Bugünüde tamamladım ter içinde can çekişiyorum şimdi.Yanlız takvimdekine göre yaptım yani 5.pure cardio ve 6.yı yapmadan pzt de ne yazıyosa 8.cardio power&resistans yaptım.Çünkü yarınki programda pure cardiyo çarşamba da plyometric cardio circiut var zaten.Böylece bu hafta da düzene girmiş oluyo.Takvime göre takip ediyorum şaşırmayayım diye.Bugün aynı zamanda kavitasyon seansınada girdim 10 seanslık paket almıştım malesef düzenli gidemedim bi faydasınıda göremedim.Bari param boşa gitmesin 3 seansım kaldı bide üstüne yürüyüş yapıldı.Bide tartıldım dijital baskülde bide ne göreyim benim kilo 64 e fırlamış demekki yediklerime dikkat etmem gerekiyo .sadece akşam yemeklerini yemesem bile zayıflayabiliyorum o konuda bi sıkıntım yok Allahtan.
Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz bir türlü indiremiyorum torrenti yükledim ama olmuyor yinede başka nasıl indirebilirim lütfen yardım edin
Bu egzersiz programı 10 cd den oluşan bir program. Başlıktanda anlaşılacağı üzere 60 günde mükemmel bir vücut vaad ediyor.
Bu tam kapsamlı bir program. Cdlerin içinden Beslenme programı ve Hangi gün hangi videonun yapılacağına dair bir çizelge çıkıyor.
Hareketler düzgün yapıldığında 45 dakikalık bir bölümle günde tam 1000 kalori yakmış oluyorsunuz!!!
Yani beslenmenize biraz dikkat ederseniz kilo vermemeniz imkansız.
Ben pazartesi başlayacağım 60 gün devam ediceğim. Kendime yol arkadaşları arıyorum
Yanlız oldukça zor bir spor. Türkiye'de pek yaygın değil ama yurt dışında çok yaygın.
Bir kaç video izledim ve şunu sölemeliyimki sağlam kalp gerekli.
Tamamen cardio hoplama zıplama içerikli.
İnsanity tanıtım videosu:
[video=youtube;ZLK28BHJDd8]http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8[/video]
Before & After Fotocuklar
Eki Görüntüle 497193 Eki Görüntüle 497194 Eki Görüntüle 497195 Eki Görüntüle 497196 Eki Görüntüle 497197 Eki Görüntüle 497198 Eki Görüntüle 497199 Eki Görüntüle 497200 Eki Görüntüle 497201 Eki Görüntüle 497202 Eki Görüntüle 497203 Eki Görüntüle 497204 Eki Görüntüle 497205
Ayrıca youtube'da bir çok before after videoları bulabilirsiniz.
Eğer sonuna kadar gitmeyi başarırsak gerçekten çok etkili.
Nereden indireceğinize gelirsek; 10 cd den oluştuğu için ulaşmak biraz zor. Torrentte linkler var ancak yüksek boyutlarda. Ben 1 günde ancak indirebildim
Eveeeet varmısınız incelmeye kızlarrr ??
Üzüldüm :26:bak şimdi benimde basenlerim problemli bacaklarım incelmiyo bi türlü.Kızlar ben insanityi şimdilik bıraktım.
Çünkü dün abiye elbise almaya gittim denediğim tüm elbiselerde sorun yaşadım. Vücudum kilo verirken dengesiz bi şekilde incelmş.
belden yukarıma 38 beden çok büyük oluyor. Kalçalarımada 38 beden anca oluyor.
Sonuç hüsran hiç bişey alamadım.
Önce sadece basenlerimi eritecek bi egzersiz bulup, dengeyi sağladıktan sonra insanitye geri döneceğim.
Bende şınavlarda güçsüzüm onun yerine dizlerimi yere koyarak şınav yapıyorum.Diğer hareketlerde bi problem yok.Bence gitgide güçleniyoruz çünkü ilk günlerdeki gibi değiliz artık rahat yapar hale geldim ben zorlanmadan.Videodakiler bile arada bırakıyolar sonra devam ediyolar.Kayra
gecenin bu vaktine kaldı ama yaptım hemde nerdeyse hepsini sadece şınavlarım eksik oldu
cok huzurluyum yaaaaaaaa
bende incelmek istıyorum nasıl yapacagız canım sana yol arkadası olmak ıstıyorum
Üzüldüm :26:bak şimdi benimde basenlerim problemli bacaklarım incelmiyo bi türlü.Benim belim 38 bedense mesela bacaklarımdan çıkmıyo yukarı 40 beden alsam belime bol geliyo yani.Beni çok uğraştırıyo bende bundan nefret ediyorum.Her spor yaptığımda önce belim ve göbeğim zayıflıyo bende bölgesel egzersiz yaptım hep.
Bende şınavlarda güçsüzüm onun yerine dizlerimi yere koyarak şınav yapıyorum.Diğer hareketlerde bi problem yok.Bence gitgide güçleniyoruz çünkü ilk günlerdeki gibi değiliz artık rahat yapar hale geldim ben zorlanmadan.Videodakiler bile arada bırakıyolar sonra devam ediyolar.
Cnm bende çok uğraştım bodyrockta Zuzana'nın ne kadar bacak üzerine hareketleri varsa onları tek tek seçip yaptım.Bacaklarıma kum torbası koyarak bazende sert lastikle iyice zorlayarak çalıştım.Brazil yaptığım zamanda sadece iki videosunu kalça ve bacaklar için olan hareketlerini yaptım.İşte o zaman incelip toparlandığını gördüm.Bize zaman gerekli cnm Mari winsor platese gelince 4 hafta yaptım sıkıldım bi değişiklikte göremeyince bıraktım.Sende lastik varsa lastikle yapılan bacak hareketlerini denecanım kat.ph sitesinden arama kısmına insanity workout yazıp aratırsan orada çıkıyo linkler. Torrentin varsa indirebilirsin.
Aynen yaa diyette yapsam egzersizde önce belimden göbeğimden göğsümden gidiyo. Ben bacaklarım basenlerim incelsin istiyorum. Resmen üstümde altım arasında 1 bedenden fazla fark var :))) Mari winsor yapsak erirmi basenlerimiz acaba??