Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

insanity i hep duymuştum ama konuyu açan arkadaş sayesinde geçen yaz öğrenip hevesle başladım. Eğer isterseniz hiçbişeyin sizi yıldıramadığını göreceksiniz. Düzenli yapamasam da 1 hafta gazla gidebildiğim oldu. ilk günler inanılmaz zor gelir ve ordaki 40 dk nın 20 dk sı zor yapılır. Çok normal. Pas tutmuş vücutlar yürüyüşle değilde en ağır egzersizlerle canlandırılıyor. Gerçekten ama gerçekten çok az uyguladım. Öğrenci evinde bunu yapamadığım için okul başlayınca bıraktım. Kilo kaybı? Yok ben de kaybettiğimi görmedim. Bu yeme düzeniyle iligili. Spor vücudu sıkılaştıran taşlaştıran yegane güzellik:nazar: Uzun zamandır insanity i yapmamama rağmen karnımdaki ufak kaslarım ve sürekli koştuğum için oluşan bacak kaslarım hala benimle :KK51: kollarımdaki bebeklerimi söylememe gerek yok galiba :KK52: devam yılmayın devaaaaaaaaam:KK34:

Aranıza yeni katıldım görünce yazıyım dedimm :) bugün başlamayı düşünüyorum yaa :KK3: geçen ay yapmayı denemştim ama ertesi gün yürüyemez hale gelmştm inşallah bu sfer öyle olmaz yaa :KK43:

Fit Test'in bile 15 dakikasını zor yapıyorum.. O kadar kilolu insan nasıl yapıyor bunu? Aklım almıyor ya..

Fit Test'in bile 15 dakikasını zor yapıyorum.. O kadar kilolu insan nasıl yapıyor bunu? Aklım almıyor ya..

canm bende hareketleri dnlene dnlene yaptım dün başladm gerçektn çok zorluyo ama bugün daha iyi gibiydim bi süre snra alışır herhalde vücut ya :)

bugün plyometric cardioyu yaptm bazı yerleri yarım yamalak oldu ama ikinci gnden yine iyi herhalde :KK3:

bende yapıyorum hemde aşağıda oturan komşuya inat :) 17. günüm bugün.yediklerime dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim hareketleri yaptığım günden beri inceldiğim söyleniyor ama 3 kiloyla incelmez insan harekeler çok etki ediyo.kilo aynı kalsada incelme skılaşma müthiş.tek zararı yapamadığın gün olursa başını yastığa rahat koyamıyosun.vicdanmı desem bağımlılıkmı desem =)

bende yapıyorum hemde aşağıda oturan komşuya inat :) 17. günüm bugün.yediklerime dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim hareketleri yaptığım günden beri inceldiğim söyleniyor ama 3 kiloyla incelmez insan harekeler çok etki ediyo.kilo aynı kalsada incelme skılaşma müthiş.tek zararı yapamadığın gün olursa başını yastığa rahat koyamıyosun.vicdanmı desem bağımlılıkmı desem =)

Ölçünü almış mıydın canım başlangıçta? Aldıysan kaç cm incelme olduğunu da paylaşır mısın motivasyon açısından?

kizlarr 2. ayin ilk gununu yaptim bugun. tam 1 saat suruyor. dusa girerken kendimi parmak kiz gibi hissettim eriyip gittimmi diye aynaya bakicak halim yok. ilk ay dusuk kalorili DIYET YAPTIGIM ICIN kilo veremedim ama simdi gunde 1800 kalori besleniyorum ve kim kardashian popomdan eser kalmadi. kizlar kilo alirim diyen var bu kadar spor yapilinca yenmesi lazim vucut ictigin suyu bile tutar sonra ne yapicagini sasirir. tabiiki bi gunde bu kadar beslenin demiyorum 1 haftada kademeli artirin.

kizlar emin oldugum bisey var buda bu programa pat diye baslamanin zararli olmasi. kondisyonunuz yetersizse kendinizi yorarsiniz pes edersiniz. 15 yasindan beri fitnessla ugrasmama ragmen onceden 30 day shred yaptim 1 ay suruyor. benzer hareketlerin daha basiti var, insanity oncesi yapmak icin bicilmis kaftan, bi deneyin bence.

Ölçünü almış mıydın canım başlangıçta? Aldıysan kaç cm incelme olduğunu da paylaşır mısın motivasyon açısından?

ben kendimi bildim bileli ölçü alıyorum çok takıntılıyım basenlerim yüzünden=) 101 le başaldım kalça ölçüm sonra makas hareketi 99 a indirdi .insanityle tanışmadan önce tanıştıktan sonra tablo bu=)

insanityden önce insanityden sonra(17 günlük)

Bel 66 65
Göbek 83 81(bu karın şişliğine bağlı gibi ama yan yağlarım eridiğinden düşme oldu)
basen 95 93
Kalça 99 97

ama en güzeli bu tablo dışında basenlerim bıngıl bıngıl yağken şimdik sıkılaştı okadar hoşuma gidiyoki :) hemde o sıkılaşma 1.haftanın sonunda gözlenmeye başlıyo=)

ben kendimi bildim bileli ölçü alıyorum çok takıntılıyım basenlerim yüzünden=) 101 le başaldım kalça ölçüm sonra makas hareketi 99 a indirdi .insanityle tanışmadan önce tanıştıktan sonra tablo bu=)

insanityden önce insanityden sonra(17 günlük)

Bel 66 65
Göbek 83 81(bu karın şişliğine bağlı gibi ama yan yağlarım eridiğinden düşme oldu)
basen 95 93
Kalça 99 97

ama en güzeli bu tablo dışında basenlerim bıngıl bıngıl yağken şimdik sıkılaştı okadar hoşuma gidiyoki :) hemde o sıkılaşma 1.haftanın sonunda gözlenmeye başlıyo=)

kalça dedin can evimden vurduuun :)) makas hareketi dediğin ne oluyor canım tam olarak? benim de tek sorunum alt vücut. :):)

kalça dedin can evimden vurduuun :)) makas hareketi dediğin ne oluyor canım tam olarak? benim de tek sorunum alt vücut. :):)

hani yere yan yatıp tek bacak indirme kaldırma ama acıyana kadar aralıklarla.1 dk boyunca düzgün bi şekilde yapıp 15 saniye durdum tekrar 1 dk. sonra iç bacak hareketi. bacak hareketi aslında ama kalcayı toparlıyo. birde geçen duvara vurma olayını duydum =)

kizlar ben insanitynin son haftasina giriyorum, ilginc olan sey sorunlu bolgelerimi diger yerlerime esitledi! ki bu benim icin yeterli bi sonuc hani ust bacaklarda yanlar olur ya kulak gibi cikar, onlar ve bileklerimdeki yaglar azaldi, en gitmiycek yerler, baklavalarim gozukmesede sikinca hissediliyor, suan 90 60 90 olmamamin tek sebebi beslenme rehberine uymamis olmam, ama zaten bende gobek duzdu biraz bacaklarim yagliydi, kilo ne kadar azsa o kadar zor sonuc aliyosunuz, simdi P90Xe basliycam daha zormus :KK52:

Kızlar elinizde insanity workout 63 days olan varsa kargo bedeli neyse veririm cdye cekip yollayabilen varsa lütfen mesaj atabilir mi bana lütfen..

nisansert merhaba, bana özelden msj atmışsınız fakat mesaj sayım 100e ulaşmadığı için cevap veremiyorum. insanity ile ilgili sanırım. buradan yardımcı olmaya çalışayım size uygunsa...

nisansert merhaba, bana özelden msj atmışsınız fakat mesaj sayım 100e ulaşmadığı için cevap veremiyorum. insanity ile ilgili sanırım. buradan yardımcı olmaya çalışayım size uygunsa...

Aa farketmemişim :KK70: olsun sesimi duydunuz sonuçta.. Sorumu yukarıda belirttim aslında bu konu için yazmıştım..

hmm nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorum çünkü bende cd yok torrentini indirmiştim. boyutu da 7,94 gb yani nasıl cd yapılır bilmiyorum açıkçası :44:torrent değil de rapidshare gibi sitelerden indirenler varsa yardımcı olabilirler belki. ben çözüm üretemedim şuan üzgünüm :KK17:

hmm nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorum çünkü bende cd yok torrentini indirmiştim. boyutu da 7,94 gb yani nasıl cd yapılır bilmiyorum açıkçası :44:torrent değil de rapidshare gibi sitelerden indirenler varsa yardımcı olabilirler belki. ben çözüm üretemedim şuan üzgünüm :KK17:

Anladım.. Yinede teşekkürler.. Umarım yardımcı olurlar bu konuda..

slm kızlar,
bende insanity e başlamayı düşünüroum. inanın ilk sayfadaki fotoğraflar doğru... gözümle görmesem inanmazdım... eşim 60 günde 12kg verdi ve de daha da zayıf gözüküyor... yıllarda xl giymiş biri bir anda m giymeye başladı her gören şaşırıyor...bu kdr kısa sürede asıl böyle zayıfladığına anlam veremiyorlar... programı uygulamaya başladı ve bir tek pilav makarna yemedi ve tatlıyı kesti... sonuç harika oldu ilk başladığı zmn çok zor olduğunu ve pes edeceğini düşündüm etkisiz dedim... ama harika oldu...
bende yaz geldi artık tembel ağustos böceği modundan çıkıp çalışkan karınca moduna girmem gerektiğine karar verdim... artık kilodan her yerim ağrımaya başladı:KK43: eşimin yanında da duba gibi duruorum:KK43:(((
var mı benle başlayan:))))))

bir gazla başladığım maceram sadece 15dk. sürdü:)))) daha fazlasına dayanamadım ama şunu söyleyebilirim, koşu bandında 45dk çıkan ter 15dk çıktı... bacaklarım çok ağrımaya başladı bir anda yüklenmek istemedim dizimde problem var sanırım kilodan kireçlenme oldu:KK43:
ama ilk gün için eğlenceliydi...

X