Bende indirdim sonunda hoşuma gitti ama ripped,6w6p ile insanity arasında kaldım insanityden de kas yapar diye korkmuyor değilim ben kassız ama zayıf olmak istiyorum öyle bacak kasına baklavaya falan gerek yok:18:
kas yapmak o kadar kolay değil bence o baklavaları yapanların daha önceden spor geçmişi vardır yada insanity yanında mutlaka ağırlık egzersizleride yapmışlardır. ben çok begendim insanity'yi
Yaşasınbugünüde tamamladım:128: hoplaya zıplaya:122: pancar gibi oldum Kayracım hadi sende yap cnm devam eden kupayı alacak ona göre Bende bittim ama bacağım ağrımasına acımasına rağmen rahatça yapabildim üstelik yaptıkça güçleniyomu nedir.Şınav hayatımda çekmedim kolay yoldan alıştırıyorum dizlerimi yere koyarak öyle şınav çektim.Zaten yaptıkça alışmaya başladım.
İçtiğim su 1 lt geçmiştir.
Lion ve kayra tebrikler kızlarr
kargoyla gönder bana kızlarıJelesec ablaları bakar onlara (abla yaşını geçtim yenge olsun) sende rahat yap insanityi
Hiççççççççç mi hiç beğenmedimerkek gibi ne öyle .
Offfffffff kızlar sizi görünce Jullianı bırakıp ,bunu yapmak geliyoronu bitirmeden de buna geçmek istemiyorum .
maritsa jilide kaçıncı gündesin benimde 12 günüm kaldı bitirnce başlayacağım shaun abiye :) eğer günlerimiz uyarsa birliktede başlayabilirz he?
valla tebrikler lion..Devam et, devam ettikçe kolaylaşacaktır.
hadi, "yaptım" yazını 4 gözle bekliyoz
Bende indirdim sonunda hoşuma gitti ama ripped,6w6p ile insanity arasında kaldım insanityden de kas yapar diye korkmuyor değilim ben kassız ama zayıf olmak istiyorum öyle bacak kasına baklavaya falan gerek yok:18:
fit test ve jillian yaptım ölmek üzereyim :)
hani hic foto koyaniniz vea fark gözle görülür sonuc cikaranini yokmmmu hic
him peki rica etsem foto koyan vea cidden deisiklik yasayan bana msjla dönse cünki herzaman giremiom bnde bebisden snra bslmk istiom mecbur 70dim 100 e cok cok as kaldi fotolarim bnde hem ise yaarsadaha yeni başladık 4. gündeyiz canım
ıstıkrarına hayran kaldımbugun ındırme operasyonum bıterse yanındayım ama ben bugun dukan dıyetınede basladım bi 10kılo versem aahh n ısterım baska