Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

yApıp hala yaşayan arkadaşlar bende link istemiştim biriniz bana yardımcı olurmu acaba?:KK43:

yaptım hala yaşıyorum :) ama totomdan ter aktı. bildiğin canım çıktı ama yaptım yani eksiğiyle dinlenmesiyle en az onlar kadar efor sarf ettim sonuçta.

garantili mükemmel vücut bırakmazsak gerçekten garanti olur gibi. bugun jili yapabilirmiyim üstüne bilmiyorum önce bir dinleneyimde birde yemek yiyeyim bakarım artıkın :))

link isteyen arkadaşım ben torrent sitesinden indirim kat.ph adresi insanity workout yazınca çıkıyor.

7. gün değilmi dinlenme?
Evet 7.gün ama pazar günü eşim evde yapmam biraz zor olacak.İstekleri bitmiyoki her birinin bide gezmeye felan gideriz o yüzden dinlenme olarak pazarı ayarlıyorum.

missdance
yaptım hala yaşıyorum :) ama totomdan ter aktı. bildiğin canım çıktı ama yaptım yani eksiğiyle dinlenmesiyle en az onlar kadar efor sarf ettim sonuçta.
garantili mükemmel vücut bırakmazsak gerçekten garanti olur gibi. bugun jili yapabilirmiyim üstüne bilmiyorum önce bir dinleneyimde birde yemek yiyeyim bakarım artıkın :))
link isteyen arkadaşım ben torrent sitesinden indirim kat.ph adresi insanity workout yazınca çıkıyor.
Bravo cnm sana.:KK9:Bende hayatta o kadar zorluğa gelemezdim ama bunu çok sevdim inşallah yarıda bırakmadan devamı da gelir.Allahtan aralarda su molaları veriyolarda dayanabiliyoruz.

elyb10
yApıp hala yaşayan arkadaşlar bende link istemiştim biriniz bana yardımcı olurmu acaba?:KK43:
Cnm önceki sayfalarda Kayra'nın verdiği link vardı bende o linkten indirdim.

bende yarın mola vereceğim ve nerden devam edeyim bilmiyorum takvime göre gidip 2 gün eksikmi yapayım yoksa kaldığım yerdenmi devvam edeyim.....

Bugün İnsanityden plyometric cardio yapıcam dünde P90xden kol ve sırt çalışmıştım. Kafama göre gidiyorum hadi hayırlısı :KK1:

bende yarın mola vereceğim ve nerden devam edeyim bilmiyorum takvime göre gidip 2 gün eksikmi yapayım yoksa kaldığım yerdenmi devvam edeyim.....
Bende kaldığım yerden 5.den devam edicem cnm ve pazara kadar ara vermeyi düşünmüyorum benimde kafam karıştı.Bide son 3 video bonus galiba 12.İnsane abs,13.Max interval sports traning 14.Upper body wight traning var onları hangi araya sıkıştıracaz.Ya da program bittikten sonra onları yapıcaz sanırım.

herkes aynımı hissediyor bilemiyorum ama bu egzersizler beni yap diye bağırıyor resmen bana:KK52: zevkle yapıyorum amaç sıkılaşmak o şeker kaslar tamam ama dayatma olmadan .. bunları yapmazsam asla zayıf olamam diye düşünmeden.. sadece istediğimden sağlıklı bir hayat için her gün yeni bir hareket öğrenmek için :) iyiki buldum bunu teşekkürler bubble insanity'le bizi tanıştırdığın, sporu işkenceye dönüştürmeme izin vermediğin için:13:

herkes aynımı hissediyor bilemiyorum ama bu egzersizler beni yap diye bağırıyor resmen bana:KK52: zevkle yapıyorum amaç sıkılaşmak o şeker kaslar tamam ama dayatma olmadan .. bunları yapmazsam asla zayıf olamam diye düşünmeden.. sadece istediğimden sağlıklı bir hayat için her gün yeni bir hareket öğrenmek için :) iyiki buldum bunu teşekkürler bubble insanity'le bizi tanıştırdığın, sporu işkenceye dönüştürmeme izin vermediğin için:13:

Rica ederim canım inşallah hepiniz hayal ettiğiniz sağlıklı vücuda kavuşursunuz :KK54:

kızlar ben u antrenman takvimini excel'de yeniden düzenledim , böylece üzerine tarih atabilir, yaptıgımız antremanlara yapıldı diye çizik atılabilir.kaçıncı günde kaldığımızı unutmayız böylece. şimdi ben bunu buraya yükleyeceğim ama siz indirebilecek misiniz burdan bilemiyorum. yinede yükleyeyim.olmazsa isteyenlere mail falan atarım dedim ama yükleyemiyorum excel dosyası olmuyormuş :KK43:

kızlar ben u antrenman takvimini excel'de yeniden düzenledim , böylece üzerine tarih atabilir, yaptıgımız antremanlara yapıldı diye çizik atılabilir.kaçıncı günde kaldığımızı unutmayız böylece. şimdi ben bunu buraya yükleyeceğim ama siz indirebilecek misiniz burdan bilemiyorum. yinede yükleyeyim.olmazsa isteyenlere mail falan atarım dedim ama yükleyemiyorum excel dosyası olmuyormuş :KK43:

neden diğerini bulamamışmıydın?:26:

schedule diye aratsan çıkıyodu aslında:KK19:

hayır buldumda onun üzerinde oynama yapamadım bende excelde kendim hazrıladım. yaptıgım günleri karıştırırım ben çünkü unutukanım.

şimdi yaptıgım antrenmanı kırmızıyla işaretliyorum ki yanlış yerden başlamayayım.

3.günüde yaptım ama son 10 dk sürüne sürüne yap(ama)tım. canım çıktı hala yerde oturuyorum yani size yerden yazıyorum. böyle giderse dal gibi oluruz şerefsizim :)

biraz dinlenip jili yapıcam biraz dinlemek dediğime bakmayın bir saat sonra falan ancak. insanity den sonra jili fındık fıstık oldu ısınmak için kullancam yakında :)

kızlar ama sağlam kondüsyon gerektiriyor. izimde zamanla artacak. herhalde ordaki hatunlarda ilk günden öyle olmamışlardır. kim bilir kaç kere yaptılarda şimdi böyle tam yapıyorlar. hadi bakalım . kurbana kadar fıstık gibi olalaım inşallah. öpüyoreeee :KK48:

kızlar peki diyeli biz bu 60 günü tamamladık istediğimiz sonucu aldık.sonra ne yapıcaz hayatımız boyunca bu kadar ağar sporu yapamayız bence.yani en azından ben yapamam.daha hafif tempolu plates yada yürüyüş gibi bir spora geçince daha beter duruma düşmeyelim sonra.korkuttu bu düşünce beni.

Evet bende 2.günü bitirdimmm gerçi ben mi o mu o mu beni bitirdi bilemiyoeum,gittikçe hızlanıyor ya benim hareketlerde iyice saçmalaşıyor yetişicem diye yapmadığım kalmadı arada mecburen dinlenmek zorunda kalıyorum kalp atışlarımı beynimde hissediyorum valla:KK70: Ama zevkle yaptığım için sıkıntı yook :)

darısı başıma kalkayım ve fit testi yapayım hemen:)kAhvaltıdan önce yapmam bi sorun teşkil etmez umarım.

kızlar peki diyeli biz bu 60 günü tamamladık istediğimiz sonucu aldık.sonra ne yapıcaz hayatımız boyunca bu kadar ağar sporu yapamayız bence.yani en azından ben yapamam.daha hafif tempolu plates yada yürüyüş gibi bir spora geçince daha beter duruma düşmeyelim sonra.korkuttu bu düşünce beni.

aynısını bende düşündüm benim planım istediğim sonucu alabilirsem. evde koşu bandım var hafta 3 gün düzenli yürüyüş yanında yer hareketleri yapıcam. ama bence 2-3 ayda bir yada daha uzun aralıklarla yine böyle bir program uygulanabilir. belki insanity yada jili tarzı bir workout.

bu arada benim alt baldırlarım yani calf denen bölgem fena haşde ağrıyor. ben ki sporcuyum bana da ağır geldi iyice hamlamışım yata yata. eğer jiliye devam ediyor olmasaydım herhalde şuanda heryerim dökülüyor olurdu.

insanlıktan çıkıyorum bende antrenmanları yaparken. yetişcem diye şekilden şekile giriyorum. zaten hepsini tam yapamıyorum, mümkün değil. bir süre sonra bacaklarımda güç kalmıyor ki. ama yaptıgımız kadarının da faydası olur mutlaka.

Son düzenleme:
bu ne ya :)) resmen 3 hareket yaptıysam gerisinde dinlendim mecburen.çok zorladı.umarım bir kaç güne kadar adapte olurum yoksa böyle bir işe yaramaz çoğunlukla dinlendiğim için.

X