Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

GülayNL cnm bu ne güzel videoymuş böyle valla hareketlere ayak uydurmak biraz zorladı ama sonuçta yine yaptım.eee olacak o kadar ilk acemilik çıksın yetişirim onlara.Çok enerjikler müzikle beraber insanıda öyle bi gaza getiriyolarki hem eğlendim hem keyif aldım.Bugün combat 45 günüydü onu yaptım karnımdaki şişlik gitti resmen.Brazille kombine ediyorum hem kardiyo hem bölgesel iyi bi sonuç olacağına eminim.

demi!! Bende çok sevdim. Tek bir problem var..bu program benim dizlerimi mahvediyor. bugün de dizimin üstüne düştüm. Bugün bir mola verdim onun için. Yoksa dizlerim iyileşemiyor.
Ben şimdiden kas yapmaya başladım. hemen belli oluyor yani. 4 kg de verdim..insaallah bir 8 daha vermek istiyorum..ve kaslı olmak istiyorum :) hadi bakalim..

Ingilizce biliyorsan ben bu gruba katıldım:
https://www...................../LesMillsCombatGroup/

Gülay'cım dizin nasıl oldu.Bende Insanıty yaparken dizim çok ağrı yapıyodu zorlandıkça.Bıraktıktan sonra düzeldi.Dün takvimde dinlenme günüydü combat 30 yapacaktım ama bacaklarım çok fena acıyodu bende dinlendirdim.Tekmelerle felan çalışınca çok etki etti demekki bacaklarım tutuldu.Bugün Hııt plyo vardı onuda tamamladım.Yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum.

Verdiğin linke tıklıyorum açılmıyo sayfa cnm.Bi bakiniyim dedim ingilizcem yok ama.

Merhabalaarrr!!!

Ben eski KK'lardanım :) Buradaki arkadaşlarımın da sayesinde 100 kgdan 78 kgya kadar düşmüştümm ancak bu 3 yıl önceydi :) Aradan geçen yıllar bana yine kilo aldırdı ve şuanda 90 kiloyum. Insanity'i dünden beri delirmiş gibi araştırıyorum ve 7 saat süren indirme sonucunda bilgisayarıma yükledim

Bu işte destek ve motivasyon çok önemli! Onun için birlik olalım ve her gün kim ne yaptıysa yazsııın, ben cumartesinden beri Ebru Şallı ile pilates yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Cumartesi günü 92 kiloydum ve bu sabah itibarıyle tartıda 90.2'yi gördüm! :)
Insanity workout 2 ay sürüyormuş, hedefim de 2 ay içinde fit olmaktı zaten! Umarım 17 Haziranda dıpçık gibi olurummm ve oluruz hepimiz! Hepinizi öpüyorum, yardımlarınızı bekliyorum, ben herkese yardım etmeye hazırımmm :13:

Elinizde olan programlar için link verebilir misiniz acaba? Özellikle p90x ve brazil butt lift. Ama yanılmıyorsam p90x'de barfiks çekilmesi gerekiyor, onları atladınız mı yoksa yaptınız mı? Nasıl etki etti merak ediyorum. :)

Cnm p90x ten sıkılırsın ondan fazla verim alamazsın.Brazil butt Lift ve les mills combatın linkleri de aşağıda.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html bu topikte son sayfada var linkleri ordan bakabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/612832-les-mills-combat.html link ilk sayfada ordan indirebilirsin.

Çok teşekkür ederim. Benim bi 10 kilo fazlam var. Önce yapabildiğim kadarıyla Insanity programını denemek istiyorum. Sonuçta hareket harekettir. :) İstediğim kiloya ulaştıktan sonra alt vücut için çalışacağım. Önerebileceğiniz bir şey var mı?

Aslında koşu bandı almak istemiştim ama şu an durum çok uygun değil, hem maddi olarak hem de yer açısından. Evde kendim bir şeyler yapmak istiyorum.

Arkadaşlar indiremeyenler için yardımcı olayım. Önce Free Youtube Download diye bir program var, onu yükleyin, kurun bilgisayarınıza. Sonra INSANITY workout day 1 FIT TEST - YouTube bu videodan başlayın. Bu Fit Test, bunu açınca yanda DAY 1-2-3-4 diye diğerleri de çıkacaktır. Videonun linkini kopyalayıp indirdiğiniz programı açıp önünüze çıkan ekrana yapıştırıyorsunuz. Sonra videonun yanında küçük bir ok işareti çıkıyor aşağıya doğru. Onu tıklayıp indiriyorsunuz. Yasak olduğu için Youtube siliyor videoları, elinizi çabuk tutarsanız silinmeden yükleyebilirsiniz. Ben bu şekilde indirdim hepsini. :)

Cnm İnsanıty biraz ağır kondüsyonunda varsa bi sorun olmaz ama çok yorucu onu söyleyeyim.Yanında muhakkak yediklerine dikkat etmen lazım ki sonuca daha hızlı ulaşabilesin.Gerçekten bacakları fena yakıyo özelliklede jump squatların kombinasyonlarında.Hareket kombinasyonları çok fazla bi taraftan yerinde koştururken birden yere yatıp şınav çekiyosun.Hem alt hem üst vücut için Brazil videoları var,Zuzana Light'ın zwow serileri var onu yaptım şimdi les mills combat yapıyorum hem üstü hem alt vücudu çalıştırıyo.
Bence koşu bantına gerek yok o kadar çok video ve seçenek varki çeşitlilik açısından bu videolarla sıkılacağını sanmam.Benim evimde eliptik bisiklet var ama yaptığım videoların tadını vermiyo.Heyecan adrenalin hepsi bir arada yaptığım videolarda.Benimde 10 kiloya yakın fazlalığım var.Insanıty ile beraber diyet yapmadığım için kilo veremedim kondüsyonum ve vücudum sıkılaştı sadece.

Katı bi diyet yapamayabilirim ama yediklerime dikkat edersem kilo da verebilirim gibi geliyor bu kadar ağır bir egzersizle. :)) Fast food'a ve kolaya aşırı düşkün biriyim çünkü, onları hayatımdan çıkarsam yeter zaten. :)

Selam kızlar bende insanity'nin ilk gününü dün yaptım. Sizinle paylaşmak istedim.Genel olarak herşeyi yaptım ama kollarım güçsüz olduğu için şınav çekemiyorum ne yazık ki ( ama gerçekten zorlayıcı. Ama yine de pes etmeyeceğim. Ya fotoğraflarda çok kilo fazlası olanlar bile yapıp zayıfladıysa bende yaparım ! Pes etmemek gerekir. Dün çok gaza gelmişim bir de youtube dan hip hop abs var onu da yaptım. Oda çok zevkli hem de karın kaslarını çalıştırıyor.Hem de kalori yakıyorsun.Tavsiye ederim...

arkadaşlar ben de bu sporu yapmak istiyorum da merak ettiğim bişey var hareketler hep zıplamalı hoplamalı. evde nasıl yapıyorsunuzki alt kat komşularınız rahatsız olmuyor mu?

arkadaşlar ben de bu sporu yapmak istiyorum da merak ettiğim bişey var hareketler hep zıplamalı hoplamalı. evde nasıl yapıyorsunuzki alt kat komşularınız rahatsız olmuyor mu?

canım yere halı gibi battaniye gibi gibi birşey serip zıplarsan ses çıkmıyor.Ama direk parke üzerinde veya seramik üzerinde zıplarsan çok ses çıkıyor.Mesela ben uzun tüğlü halılardan kullanıyorum hiç ses çıkmıyor nerdeyse..

Yaa kimse yapmıyor mu benim dışımda kızlar. Dün 2 günümü bitirdim. Baygınlık geçiriyordum nerdeysee

ben geçen merak ettim fit testi yaptım. 5 dk geçmedi bacağıma kramp girdi nasıl yapılır bu.ki ben spor yapmayan insan değilim herün 1 saat yürüyüş yapıyorum. arda pilates yapıyorum. çok zor geldi bana.

Kizlar ben ogrenci halimle hergun azicik uykuyla yapiyorum bunu. 1 ayi bitirdim. fakat cok bir degisim olmadi bu sizi yaniltmasin bu programda oyle 1300 kalorili diyet yapamiyosunuz vucut su tutuyor, 1700 civarina cikarttim kalorimi yavas yavas inceliyorum sanirim. ben zaten orta halliydim bacaklarim kalindi ama incelicek insallah yaza kadar. araniza katilmak istiyorum gelismelerimi kaydetmek icin. bide eskiden spor yapardim bunu yapamadim diyenler var, kizlar gercek spor bu iste, pilates gibi sporlar insana kondusyon katmiyor, bunu bi bitirin dik merdivenleri hoplaya ziplaya cikicaksiniz.

Bende ilk 4 günü yaptım dün çok yoğun olduğum için yapamadım.İnsanity aslında hem yoğun yağ yakıcı cardio+kas arttırma programı diyebiliriz.o kadar hızlı olmasının sebebi yağ yakımını sağlamak.bugün devam edeceğim. Ama yemek olayını anlamadım. Kilom ilk önce düştü sonra çıktı gibi gerçi birkaç günde birşey olmaz ama sıkılaşma kesinlikle başladı hemen. denizko beraber yaparak gelişmeleri paylaşabiliriz istersen..

örneğin kaç gündür ağrımayan karın kasım kalmadı.

selam azra aslında gerçekten hiç kolay değil. çok hızlı temposu var ve 2.gün fittestten daha yoğun geçiyor.Zaten videodakiler gibi yapmak zaten ilk başta imkansız. Onlar bir harekti 10 kere yapıyorsa sen başta 5 kere yaparsın zamanla artar. ve hoca diyorki dinlenmen gerekiyorsa ara verebilirsin kısa süreliğine . Ama insanın kapasitesini zorlayan ve zamanla arttıran bir antreman. çok hızlı kilo vermen gerekmiyorsa başka programlar da deneyebilirsin.Ama youtube da insanity'i uygulayan insanlar var. Yaklaşık 80-85 kilo bir bayanın insanity'i rahatlıkla yaptığını gördüm ve kendimden utandım.Bence Herkes isterse yapabilir. Tabi belli bir sağlık sorunu yoksa...

nosee super olur benimde beni motive edicek birilerini ihtiyacim vardi. insaniy ya da p90x gibi beachbody sirketinin ezgersizlerinden verim almaniz icin bikac tane sart var:
1. gunde 5 ogun yemek.
2. gunde 1700 kalorinin altina dusmemek.
3. her ogunde proteinin cogunlukta olmasi.
4. minimum 8 saat yeterli uyku almak
5. spordan sonra turkcesi yenilenme icecegi olan bi icecek icmek.
insanity bunu amerikada satiyor ama ben icindeki malzemeleri inceledim ve protein tozu, muz ve yagsiz sutu robottan gecirip benzer bisey hazirliyorum. kakao tozuda ekleyebilirsiniz. bu neden gerekli kilo aldirmazmi diye sorarsaniz kaslar kendi tabirimle spordan sonra 1 saat boyunca pencelerini aciyor ve ihtiyaci olan proteini enerjiyi vs. aliyor, boylece daha az yoruluyorsunuz ertesi gun agriniz olmuyor. ama kalorisi 300 civarinda oluyor, yani 5 ogunden 1 tanesi yerine gecmek zorunda.
umarim bunlari kimse vermemisti daha once yoksa cok sacma oldu simdi

2 gün ara vermiştim. dün yapayim dedim pure cardio'yu bitiremedim Ya çok efor istiyor çok yoruyor.ve haftada 6 gün yapıyorsun. çalışan biri olarak çok zorluyor , evde olsam yine daha rahat yaparım diye düşünüyorum.benimde kalori hesabını yapmıştım 1800 kal çıkmıştı.Zaten ben 1700-1800 kal günde nasıl alacağım ki ? o kadar alsam kesin kilo alırım.Vermek için bu kadar uğraşıp niye fazla kalori alayim ki ? ya bırakmayı düşünüyorum ,valla bilmiyorum ne yapsam. başka bir programa mı geçsem brazil but lift var mesela.onu mu yapsam diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…