- 6 Mart 2018
- 1.572
- 3.138
-
- Konu Sahibi candy_candy
Acıkmadım çok şükür. İyi yemişimKesinlikle toparlarsın İF'in en güzel yanı bu, belki yarın tartıda eksi görmezsin ama sonraki gün vermeye devam edersin. Bozduğun zaman sindirimini hızlandıracak bol yeşillik Maydonoz tüketmeye çalış. Bir de hamurişi yediğin için daha çabuk acıkabilirsin
Sorun yok yola devam
Bir artı görsen de çabuk gideceğine odaklanAcıkmadım çok şükür. İyi yemişim
İnş. Artı görmem. Eksi görmesem de olur yarın
Ne var ne yok yedimBaşlangıç 75.1
1.gün 74.7 spor yapmadım
2.gün 74.4 spor yapmadım
3.gün 73.8 spor yapmadım
4.gün 73.850 dakika spor yaptım
5.gün 72.665 dakika spor yaptım (45 eliptik, 20 dakika karın egzersizi)
6.gün 72.1 spor yapmadım
7.gün 72.2 spor yapmadım
8.gün 71.9 spor yapmadım
9.gün 71.7 diyet ve spor yapmadım (ne var ne yok yedim)
10.gün 71.7 diyet ve spor yapmadım (ne var ne yok yedim)
11.gün 71.7 (bugün 07.30 13.00 olarak yine başladım bu hafta artık sporda yapacağım)
800 gram çok problem değil bence çabuk atlatılır :)Selam herkese Anne evinden 70.400 olarak geri döndüm Yani+800
MerhabaHErkese merhaba
acaba bana da yer var mıdır buralarda bir yerde
bende bugün başladım , kahvaltısız yapacağım ilk hafta 12-8 arası yeme planım var:)
Merhaba
Yapmak isteyen herkese yerimiz mevcut
başarılar dilerim eğer aceleniz varsa erken saaatlerde yapanlar gözlemlediğim kadarıyla daha çok kilo veriyor
Malesef bende de spor yok ama zaten işten eve gidince iş güç o da spor gibi oluyor :)Günaydın kizlar geçen hafta pazartesi günü başlamıştım 68.300 ile bugün tartildim 66.100 geldim 2300 gitmiş bi haftada bunda şükür spor yok
Insallah800 gram çok problem değil bence çabuk atlatılır :)
Ödemdir canım o atarsın endişe etme stres daha çok şişiriyor inanSelam herkese Anne evinden 70.400 olarak geri döndüm Yani+800
merhaba canım :) başarılar dilerim ilk 5 günü atlat sonra yemek saati gelince bile fark etmiyorsun hatta bugun doyduklarıma inanamadımHErkese merhaba
bende bugün başladım , kahvaltısız yapacağım ilk hafta 12-8 arası yeme planım var:)
Hosgeldin ben de aynisini yapiyorum. Ben baya hissediyorum su an kendimi 1 kilo verdim 2 haftada ama her istedigimi yedim cok abartmadan umarim sen de faydasini gorursun :)HErkese merhaba
Ay hadi insallah veririm 10 gunde. Bu diyet oncesinde 4 ay ugrastim veremedim. Gelirim buraya ya herkes hedefine ulasip kutlamalar yapilana kadar:)Yemeği az tüketirim de içecek konusunda kendime söz veremiyorum. 77lerden indiğimi düşünürsek bence de güzelsen de 2 kilo sonra aramızdan ayrılırsın yani muhtemelen 10 gün kadar sonra
2 haftada 1 kilo verdim ama duzenli yapmaya bu haftasonu basladim. Onceleri aksam yemegini azaltip sonrasinda hic birsey yemeyerek basladim. Gobegim var karnimi inceltmeye calisiyorum. Hemen hergun spor yapiyorum saglikli besleniyorum ama gobek adete bir demirbas. Bu diyetle sanki biraz azaldi gibi.Merhaba güzel bayanlar bende bu program kilo vermek istiyorum yapan kilo veren arkadaş varsa ne kadar sürede nasıl kilo verdıklerni yazabilirler mi ☺