• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internet aşkıııı

İnternetten tanışıp evlenmek kötü mü. Bende eşimle nette tanıştım ama bir kere görüşüp evlenme kararı almadım. Huyunu suyunu bilmiyorsunuz ki siz bunu düşünün bari nişanı aceleye getirmeyin. Bu arada soranlara da nette tanıştığımızı söyledik.

Söylemenize ne gerek var?
Benim arkadaşım da internetten tanıştığı kişiyle evlendi ama benden başka bilen yok.

Mutlu olmana çok sevindim canım. İnşaallah bundan sonrası bu gününüzden çok daha güzel olsun. Bu işler nasip kısmet. Çok detaylı anlatmana gerek yok kimseye. Bunu kafana takıp güzel günlerini kendine zehretme. Nişanını da tebrik ederim ♥️❤️

Ay allahııııım maşallah!!!! Ben 5 senede evledim sen 4 ayda 1 kere gördüğün adamla evleniyosun. Valla mışlar mişler ile işler yürümüyo. Özel harekat diye hepsi aynı olmuyo. Aynı evin içine girince 5 yıllık sevgilin bile değişiyoken sen nasıl korkmuyosun şaşırdım doğrusu... Allah mesut etsin ama iyi bi örnek değilsin. Umarım senden cesaret alarak genç kızlarımız kalkışmazlar böyle bişeye.

Amma uzatmışsın
Cok iyiyim cok mutluyum
Yüzük alalım dedi para harcatmadı

Konu ne ? Nasıl tanıştık gerisi gereksiz fazlalık

İnternet de ayıp mı ayıpsa neden internetten buldunuz

Of cok saçma
Her yerden bulunur internetten olunca mı ayıp

İlk İnternette konuştuk bi arkadaş vasıtasıyla deyin.. kimse yalan söylememiş olur :KK14:

Senin bu kayin aile ile basin cok agriyacak. Belli ki gencsin ve toysun. Yasin en fazla 20'dir ve hayalin pembik gelin olmak. Ancak bu hayal bir 20 yasindaki genc kiz icin dogru degil. Zaten gercekler, hayat cok farklidir.

Bu denli hayatina müdahale olan bir kv'de, evliligini zindan eder. Cocuk zaten polis, cogu zaman yoktur. Sendende annesine bakmasini ister. Ses cikartirsan iste o zaman gör senligi.

Evlilik öyle "ay kocisim,ile mic mic olim, öpmek koklamak yemek yapmak" bir kurum degil.o instagram fotolarina bakma. Hepsi yalan dolan zaten. Ve birbirini sadece 1 defa görmek ile asla evlilige hazir olunmaz.

Dedigim gibi, bana sorarsan kv'denin hizmetci olmasina gidiyorsun. Elbette kv'de seviniyor. Surda bir iki ceyiz ile sevinecek genc, toy bir kiz var karsisinda. Istedigi gibi sekil verebilecek bir kiz.

Ailen nasil onay verdi ona sasiriyorum. Hayatimda görmedigim cocuk ile evlenmek istesem, annem önce bir kahkaha atip sonra "sen ciddimisin? Cildirdinmi yavrum" derdi heralde.
Sonuna kadar destek bu yorumun, o sakin polisle bi evlende içinden nası değişik karakter çıkıyo sen gör, yaşadım birebir aynısını, tek fark bizim komşunun yeğeniydi annem tanışmama izin verdi aynı anda tanıştık annemle, tabi hayalindeki damada kavuştu ama öyle değil o işler şimdi biz nası tanıyamadık nası kendilerini gizlediler ailecek diye düşünür annem arada ha ben evlimiyim şuan evet birde oğlum var o zamana geri dönsem mümkün değil evlenmezdim bi polisle ( arkadaşım seni alıntıladım yorumuna katılmak için birazda konuyu cevapladım nasıl içim şiştiyse kusura bakma :)

Back