- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- Konu Sahibi candy_candy
ooooof şimdiden 1 litre içtim bile nasıl yapıcamyaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooooof şimdiden 1 litre içtim bile nasıl yapıcamyaaa
Tamam canım bgünde aynen devam ya blanche cumartesi pazar geç kalkıyorum saatleri değiştirsem olurmu? sadece iki gün..Az icme de 3'u de cok gecme bagirsaklarina da yazik :)
biraz sabir ve devam merak etme gidecek hepsi yarina -500 garantiliyorum :)
Dun aksam ben de 10 km yurudum :)
Yok yok senin dediğini yapıcambugün bi deneyeyim bakayım ondanmı?canim susuyorsan da ic tabii ya, sudan bir sey olmaz.
ama ben de ne zaman cok su icsem ertesi gune cok veremiyorum onu fark ettim.
Tamam canım bgünde aynen devam ya blanche cumartesi pazar geç kalkıyorum saatleri değiştirsem olurmu? sadece iki gün..
Tamam canım sağol..canim evet tabii ki degistirebilirsin, muhim olan 24 saatin 16'sinda ac 8'inde tok olman :)
Ya bir tek erkek arkim israr ediyordu, ben de onunla konustum.
Bak dedim haftasonu israrlarina karsilik verdim hemen + ciktim, bana artik israr etme.
Zayiflayayim o zaman aksamlari da yemeye baslarim dedim.
Peki dedi, beni kendi halime birakmismis.
Asil bakalim haftasonu imtihanim olacak, Bodrum'a gidecegiz cunku.
Bugünkü menüm
13.30= iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir çay
15 =10 tNe kiraz
16=kuruyemiş yerfıstığı az
17.30=bir küçük kase yoğurt
20.30 =4 kaşık kabak kavurma yoğurtlu salata bir dilim ekmek
Su 3 litre
1 saat tempolu yürüyüş yarım saat bisiklet
Kizlar bu arada ben az yedim ama cok buyuk hata yaptim simdi fark ediyorum. Hurma asiri kbli ve ben cok kb almis oldum
Yarin sirf protein yapacagim sanirim.
Ya dün o kadar az yedim. Erken kapattım Akşam ekstra yürüyüşe çıktım ama gram gitmemiş bugün gıcık oldum.
Günaydın kızlar bir saat yürüyüşümü yaptım bendekilo veremedim hatta 200g almışım bende saatlerimi değiştirmeye karar verdim 10 18 iyi olacak yoksa akşam saatşeri çok geç oluyor ama bugün 13 saat açlık olacak şimdi yersem nasıl yapayım fikir verin
Haklısın canım ben genede öne cekeyim yeme saatimi artık hem sabah hem akşam yürüyeceğim sabah 8.30 9.30 arasıYa canim bence 12-18 yap bugun madem, bence de aksam yemek iyi olmaz.
Aslinda soyle : bence veriyorsun ama gec yedigin icin vermemis gibi oluyorsun.
mesela sen 14'te basliyorsun ya, 14'ten hemen once tartilman lazim aslinda.
Haklısın canım ben genede öne cekeyim yeme saatimi artık hem sabah hem akşam yürüyeceğim sabah 8.30 9.30 arası
Akşam 19.00 20.30 arası inşallah fsrkeder artık
Reglim bitmek üzere canım biterkende toplarmıki su. Olabilir belki ben tuhafım vücudumda tuhaftır belki..
Ufff zor bir gün olacak. Destek oluruz tabii canım biz niye buradayız.Bence 18'den sonra yememek basli basina cok etkili zaten, hadi bakalim yarin gorelim :)
Ben de yarin gece cekecegim mesela, ben de herhalde 18-02 arasina cekerim cunku gece disari cikariz, yarin Bodrum'a tatile gidiyorum da haftasonu icin.
Planim soyle :
Cuma : 18-02
Cumartesi : 20-04
Pazar ise 14 gibi bir defa yerim sanirim, dongume geri donerim.
Kizlar bana destek olursunuz artik cunku yarin baya zor gececek.
Bugun 14'te yemeyi birakacagim, yarin 18'e kadar :)
28 saat uf :)
Kahveye abanirim.
Tebrik ederim canım bende çok mutluyum inşallah geri gelmez kiloBu sabah 57.8 :)
Haftasonu tartilamayacagim ama IF'e devam!
Tebrik ederim canım bende çok mutluyum inşallah geri gelmez kilo
Kızlar inanamıyorum yaaa 90.2geldimm