Fit Test'in bile 15 dakikasını zor yapıyorum.. O kadar kilolu insan nasıl yapıyor bunu? Aklım almıyor ya..
bende yapıyorum hemde aşağıda oturan komşuya inat :) 17. günüm bugün.yediklerime dikkat ediyorum ama sadece 3 kilo verdim hareketleri yaptığım günden beri inceldiğim söyleniyor ama 3 kiloyla incelmez insan harekeler çok etki ediyo.kilo aynı kalsada incelme skılaşma müthiş.tek zararı yapamadığın gün olursa başını yastığa rahat koyamıyosun.vicdanmı desem bağımlılıkmı desem =)
Ölçünü almış mıydın canım başlangıçta? Aldıysan kaç cm incelme olduğunu da paylaşır mısın motivasyon açısından?
ben kendimi bildim bileli ölçü alıyorum çok takıntılıyım basenlerim yüzünden=) 101 le başaldım kalça ölçüm sonra makas hareketi 99 a indirdi .insanityle tanışmadan önce tanıştıktan sonra tablo bu=)
insanityden önce insanityden sonra(17 günlük)
Bel 66 65
Göbek 83 81(bu karın şişliğine bağlı gibi ama yan yağlarım eridiğinden düşme oldu)
basen 95 93
Kalça 99 97
ama en güzeli bu tablo dışında basenlerim bıngıl bıngıl yağken şimdik sıkılaştı okadar hoşuma gidiyoki :) hemde o sıkılaşma 1.haftanın sonunda gözlenmeye başlıyo=)
kalça dedin can evimden vurduuun :)) makas hareketi dediğin ne oluyor canım tam olarak? benim de tek sorunum alt vücut. :):)
nisansert merhaba, bana özelden msj atmışsınız fakat mesaj sayım 100e ulaşmadığı için cevap veremiyorum. insanity ile ilgili sanırım. buradan yardımcı olmaya çalışayım size uygunsa...
hmm nasıl çözüm buluruz diye düşünüyorum çünkü bende cd yok torrentini indirmiştim. boyutu da 7,94 gb yani nasıl cd yapılır bilmiyorum açıkçası :44:torrent değil de rapidshare gibi sitelerden indirenler varsa yardımcı olabilirler belki. ben çözüm üretemedim şuan üzgünüm