Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

arkadaşlar bende araştırmalar sonucu insanity yi keşfettim ancak videoları bulamıyorum bana yardımcı olur musunuzzz?

bugün 2.günüm umarım pes etmeden devam edicem.faydasını görenlerin videolarına bakınca harika bişi diorum.banada tam böle bişey gerekli.şimdiye kadar hep sporsuz diyetleri denedim sonuç kilo vermemem rağmen geniş bi vücut.bu kez bunu denicem ve brakmıcam inşaallah.

canım linke tıkladım ancak hata verio video işareti var ancak tıkladıımda hata verio acaba forumda yayınladın diemi? bana özelden mesaj atabilirmisin ?

ben bu linkten direk indirdim biraz bekleyip tekrar dene bence videoların linki geliyor zaten üzerlerine sağ tıklayıp farklı kaydet dediğinde iniyor bilgin olsun

çok teşekkür ederim

azönce resim çekildim öncesi sonrası yapcam size kızlar her hafta resim çeklmeyi düşünüorum hafta hafta gelişmeleri sizle paylaşıcam yada en sonundamı yapsam :) diyetle takviye edicem,dün başladım nedense mide bulantısı oldu bide spor ayakkabısız yaptıımdan sanırım ayağım bi an çatladı sandım spor ayakkabısız yapmıcam:)

2.günümde 42 dakikanın sadece 25 dakikasını yapabildim tabi ağırlık fazla olunca bacakta totoda kalmıyo yernden bacaklarımın yandıını hissettim ya.

2.günümde 42 dakikanın sadece 25 dakikasını yapabildim tabi ağırlık fazla olunca bacakta totoda kalmıyo yernden bacaklarımın yandıını hissettim ya.
bu programı evde mi yapıyorsun? Ben de jillian sonrası buna başlayabilirim ama kendi başıma yardım almadan yapmaya çekindim açıkçası. :26:

youtubedan videolarını izledim napıyo bunlar ya kopmuşlar iyice oluşan görüntüye şaşırmamak lazım o hıza o hareketlere normal bence. ama kendimde bunları yapcak cesareti bulamıyorum bunu yapmam için in insanity olmam lazım

Merhaba herkese Geçtiğimiz eylül ekim aylarında insanıty'i yapmıştım yaklaşık 1 ay boyunca. Ki birebir yapmadığım halde bayaa incelmiştim. Özellikle bacaklarım ve popom çok erimişti üste nazaran. Tabii sonra ne yaptım eşeklik yaptım ve bıraktım. Sonra farkettimki diyette yapsam, normal spor da yapsam ( normalden kastım daha eğlenceli olan zumbayı yapıyordum ) kilolar gitmiyor, sıkılaşma olmuyor. Akşam 6'dan sonra hiçbir şey yemememe rağmen ne kilo verebildim ne incelebildim. Demek ki benim çarem ınsanıtymiş. Çünkü bir tek onunla incelmiş ve zayıflamıştım. O yüzden karar verdim ve bugün tekrar başladım fıt testi yaptım biraz önce her zamanki gibi yarım yamalak Öldüm ama bırakmak yok

evet indriyoo canım çok teşekkürelr
rica ederim canım kolay gelsin
bende fotolarımı çektim ama başlamak için çok ham olduğumu o yüzden biraz çalışmam gerektiğini söyledi eşim şimdi çalışmalar yapıyorum bu ara regl dönemim hem onu da atlatıp başlayacağım bende before-after videolarına baktım harika iş çıkarmışlar bu videolarla yalnız şu beslenme programını bulamadım işin kötü tarafı bir de beslenme programı varmış onunla ilgili bilgin var mı acaba canım?

bu spor ciddi manada insanüstü nasıl yapıyosunuz hiç anlamıyorum her videolarını izlediğimde ağzım açık kalıyo yapılması imkansızmış gibi

kızlaarr 1 haftadırr ınsanıty ve brazil butt yapıyorum ikisini bi arada yapıyorum sabah ınsanıty akşam brazil butt,benm geçmişimde spor olmasına rağmen o kadar cardio fitness yapmışlıım olmasına rağmen ınsanty ve brazil butt gibi kaslarımın çalıştıını başka bi sporda hissetmedim.ve 1 hafta kendime çektiim fotoyla bugün çektiim foto arasında bile epey fark olduunu farkettim.ayrıca inanın kalçamın bile ağrıdıını hamladıını hissettim.ilk defa bi sporda:) neyse kendi resimlerime bakarak gaza geliyorum.ve gerçekten popoyu kaldırıyo.ben 1 ayımı doldurduumda hafta hafta nasıl şekllendiimin resimlerini yayınlıcam.inanılmaz bişey kızlar gerçekten.işe yarıyorr.çok deli yoruluyorum özellikle brazil butu yaparken çok keyif alıyorum tabi insanıtıyden sonra bana çok eğlenceli ve basit gelio ama gerçekten belimn ve kalçalarınım çalıştıını hissediyorum.bırakmak yok devam.benm kilo fazla olduundan 1 aya böldüm kendimi.diğer forumada yazdım :)

canım evde yapılabilir bi spor helede ev hanımıysan kesin yaprsın daha önce çalıştıımdan dolayı zorluyodu hafta sonu yapıodum sadece şimdi evdeyim.hareketlerin hepsini tamamen yapamadım ilk haftamda,öldüm yerlerde süründüm,ama inanın bu proogramla kilo verememek imkansız bence.her yerin çalışıo her bölgennn.ben iki program birden yapıyorum.brazil but insanıtye göre çok daha hafif çerez niyetine yapıyorum artık onu:) ama insanıyt mucize bişey gerçekten ben kendi bedenimde gördüm inanın.

bu programı evde mi yapıyorsun? Ben de jillian sonrası buna başlayabilirim ama kendi başıma yardım almadan yapmaya çekindim açıkçası. :26:

canım yaptıkca açıldım ilk gün 15 dakka yaıoken 2.gün 20 sonraki günler git gide arttı yapış sayım daha tüm videoları tam bitiremiorum onların hızına yetişemiyorum.ama farkını gördüm tam yapamadıım halde bile.harika tavsiye ediyorummm:) güle güle kilolar gelsin sıkı vucutlar:))

maalesef ben çalışıyorum canım o yüzden eşim biraz çalış ondan sonra yap dedi ama senin yorumunu okuyunca bende gaza geldim akşama başlıyorum Allah izin verirse
aa çok iyi hepsini bitiremem gibi geliyor bana da kendimizi hemen zorlamamalıyız dimi bende takıntılıyım bu konuda nasıl bitireceğim diye panikliyordum

canım imkan yok şu seviyede tamamını yapamayız,ordakiler bile spor geçmişleri olmasına sagmen shaunt bile yerlere serilio yanıyo çıkıo adam:)) biz nası yapalım,ama yapa yapa inanıyorumolcak.ben kendimden çok ümitlendim geçen hafta totoma girmeyen eşofman kalçamın yarısında kalan bu hafta yukarı çıktı:) deli bi program akşamları yapabilirsen kesinlkle yap ben bu programın bu kadar kısa sürede ieş yarayacaını bilseydim çok daha önce yapardım,nişanlım bile yapmayı istedi,sonuçlar bence gerçek:)oda başlıo ınsanıtye:) ki onun vucudu fit 3-5 kilo fazlası var,erkeklerde çok daha fazla işe yarıyo daha çabuk kendini gösterio o kesin kas fazlalaıından yağ yakımıda hızlı tabi:) ama gerçekten ieş yarıyo ve sonucunu merak ettiimden sırf inadımdan devam edicem işe yaramadıını görseydim bırakırdım ama şimdi heycanla bi sonraki haftayı görmek istiyorum:) yediklerimede dikkat ettim bu arada:) sabah peynir domates felan yedim öğlen haşlama şeyler,bazen yumurta haşlaması yiyorum sadece,yoğurt süt felan kesinlkle gün içinde tüketiyorum.spor ağır ve proteine ihtiyacımız oluyo tansiyon felan düşüo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…