıyor , yarın düğünü vardır belki ondan gitti
Bir mesajinda bir uyeye hakaret ettigi icin.Konu sahibi neden pasif oldu ki acaba
Mümkünse geri gelmesin ya okunmuyor zaten boşuna sıkıntı çıkmasın bizeBir mesajinda bir uyeye hakaret ettigi icin.
Oyle karisik ve anlasilmaz yaziyor ki arada gormemissinizdir:)
Bekliyordum ondan böyle bir şey çok atarlıydıBir mesajinda bir uyeye hakaret ettigi icin.
Oyle karisik ve anlasilmaz yaziyor ki arada gormemissinizdir:)
Özet geçen yok mu?
Sonuna kadar destek bu yorumun, o sakin polisle bi evlende içinden nası değişik karakter çıkıyo sen gör, yaşadım birebir aynısını, tek fark bizim komşunun yeğeniydi annem tanışmama izin verdi aynı anda tanıştık annemle, tabi hayalindeki damada kavuştu ama öyle değil o işler şimdi biz nası tanıyamadık nası kendilerini gizlediler ailecek diye düşünür annem arada ha ben evlimiyim şuan evet birde oğlum var o zamana geri dönsem mümkün değil evlenmezdim bi polisle ( arkadaşım seni alıntıladım yorumuna katılmak için birazda konuyu cevapladım nasıl içim şiştiyse kusura bakma :)Senin bu kayin aile ile basin cok agriyacak. Belli ki gencsin ve toysun. Yasin en fazla 20'dir ve hayalin pembik gelin olmak. Ancak bu hayal bir 20 yasindaki genc kiz icin dogru degil. Zaten gercekler, hayat cok farklidir.
Bu denli hayatina müdahale olan bir kv'de, evliligini zindan eder. Cocuk zaten polis, cogu zaman yoktur. Sendende annesine bakmasini ister. Ses cikartirsan iste o zaman gör senligi.
Evlilik öyle "ay kocisim,ile mic mic olim, öpmek koklamak yemek yapmak" bir kurum degil.o instagram fotolarina bakma. Hepsi yalan dolan zaten. Ve birbirini sadece 1 defa görmek ile asla evlilige hazir olunmaz.
Dedigim gibi, bana sorarsan kv'denin hizmetci olmasina gidiyorsun. Elbette kv'de seviniyor. Surda bir iki ceyiz ile sevinecek genc, toy bir kiz var karsisinda. Istedigi gibi sekil verebilecek bir kiz.
Ailen nasil onay verdi ona sasiriyorum. Hayatimda görmedigim cocuk ile evlenmek istesem, annem önce bir kahkaha atip sonra "sen ciddimisin? Cildirdinmi yavrum" derdi heralde.