Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

kızlar linkini verir misiniz bir türlü bulamadım indiremiyorum lütfen bi el atın

Kızlar nette İnsanity ve P90x in birleşimi bi takvim buldum. İnsanitynin cardiolarını, p90x inde vücut geliştirme kısımlarını günlere bölmüşler. Bu programa uymaya karar verdim. Yani insanity ve P90x'i birlikte yapıcam.
Sadece insanity yapmicam çünkü kilom zaten 57. Aşırı kilolu olmadığımdan sadece cardioya dayalı bi programa ihtiyacım yok gibi geldi.

sanada attım şimdi canım :)

teşekkür ederim canım geldi şimdi... yüklemeye başladım... ancak anladığım kadarıyla burada 14 video var gibi.. bunları nawwsıl yapıcaz ara vericek miyiz??? yani jillian da mesela 30 day shared da 30 günlük programı ilk videoyu 10 gün ikinci 10 gün 3. on gün yapıyorduk.. bunda nasıl olucak fikri olan var mı????

indirdiğin dosyayla beraber bi takvimde iniyo canım orda hangi gün hangi videoyu yapman gerektiği yazıyor ona uyman gerekli hergün farklı bi video var :)

kacan kacana daha 2 günde pes ettiniz... eğer bedensel bir şikayetiniz yoksa mesela bel fıtığı gibi sporun kimseye zararı olmaz... kalpte ciddi bir şikayeti olanları bilemem doktorunuzla görüşün ama kardiyo zaten kalbe iyi gelen bir spor... araştırın zaten adıda kardiyo vasküler egzersizler diye.. yazıları bulursunuz.. hem omların yaptığının aynını yapmanız imkansız... onlar profesyonel ... sizin yapmanız gereken yapabildiğinizi yapmak... ilerleyen günlerde göreceksiniz sizde hergün biraz fazla yapabilirsiniz... acı ve ağrılar normal... vücut ham .... düşünsenize evinizde bir yaz temizliği yaptığınızda bile mesela duvar sildiğinizde,halı yıkadığınızda heryeriniz ağrr.. hatta uzunca bir süre yüzmediğinizde bir yüzün sopa yemiş gibi olursunuz... her zora geldiğinizde kacarak kiloları veremezsiniz... diyeti bile bir coğumuz beceremiyoruz ..koca ramazanda tuttuk boğazımızı bayramda ise tatlıya hayır diyemedik... cok sıkı diyet yapmaktansa herşeyden kararınca yiyip aldığımız kaloriyi yakmalıyız.. ayrıcaaaaaa sporu hayatımıza sokmalıyız her yaşta yapmalıyız... bakın ekrandaki güzellere spor yapmadan güzel kalabilen varmı... 4-5 gün zorlanacaksınız 4-5 gün acı cekeceksiniz sonra yapamadığınız günlerde huzursuz olacaksınız.......

gelelim bana bugün 2. günümdü... 45 dakikalık videonun son 10 dakikası haric .. geri kalanının yüzde 90 nını zorlanmadan yaptım... son 10 dakikayı öyle hızlı yapıyorlarki anlatamam... 4-5 şınav cekiyor aynı pozisyonda koşma hareketi.ayakları öne yana cekiyorlar.. sonra ayağa kalkıp zıplıyorlar.... ben zaten şınav özürlüyüm... diğerlerini yapıyorum ama ben 1 tur yapana kadar onlar 3 tur atıyor cok komiktim hatta gülmekten yapamadım........

ıstıkrarına hayran kaldım bugun ındırme operasyonum bıterse yanındayım ama ben bugun dukan dıyetınede basladım bi 10kılo versem aahh n ısterım baska

banada link atabilirmisiniz lütfen.

Benim bırakmaya niyetim yok bende şınavdan kaldım cnm bugün 3.günüm etkili gerçekten.İki günde karnım biraz daha düzleşti zaten çoğu şişkinlikten göbeğim çıkıyodu.Bu arada bacağımın arka kısımları baldırlarım bile acıdı ama pes etmiyorum özelliklede dün akşam dışarı çıkarken her zamanki giydiğim kotuma zor sığarken pes etmek yarıda bırakmak mümkün değil.Ayrıca ben sıkılgan biriyim ama bunda ne sıkıldım nede bırakmak istedim.Eğlenerek ve zevkle yaptım.Akşam hızımı alamadım bol bol squat yaptım kalçam için.Hadi beraber sonuna kadar gidelim

Kızlar ben ne yaptı isem indiremiyorum cok yapmak istiyorum daha önce otuz günlük programı yaptim hic kilo vermedim ama her gören zayıflamissin ya diyor. Bir tane pantolon vardı içine girmiyordum düğmeyi kapatmak için bir karış mesafe vardı bol oluyor şimdi sadece bir ayda oldu bu. Şimdi bunu istiyorum ama indiremiyorum yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…