- 27 Ağustos 2019
- 40
- 42
- 37
- Konu Sahibi candy_candy
Mesela bugün neler yedik, kim ne kadar uydu vs yazalım mııı ? motivasyon olurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen doğrusunu yapıyosun ben farkında olmadan götürmüşüm :)) ama yinede çok sorun etmiyorum normal yeme rutinim tam bir facia çünkü, en azından meyve kuruyemiş vs yedim diyorummbu diyette bu şekilde yiyerek kilo veriliyor mu
valla en az ben yemişim şoklardayım
akşam 2 adet biber dolması ve yoğurt yiyeceğim ben bu kadar:)
biraz sıkı gideyim de ileriki dönemde esner:)
7 kilo gayet iyi vermişsin ekmeği saymadannSabah kahvaltisinda menemen yedim ekmegi sayamadim malesef
3.30 gibi de avm de hamburger yedim
Birazda da 1 turk kahvesi icecegim
Aksam da bitki cayi icip gunu kapatirim diye düşünüyorum
Bu arada dugun icin 3 elbise aldim ve hepside L bedendi
Hayirrrrrrkizlarrr, akşam saatlerii kaçamak yapan var miii
Kendini strese sokmaman gerekli devamlılık için ilk şart bu bence ayrıca kilo verebilmek için vucut kıtlık sinyalini asla almamalı canın ne istiyorsa yemelisin ama bunun anlamı 1 kilo baklava ye falan degil ama asla vucuduna bunu diyetmiş gibi algılatmaman gerek. açlık saatlerin de sakarinli çay bile içme sakız bile çiğneme :)bu diyette bu şekilde yiyerek kilo veriliyor mu
valla en az ben yemişim şoklardayım
akşam 2 adet biber dolması ve yoğurt yiyeceğim ben bu kadar:)
biraz sıkı gideyim de ileriki dönemde esner:)
neden protein yok bence sağlıklı degil canım. Bu bir diyet değil çünkü bu bir yeme degişiklik sistemiKahvaltım çeyrek ekmek 1 domates ve 1 biberden olusan sandviç
bence yemelisin canım yoksa vücut kitler kendini o kadar saat açlıktan sonra sade çorba olurmu :)Haydi Yardım Edin:)
İş Yerinde öğlen menüsü ,
Soğuk çorba (kiii bayılırımmmmm :)
ve fırında kıymalı patates yemeği var :)
Çorba ile kapasam mı? yoksa yemekte yesem mi :)
İlk öğün 12:30 olacak
hayırrrrkizlarrr, akşam saatlerii kaçamak yapan var miii
Bence de yemeslisin vucudu asla kıtlık moduna sokmamalısınız arkadaşlar.Haydi Yardım Edin:)
İş Yerinde öğlen menüsü ,
Soğuk çorba (kiii bayılırımmmmm :)
ve fırında kıymalı patates yemeği var :)
Çorba ile kapasam mı? yoksa yemekte yesem mi :)
İlk öğün 12:30 olacak
Bugun boyle canim istedi Dun yumurta kirmizi et tuketmistimneden protein yok bence sağlıklı degil canım. Bu bir diyet değil çünkü bu bir yeme degişiklik sistemi