-
- Konu Sahibi candy_candy
Sabah kahvaltisini atlayanlarmi?Merhaba
Yapmak isteyen herkese yerimiz mevcut
başarılar dilerim eğer aceleniz varsa erken saaatlerde yapanlar gözlemlediğim kadarıyla daha çok kilo veriyor
Hayır tatlım sabah erken saatte gune baslayip erken bitirenler demek istedi arkadaşSabah kahvaltisini atlayanlarmi?
Hayır tatlım sabah erken saatte gune baslayip erken bitirenler demek istedi arkadaş
Inşallah biran önce kilo verip hep acemi kalirsin canım. Kaç kilosunOk canim buralarda acemi oldugum cok belli oluyor
Günaydın kizlar bu sabah +700 gordum neden acaba ya hiçbir kaçamak fln da yok sıkı sıkı yapıyorum
Şu hergün 2 lt içiyorum regl geçen haftaydı ona rağmen iki kilo vermistm anlamadım ya off dün akşam etli nohut yemisti m o mu yaptı acaba ya
merhaba kızlar
Dünden beri konuyu takip ediyorum, bende aranıza dahil oldum. Aslında dün water fasting e niyetlenmiştim fakat enerjim çok fazla düştü ve algılarım kapandı resmen, e buda iş hayatında olmuyor. Bende yeme aralığımı iş saatlerini etkilemeyecek şekilde ayarlayarak aralıklı oruç yani IF ye dahil olacağım
Dün 69,4 ile başlamıştım, bu sabah 68,8 çıktım
boy : 163
Allahım darısı başıma ya rabbimGunaydinnn Tekrardan 69.600 gördüm tartida Muhteşem
Ay datısı başımızaaaa 6 lı rakamlaaaarGunaydinnn Tekrardan 69.600 gördüm tartida Muhteşem
Ortalama haftada 1 kilo vermissin Bence cok iyi Bende haftada 1 1.5 kg civarinda veriyorumAllahım darısı başıma ya rabbim84 gibi bir rakamla başladım 80 gördüm araya regl falan derken 81 görünüyorum ve bugun 3. haftaya giriyorum. Nedennnnn?
7haftada canimAy datısı başımızaaaa 6 lı rakamlaaaar
Ne kadar sürede indik bu rakama acaba ??
7haftada canim
O zaman biraz daha beklemem gerek 7 li rakamlar için 69 -68 olmak istiyorum zatenOrtalama haftada 1 kilo vermissin Bence cok iyi Bende haftada 1 1.5 kg civarinda veriyorum
Aynı anda başlamışız, bu çok güzel oldu aslında
Birileri ile aynı anda başlamak ve destek almak harika :)
sanırım hedeflerimizde -10 kg civarı.
Haydinn bu kış o çok sevdiğimiz kıyafetleri alalımmmm