Yaşasınbugünüde tamamladım:128: hoplaya zıplaya:122: pancar gibi oldum Kayracım hadi sende yap cnm devam eden kupayı alacak ona göre Bende bittim ama bacağım ağrımasına acımasına rağmen rahatça yapabildim üstelik yaptıkça güçleniyomu nedir.Şınav hayatımda çekmedim kolay yoldan alıştırıyorum dizlerimi yere koyarak öyle şınav çektim.Zaten yaptıkça alışmaya başladım.
İçtiğim su 1 lt geçmiştir.
yapacağım arkadaşım şu kızları bir ikna etsem...pacamdan ayrılmıyorlar
Ben baktım da gözüm korktu egzersizlerden çok hareketli zor :))
Ben bir kaç yıldır pilates yapıyorum biraz kaslarım gelişti ama yine o kasların bu sporu yapacak kadar geliştiğini sanmıyorum
Sizi gaza getirmek açısından bir fotoğraf da ben paylaşayım :))
Eki Görüntüle 505729
valla tebrikler lion..Devam et, devam ettikçe kolaylaşacaktır.
Yaşasınbugünüde tamamladım:128: hoplaya zıplaya:122: pancar gibi oldum Kayracım hadi sende yap cnm devam eden kupayı alacak ona göre Bende bittim ama bacağım ağrımasına acımasına rağmen rahatça yapabildim üstelik yaptıkça güçleniyomu nedir.Şınav hayatımda çekmedim kolay yoldan alıştırıyorum dizlerimi yere koyarak öyle şınav çektim.Zaten yaptıkça alışmaya başladım.
İçtiğim su 1 lt geçmiştir.
hadi, "yaptım" yazını 4 gözle bekliyozyapacağım arkadaşım şu kızları bir ikna etsem...pacamdan ayrılmıyorlar
Hiççççççççç mi hiç beğenmedimerkek gibi ne öyle .
Offfffffff kızlar sizi görünce Jullianı bırakıp ,bunu yapmak geliyoronu bitirmeden de buna geçmek istemiyorum .
insanitynin linkinimi istiyosun yoksa takvimin linkinimi:44: