umarim yasak degildir link vermek:
Index of /p90x/Shaun T Insanity
burdan tiklayarak videolara indirebilirsin hepsini yanliz bi gece bilgisayarini acik birak uzun suruyor cunki
umarim yasak degildir link vermek:
Index of /p90x/Shaun T Insanity
burdan tiklayarak videolara indirebilirsin hepsini yanliz bi gece bilgisayarini acik birak uzun suruyor cunki
canım linke tıkladım ancak hata verio video işareti var ancak tıkladıımda hata verio acaba forumda yayınladın diemi? bana özelden mesaj atabilirmisin ?
ben bu linkten direk indirdim biraz bekleyip tekrar dene bence videoların linki geliyor zaten üzerlerine sağ tıklayıp farklı kaydet dediğinde iniyor bilgin olsun
ben bu linkten direk indirdim biraz bekleyip tekrar dene bence videoların linki geliyor zaten üzerlerine sağ tıklayıp farklı kaydet dediğinde iniyor bilgin olsun
çok teşekkür ederim
azönce resim çekildim öncesi sonrası yapcam size kızlar her hafta resim çeklmeyi düşünüorum hafta hafta gelişmeleri sizle paylaşıcam yada en sonundamı yapsam :) diyetle takviye edicem,dün başladım nedense mide bulantısı oldu bide spor ayakkabısız yaptıımdan sanırım ayağım bi an çatladı sandım spor ayakkabısız yapmıcam:)
bu programı evde mi yapıyorsun? Ben de jillian sonrası buna başlayabilirim ama kendi başıma yardım almadan yapmaya çekindim açıkçası. :26:2.günümde 42 dakikanın sadece 25 dakikasını yapabildim tabi ağırlık fazla olunca bacakta totoda kalmıyo yernden bacaklarımın yandıını hissettim ya.
rica ederim canım kolay gelsinevet indriyoo canım çok teşekkürelr
bende fotolarımı çektim ama başlamak için çok ham olduğumu o yüzden biraz çalışmam gerektiğini söyledi eşim şimdi çalışmalar yapıyorum bu ara regl dönemim hem onu da atlatıp başlayacağım bende before-after videolarına baktım harika iş çıkarmışlar bu videolarla yalnız şu beslenme programını bulamadım işin kötü tarafı bir de beslenme programı varmış onunla ilgili bilgin var mı acaba canım?azönce resim çekildim öncesi sonrası yapcam size kızlar her hafta resim çeklmeyi düşünüorum hafta hafta gelişmeleri sizle paylaşıcam yada en sonundamı yapsam :) diyetle takviye edicem,dün başladım nedense mide bulantısı oldu bide spor ayakkabısız yaptıımdan sanırım ayağım bi an çatladı sandım spor ayakkabısız yapmıcam:)
rica ederim canım kolay gelsin
bende fotolarımı çektim ama başlamak için çok ham olduğumu o yüzden biraz çalışmam gerektiğini söyledi eşim şimdi çalışmalar yapıyorum bu ara regl dönemim hem onu da atlatıp başlayacağım bende before-after videolarına baktım harika iş çıkarmışlar bu videolarla yalnız şu beslenme programını bulamadım işin kötü tarafı bir de beslenme programı varmış onunla ilgili bilgin var mı acaba canım?
rica ederim canım kolay gelsin
bende fotolarımı çektim ama başlamak için çok ham olduğumu o yüzden biraz çalışmam gerektiğini söyledi eşim şimdi çalışmalar yapıyorum bu ara regl dönemim hem onu da atlatıp başlayacağım bende before-after videolarına baktım harika iş çıkarmışlar bu videolarla yalnız şu beslenme programını bulamadım işin kötü tarafı bir de beslenme programı varmış onunla ilgili bilgin var mı acaba canım?
bu programı evde mi yapıyorsun? Ben de jillian sonrası buna başlayabilirim ama kendi başıma yardım almadan yapmaya çekindim açıkçası. :26:
maalesef ben çalışıyorum canım o yüzden eşim biraz çalış ondan sonra yap dedi ama senin yorumunu okuyunca bende gaza geldim akşama başlıyorum Allah izin verirsecanım evde yapılabilir bi spor helede ev hanımıysan kesin yaprsın daha önce çalıştıımdan dolayı zorluyodu hafta sonu yapıodum sadece şimdi evdeyim.hareketlerin hepsini tamamen yapamadım ilk haftamda,öldüm yerlerde süründüm,ama inanın bu proogramla kilo verememek imkansız bence.her yerin çalışıo her bölgennn.ben iki program birden yapıyorum.brazil but insanıtye göre çok daha hafif çerez niyetine yapıyorum artık onu:) ama insanıyt mucize bişey gerçekten ben kendi bedenimde gördüm inanın.
aa çok iyi hepsini bitiremem gibi geliyor bana da kendimizi hemen zorlamamalıyız dimi bende takıntılıyım bu konuda nasıl bitireceğim diye panikliyordumcanım yaptıkca açıldım ilk gün 15 dakka yaıoken 2.gün 20 sonraki günler git gide arttı yapış sayım daha tüm videoları tam bitiremiorum onların hızına yetişemiyorum.ama farkını gördüm tam yapamadıım halde bile.harika tavsiye ediyorummm:) güle güle kilolar gelsin sıkı vucutlar:))
maalesef ben çalışıyorum canım o yüzden eşim biraz çalış ondan sonra yap dedi ama senin yorumunu okuyunca bende gaza geldim akşama başlıyorum Allah izin verirse
aa çok iyi hepsini bitiremem gibi geliyor bana da kendimizi hemen zorlamamalıyız dimi bende takıntılıyım bu konuda nasıl bitireceğim diye panikliyordum