Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

zamanla arttırıcaz bende öyle onlar 20 yapıyorsa ben anca 10-11 oda zorla :) ama bence bunun bile faydası olur bize. çünkü daha önce yapmadıgımız hareketleri yapıyoruz vücut şaşırıp mutlaka güzel tepkiler verecektir.

inşallah artık yediklerimede dikkat edicem.gerçekten haftada 1-1,5 kilo almak normalmi kızlar ya?resmen 2 hafta önce 55 kiloydum sonra 56 gördüm dün bir tartıldım 1 hafta sonra 57,5 bana çokta normalmiş gibi gelemdi.tamam tatlıda yedim tuzluda ama aşırı değil.ekmeği zaten çok az tüketiyorum günde dilimi geçmiyor.bulunduğum şehirde bir diyetisyen filanda bilmiyorum ama iç hastalıklarınamı gitmeli kendimden şüphelendim.süreklide uyuyorum ve yorgunum.

hep aynı saatlerde yani sabahları tuvalete çıktıktan sonra tartılırsanız genel olarak sonuç daha düzgün oluyor yoksa akşam saatleri tamamen farklı çıkıyor bazen tartıda sorun oluyor bazende gerçekten insan şiş oluyor o yüzden zırt bırt tartıya çıkmamak en sağlıklısı

Bugünüde tamamladım ter içinde can çekişiyorum şimdi.Yanlız takvimdekine göre yaptım yani 5.pure cardio ve 6.yı yapmadan pzt de ne yazıyosa 8.cardio power&resistans yaptım.Çünkü yarınki programda pure cardiyo çarşamba da plyometric cardio circiut var zaten.Böylece bu hafta da düzene girmiş oluyo.Takvime göre takip ediyorum şaşırmayayım diye.Bugün aynı zamanda kavitasyon seansınada girdim 10 seanslık paket almıştım malesef düzenli gidemedim bi faydasınıda göremedim.Bari param boşa gitmesin 3 seansım kaldı bide üstüne yürüyüş yapıldı.Bide tartıldım dijital baskülde bide ne göreyim benim kilo 64 e fırlamış demekki yediklerime dikkat etmem gerekiyo.sadece akşam yemeklerini yemesem bile zayıflayabiliyorum o konuda bi sıkıntım yok Allahtan.

cardio recovery yapıldı ilk defa bir antrenmanını tam yapabildim ama bacaklarımdan alev çıktı sanki. şimdide jili yapıcam bye

cardiyo power resistans yapacağım bende bugün... tabii ikizler uyursa.....................

Arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz bir türlü indiremiyorum torrenti yükledim ama olmuyor yinede başka nasıl indirebilirim lütfen yardım edin

gecenin bu vaktine kaldı ama yaptım hemde nerdeyse hepsini sadece şınavlarım eksik oldu
cok huzurluyum yaaaaaaaa

Ben de şuan 3. günü bitirmiş bulunmaktayım ama bugün pek ayak uyduramadım çünkü kabak diyeti yaptığım için güçsüz kaldım sanırım:26: Neyse yarınki videoyu izledim pek zor gibi durmuyor,bugün şaşırtıcı ama şınavları çektim diğer hareketleri tamamlayamadım noluyorsa artık

1- dig deeper COPY
2-dig deeper
3- fit test
4-"pylometric cardio circuit
5-cardiyo power resistant
6-cardiyo recovery
7-pure cardiyo
8-cardiyo abs
9-core cardiyo balance
10-max interval circuit
11-max interval plyo
12-max cardiyo conditioning
13max recovery
14 insane abs
15 - Max Interval Sports Training
16- Upper Body Weight Training-

Bunlar galiba insanity in tüm videoları... bunları indirmeden VİMEO dan videolarla yapsak olur dimi? hepsi orda var mı ya eksiksiz. indirmeden yapacağim ben.

olur tabi olmaz mı ama internetler malum takılırsa beklerken kalp atım sayın düşer. indirme imkanın varsa indir.

kızlar dün akşam eşime öncesi sonrası fotolarını gösterdim oda heveslendi.fit testi yaptı hemde çok iyiydi valla ben onun yaptığının çeyreğini yapamadım.neyse doğal olarak kondüsyonlu asker yapar tabi.artık birlikte spor yapmaya karar verdik en azından eşimin yaptığını gördükçe bende gaza gelerim heralde hırs yaparım.

Kızlar ben insanityi şimdilik bıraktım.
Çünkü dün abiye elbise almaya gittim denediğim tüm elbiselerde sorun yaşadım. Vücudum kilo verirken dengesiz bi şekilde incelmş.
belden yukarıma 38 beden çok büyük oluyor. Kalçalarımada 38 beden anca oluyor.
Sonuç hüsran hiç bişey alamadım.
Önce sadece basenlerimi eritecek bi egzersiz bulup, dengeyi sağladıktan sonra insanitye geri döneceğim.

bende incelmek istıyorum nasıl yapacagız canım sana yol arkadası olmak ıstıyorum

Üzüldüm :26:bak şimdi benimde basenlerim problemli bacaklarım incelmiyo bi türlü.Benim belim 38 bedense mesela bacaklarımdan çıkmıyo yukarı 40 beden alsam belime bol geliyo yani.Beni çok uğraştırıyo bende bundan nefret ediyorum.Her spor yaptığımda önce belim ve göbeğim zayıflıyo bende bölgesel egzersiz yaptım hep.
Kayra
gecenin bu vaktine kaldı ama yaptım hemde nerdeyse hepsini sadece şınavlarım eksik oldu
cok huzurluyum yaaaaaaaa
Bende şınavlarda güçsüzüm onun yerine dizlerimi yere koyarak şınav yapıyorum.Diğer hareketlerde bi problem yok.Bence gitgide güçleniyoruz çünkü ilk günlerdeki gibi değiliz artık rahat yapar hale geldim ben zorlanmadan.Videodakiler bile arada bırakıyolar sonra devam ediyolar.

bende incelmek istıyorum nasıl yapacagız canım sana yol arkadası olmak ıstıyorum

canım kat.ph sitesinden arama kısmına insanity workout yazıp aratırsan orada çıkıyo linkler. Torrentin varsa indirebilirsin.

Aynen yaa diyette yapsam egzersizde önce belimden göbeğimden göğsümden gidiyo. Ben bacaklarım basenlerim incelsin istiyorum. Resmen üstümde altım arasında 1 bedenden fazla fark var :))) Mari winsor yapsak erirmi basenlerimiz acaba??

Cnm bende çok uğraştım bodyrockta Zuzana'nın ne kadar bacak üzerine hareketleri varsa onları tek tek seçip yaptım.Bacaklarıma kum torbası koyarak bazende sert lastikle iyice zorlayarak çalıştım.Brazil yaptığım zamanda sadece iki videosunu kalça ve bacaklar için olan hareketlerini yaptım.İşte o zaman incelip toparlandığını gördüm.Bize zaman gerekli cnm Mari winsor platese gelince 4 hafta yaptım sıkıldım bi değişiklikte göremeyince bıraktım.Sende lastik varsa lastikle yapılan bacak hareketlerini dene

Bugün tekrar bi ölçüm alayım dedim ama nerde yanlış yaptığımı anlayamadım.Benim bacak 62 cm iken şimdi 63 cm çıkıyo.Spor yaparken kalınlaşıyomuyum yoksa.Neyse şimdilik henüz erken.Biraz daha sabır gerekiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…