Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

İnternette lınklerı bulamadım nerden ındırıyorsunuz arkadaslar bu egzersız vıdeolarını ?

linkleri torrent sitelerinden indirdik hepimiz.diyet programıda var var bizim yeme düzenimize ya da türkiyede ki yemekelrle hiç ilgisi yok.

bu sayfaya her girişimde uyarı olarak yazıyorum hergün yapmayın dizleriniz sakatlanır.

kizlar bende 3 gundur yapiyorum cok yorucu ama birakmayi dusunmuyorum :KK66:

devam eden varmi hala ? bi kac kisi olsa bari motivasyon olurdu ;(

hanımlar zahmet olmazsa biri bana da link atabilir mi? bu arada sadece bir video indirip onu mu yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu insanity programının bir sürü videosu var ve bunlar her gün değişiyor. her hafta pazar günü de dinlenme. bundan haberdar mısınız? $schedule.jpg

hanımlar zahmet olmazsa biri bana da link atabilir mi? bu arada sadece bir video indirip onu mu yapıyorsunuz bilmiyorum ama bu insanity programının bir sürü videosu var ve bunlar her gün değişiyor. her hafta pazar günü de dinlenme. bundan haberdar mısınız? Eki Görüntüle 672810

Insanity beach body'nin en zor programlardan biri. Daha once aktif bir sekklde spor yapmadiysaniz bu cok zor gelir size. Ben p90x, turbofire yada benim en sevdigim les mills combat!! Bir bakalim ona 60 gun dayanabilirseniz ondan sonra insanity' ye basla

Insanity beach body'nin en zor programlardan biri. Daha once aktif bir sekklde spor yapmadiysaniz bu cok zor gelir size. Ben p90x, turbofire yada benim en sevdigim les mills combat!! Bir bakalim ona 60 gun dayanabilirseniz ondan sonra insanity' ye basla

kondüsyonum yeterlidir diye düşünüyorum. elinde link olan bana da atabilirse çok sevinirim.

kondüsyonum yeterlidir diye düşünüyorum. elinde link olan bana da atabilirse çok sevinirim.

tek size demiyordum..genel olarak yani. Ben su anda insanity yapmayı düşünemiyorum bile...gerçekten çok ama çok ağır bir program çünkü.

Bende linki yok.

Bende p90x, brazil butt lift, turbofire ve les mills combat var sadece. İnsanity hiç yapmadığım için yüklemedim hiç

Arkadaşın verdiği linkten indiremedim, virüs uyarısı verdi bilgisayarım. Eğer internet paketiniz sınırsızsa yani Youtube'dan izleyebilirim diyorsanız bir kullanıcı
Fit Test
Plyometric Cardio Circuit
Cardio& Power Resistance
Cardio Recovery
Pure Cardio & Cardio Abs
Core Cardio & Balance
Max Cardio Condition & Cardio Abs
Max Interval Circuit
Max Interval Plyo
Cardio Abs

videolarının tamamını yüklemiş. Ben daha önce çalışmaların tamamının olduğu bir video görememiştim. İndirmeme gerek kalmadı.
Bu linkten giderseniz yanda devamı çıkacaktır zannediyorum.Çıkmazsa da kullanıcının kanalından görebilirsiniz. :)
Day1.INSANITY Dig Deeper & Fit Test - YouTube

http://kat.ph/beechbody-insanity-workout-deluxe-edition-dvdrip-xvid-r3z1-t6577460.html Insanity download link

[video=youtube;Xu4gHf3CjUI]http://www.youtube.com/watch?v=Xu4gHf3CjUI[/video]
Bu les mills combat! Çok sevdim bunu..her gün severek sporumu yaparım.
Les mills combatı bende çok sevdim ama indiremedim bi türlü.İnsanıty sonrası ona başlayacaktım çok hareketli tamda benim istediğim kixs boxa merakım vardır gençliğimden beri bu videolarda onun kombinasyonu dövüş sanatları eğlenerek yapıyosun.Sende linki var mı cnm çok aradım şimdi karşıma tekrar çıkmışken tekrar deneyeyim.

Gerek kalmadı buldum linkini ve indirdim nihayet çokta hoşuma gitti.

:) hadi beraber yapalım ozaman. Ben kaç haftadır yapıyorum simdi..ama 2 hafta yapamadım çünkü dizimi incittim. Onun için programı baştan başladım. Ama gerçekten çok eğlenceli..ve vucudunu iyi çalıştırıyor.
Ben bir nabız saatı de aldım..o şekilde de daha eğlenceli oluyor. Nekadar kalori yaktığını görebiliyorum..ve kalbımın hızını kontrol edebiliyorum.

İnsanity için: bu bir torrent link bundan haberiniz var değil mi? download link yukarıyadır..torrent olarak download yazıyor bir yerde.
Viruslü olduğunu zannetmem. Belki bilgisayarınız supheye girdi.

Başka bir link istiyorsan Google dan bak (türk google'i değil) ve insanity free download olarak ara. insanity torrent download olarak da olur.

:) hadi beraber yapalım ozaman. Ben kaç haftadır yapıyorum simdi..ama 2 hafta yapamadım çünkü dizimi incittim. Onun için programı baştan başladım. Ama gerçekten çok eğlenceli..ve vucudunu iyi çalıştırıyor.
Ben bir nabız saatı de aldım..o şekilde de daha eğlenceli oluyor. Nekadar kalori yaktığını görebiliyorum..ve kalbımın hızını kontrol edebiliyorum.

İnsanity için: bu bir torrent link bundan haberiniz var değil mi? download link yukarıyadır..torrent olarak download yazıyor bir yerde.
Viruslü olduğunu zannetmem. Belki bilgisayarınız supheye girdi.

Başka bir link istiyorsan Google dan bak (türk google'i değil) ve insanity free download olarak ara. insanity torrent download olarak da olur.
Tamam beraber yapalım bugün başladım bile sabah Hııt 1 Power Cardio yaptım takvime göre gidicem.Çok hoşuma gitti kendimi çok enerjik hissettim arkasından Brazil videosundan bum bum yaptım halada enerjim devam ediyo.Böyle bi video istiyodum İnsanıty'den daha iyi Insanıty yaparken nefesim kesiliyodu videoyu durduruyodum sık sık.Hiç durma yoktu 60 günü tamamlamama 1 hafta kalmıştı dizimi zorlayınca bıraktım.Les mills combatı facebooktan da takip ediyodum ama bi türlü indirememiştim.

Tamam beraber yapalım bugün başladım bile sabah Hııt 1 Power Cardio yaptım takvime göre gidicem.Çok hoşuma gitti kendimi çok enerjik hissettim arkasından Brazil videosundan bum bum yaptım halada enerjim devam ediyo.Böyle bi video istiyodum İnsanıty'den daha iyi Insanıty yaparken nefesim kesiliyodu videoyu durduruyodum sık sık.Hiç durma yoktu 60 günü tamamlamama 1 hafta kalmıştı dizimi zorlayınca bıraktım.Les mills combatı facebooktan da takip ediyodum ama bi türlü indirememiştim.

hangi takvime göre gittin? çünkü 3 tane var ve üçü combat 30' la başlıyorlar :)

İnsanity'nin ismi boş boşuna insanity değil :KK66: insane bir workout işte. Bende onun için korkuyorum ve yapmıyorum. Bir gün yapacağım ama insaAllah. Biraz daha güçlü olmam lazım..önce bu combat programı bir birireyim. bide turbofire de bir daha yapmak isterim..

insanity yaparken kaç kilo verdin? 60 güne az kaldı dolduracaktın dedin..baya vermissin ozaman. Yoksa diyet yapmadın mı aynı anda

Son düzenleme:
hangi takvime göre gittin? çünkü 3 tane var ve üçü combat 30' la başlıyorlar :)

İnsanity'nin ismi boş boşuna insanity değil :KK66: insane bir workout işte. Bende onun için korkuyorum ve yapmıyorum. Bir gün yapacağım ama insaAllah. Biraz daha güçlü olmam lazım..önce bu combat programı bir birireyim. bide turbofire de bir daha yapmak isterim..

insanity yaparken kaç kilo verdin? 60 güne az kaldı dolduracaktın dedin..baya vermissin ozaman. Yoksa diyet yapmadın mı aynı anda
Cnm ilk takvime göre hareket ettim bu haftalık 1 takvimi yapıcam ama 2.hafta ikinci takvimden gidecem.Çünkü pazartesi başlayamadığım için kaldı combat 30 vardı ben salı başladım.Perşembe günü dinlenme günü işte ben combat 30 yaparak telafi edecem.Önümüzdeki hafta 2.takvimi takip edecem.Perşembe günleri dinlenme ben pazar günleri yaparım dinlenmeyi ara vermek istemiyorum çünkü ertesi gün de üeşengeçliğim devam ediyo arayı soğutmayayım.

Insanıty insanın kalbini yerinden çıkaracakmış gibi yapıyo.Gerçekten önce bi alt zemini hazırlamak lazım vücudu alıştırmak lazım.Ben kilo vermedim cnm diyet yapmadığımdan çünkü vücut çok yağ yaktığı ve enerji kaybettiğinden onu telafi etmek için yemek yiyosun.Sadece kondüsyon direnç sıkılaşma ve toparlanma sağladım.

X