- 28 Şubat 2014
- 3.930
- 6.890
- 34
-
- Konu Sahibi candy_candy
Canım peki ısrar etmiyorlar mı hiç sana bişey ye bişey iç diye yani ne bileyim ısrarlara nasıl karşı çıkıyorsun
Canım çok iyi olurdu aslında ama daha önce katılmıştım devam edemedim diskalifiye oldum sanırım tekrar giremiyorum diye biliyorum o yüzden hiç katılmaya çalışmadım eğer girebiliyorsam hemen gelebilirimValla duruyorum gayet ya.
Hic de zorluk cekmiyorum hatta.
Canim bu arada sen de 5.takima gelsene, biz hepimiz orada yarisiyoruz.
Sana da daha siki motivasyon olur.
Dunku baslangic kilonu yazarsin.
Canım çok iyi olurdu aslında ama daha önce katılmıştım devam edemedim diskalifiye oldum sanırım tekrar giremiyorum diye biliyorum o yüzden hiç katılmaya çalışmadım eğer girebiliyorsam hemen gelebilirim
Hayırdır bikaçkişiyi dahamı başlattın yoksa?Ahaha bu gidisle if danismani olacagim :))
Guzel.. Gitsin kilolar yasasin If !
Canım şimdilik sizinle devam edeyim gruplar çok sıkı gözüm korkuyor :)Bir yazsana bizim takima kaptanimiz yardimci olur.
Ne güzel olmuş sende kesin eksi göreceksiiiiinBugünkü menüm
13.30= iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir çay
15 =10 tNe kiraz
16=kuruyemiş yerfıstığı az
17.30=bir küçük kase yoğurt
20.30 =4 kaşık kabak kavurma yoğurtlu salata bir dilim ekmek
Su 3 litre
1 saat tempolu yürüyüş yarım saat bisiklet
Bugünkü menüm
13.30= iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir çay
15 =10 tNe kiraz
16=kuruyemiş yerfıstığı az
17.30=bir küçük kase yoğurt
20.30 =4 kaşık kabak kavurma yoğurtlu salata bir dilim ekmek
Su 3 litre
1 saat tempolu yürüyüş yarım saat bisiklet
Ya dün o kadar az yedim. Erken kapattım Akşam ekstra yürüyüşe çıktım ama gram gitmemiş bugün gıcık oldum.Vucudumu sis hissediyorum
Ya dün o kadar az yedim. Erken kapattım Akşam ekstra yürüyüşe çıktım ama gram gitmemiş bugün gıcık oldum.
Ne güzel olmuş sende kesin eksi göreceksiiiiin
Yooo çıktım. Ama fazladan yürüyüş yaptım ondanmıki hani vücut su tutarmşya..canim tuvalete cikmamissindir ondandir, cunku mumkun degil yani gitmemesi.
ben de 58.1'im bu sabah :)
:))) olabilir napiim çok sıcak..canim bir de 4 lt su icmissin, o su atilamamistir daha ahaha :)
Bugün az içmeye çalışayım bari..Bence 3 lt'yi gecme ya cok olmasin :)
Bugün az içmeye çalışayım bari..