Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

Yaşasın bugünüde tamamladım:128: hoplaya zıplaya:122: pancar gibi oldum Kayracım hadi sende yap cnm devam eden kupayı alacak ona göre Bende bittim ama bacağım ağrımasına acımasına rağmen rahatça yapabildim üstelik yaptıkça güçleniyomu nedir.Şınav hayatımda çekmedim kolay yoldan alıştırıyorum dizlerimi yere koyarak öyle şınav çektim.Zaten yaptıkça alışmaya başladım.
İçtiğim su 1 lt geçmiştir.

insan bu fotoları görünce yuh diyor hele o kız ne öyle manken olmuş :) bunları aslında çıktı alıp evin bazı yerlerine asmalı özellikle buzdolabının üstüne. görü görüp gaza gelmek lazım. yapanların neyi fazla ki bizden bizde yaparız.

brawooooo azmine hayranım darısı başıma inşallah

p90 yapan kız muthiiiş erimiş kızlar yaaa darısı başımızaaaa

p90 nasıl lınk varmı o kaç gun yapılıyor ve 60gun sonramı yapılıyor bılen varmı...?

Ben baktım da gözüm korktu egzersizlerden çok hareketli zor :))
Ben bir kaç yıldır pilates yapıyorum biraz kaslarım gelişti ama yine o kasların bu sporu yapacak kadar geliştiğini sanmıyorum
Sizi gaza getirmek açısından bir fotoğraf da ben paylaşayım :))

Hiççççççççç mi hiç beğenmedim erkek gibi ne öyle .

Offfffffff kızlar sizi görünce Jullianı bırakıp ,bunu yapmak geliyor onu bitirmeden de buna geçmek istemiyorum .

maritsa jilide kaçıncı gündesin benimde 12 günüm kaldı bitirnce başlayacağım shaun abiye :) eğer günlerimiz uyarsa birliktede başlayabilirz he?

Valla çok iyi olur da ,ben Level 1 de 3 deyim öncesinde de call yapıyordum .

Son düzenleme:
sen daha yeni başlamışsın o zaman . ben 2/8 deyim .

ama önce jiliyi bitir derim kasların toparlanır kondüsyonun artar böylece yakışıklı abimiz shaunt ile daha iyi çalışırsın.

valla tebrikler lion..Devam et, devam ettikçe kolaylaşacaktır.

yapacağım arkadaşım şu kızları bir ikna etsem...pacamdan ayrılmıyorlar
hadi, "yaptım" yazını 4 gözle bekliyoz

reglken yapabilirmiym insanityi bunu merak ediyorum çok solgunum ağrım var enerji kazanmak adına bile yapılır

insanitynin linkinimi istiyosun yoksa takvimin linkinimi:44:

canım ınsanitynin linki lazım ama benim kotalı yani indirebilirmiyim ki acaba?yada indermeden sadece takvimine bakıpta netten bulup yapsa nasıl nolur acaba?hepsini yüklemişler snaırım.ne olur yardım edin.bende pazartesi başlayı diyorum.eşim birlikte yapalım dedi.jillian la vakit kaybetmeyi hemen buna başlayım.kurban bayramında resepsiyona katılıcaz geçen sefer kıyafet bile bulamadım bu seferde sıkıntı çekmeden br yere gidebilsem ya.sokağa bile çıkamıyorum artık utanıyorum yağlarımdan.

Bende indirdim sonunda hoşuma gitti ama ripped,6w6p ile insanity arasında kaldım insanityden de kas yapar diye korkmuyor değilim ben kassız ama zayıf olmak istiyorum öyle bacak kasına baklavaya falan gerek yok:18:

dayanamadım fıt testi yaptım ama sağlam yoruldum güzel ter attım. fit testin amacı sanırım aynı zamanda hareketleride tanıtmak gibi geldi bana.

oldukça zor ama yapılamazda değil 3-5 eksikle yapılır birşey bence.

şimdi daha gücüm var gibi jilide yapayım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…