Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Bende indirdim sonunda hoşuma gitti ama ripped,6w6p ile insanity arasında kaldım insanityden de kas yapar diye korkmuyor değilim ben kassız ama zayıf olmak istiyorum öyle bacak kasına baklavaya falan gerek yok:18:

kas yapmak o kadar kolay değil bence o baklavaları yapanların daha önceden spor geçmişi vardır yada insanity yanında mutlaka ağırlık egzersizleride yapmışlardır. ben çok begendim insanity'yi

kas yapmak o kadar kolay değil bence o baklavaları yapanların daha önceden spor geçmişi vardır yada insanity yanında mutlaka ağırlık egzersizleride yapmışlardır. ben çok begendim insanity'yi

Zaten baklava olması için çok zaman geçmesi gerekirde daha çok bacak kasından korkuyorum bacaklarım kaslı zaten eskiden voleybolcuydum daha çok yapar mı diye korkuyorum ama başlamaya karar verdim yaparım olmadı bırakırım yani:) Yarın başlayacağım ben de:)

eveeeet bugün yaptım ama gec yazabiliyorum malesef........ güzel gecti ama cok yoruldum... yüzde 80 ini yaptım... cok sık su icme molası veriyorlar hoşuma gidiyor.. yorulmamak mümkün değilki onlar bile yere seriliyorlar.......

Lion ve kayra tebrikler kızlarr

darısı başına kuzum....

kargoyla gönder bana kızları Jelesec ablaları bakar onlara (abla yaşını geçtim yenge olsun) sende rahat yap insanityi

ayyy bi bakan olsa ben spor yaparken ne güzeeel olur...

Hiççççççççç mi hiç beğenmedim erkek gibi ne öyle .

Offfffffff kızlar sizi görünce Jullianı bırakıp ,bunu yapmak geliyor onu bitirmeden de buna geçmek istemiyorum .

maritsa jilide kaçıncı gündesin benimde 12 günüm kaldı bitirnce başlayacağım shaun abiye :) eğer günlerimiz uyarsa birliktede başlayabilirz he?

bence bırakma jillianı vücudun zora alışır... jillianla hem incelir hem yavaştan alıştırma yapmış olursun.

valla tebrikler lion..Devam et, devam ettikçe kolaylaşacaktır.

hadi, "yaptım" yazını 4 gözle bekliyoz

yaptııııım.................

Bende indirdim sonunda hoşuma gitti ama ripped,6w6p ile insanity arasında kaldım insanityden de kas yapar diye korkmuyor değilim ben kassız ama zayıf olmak istiyorum öyle bacak kasına baklavaya falan gerek yok:18:

kas yapmak icin daha profesyonel olmak lazım... ağırlık body falan gerekli.. bizim ham vücutlardan olmaz hemen

bugün 4. günümdü cardiyo recovery yaptım... 32 dakikaydı.. hic yorulmadım.. cünkü bu videoda hoplama zıplama yok... ama duruşlar bacaklarımın ağzına etti.... hareketlerin hepsini yaptım ama duruşlarda arada 2 saniyelik aralar veerdim.

ıstıkrarına hayran kaldım bugun ındırme operasyonum bıterse yanındayım ama ben bugun dukan dıyetınede basladım bi 10kılo versem aahh n ısterım baska

hani nerdesin seni bekliyorum..... ben dukan diyetine kurban da başlıcam şekerim... 3 öğün eti anca ozaman yerim... e tek kişi değilimki evde

Son düzenleme:
Eveet bitirdim ve geldim çok yormadı açıkçası ama hızlarına yetişmek zor oldu tabii hareketlerde çok kaçırmadım diyebilirim ilk güne rağmen yarın yer değişikliği yapıcam halı kaydı yapmam zor oldu ve spor ayakkabıyla yaptım çok kolaylaştırdı.Vee çok sevdim eğlenceli arada mola vermeside iyi oluyo 1 litre suyumu da bitirdimm ve fotoğraf çektim:) Bir de hergün farklı videoları yapıcaz ya o hoşuma gitti jillian sıkıyodu 10 gün aynısını yapınca hadi bakalım kızlar pes etmeden tamamlayacağız 60 günüü

4.gün sadece bacaklara yönelikmiş mix olsun isterdim:) başarıyla tamamlandı.

Bende 4 ü cardio recovery tamamladım.Yormadı ama duruşlar çok fenaydı vallahi bende ara verdim 1 sn cik.Yarın dinlenme günü pzt tekrar devam.

birazdan 2. günün antrenmanı olan rlyometrik tımbırtıyı yapıcam.şöyle bir baktım da gözüm korkmadı değil yaptıktan sonra hala yaşıyor olursam yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…