Evet cnm yapıcam vallahi siz olmasanız totomu yerinden kaldıramazdımda burda acayip motive oluyo insan.birbirimizin gazına gelip hırs yapıyoruz.Tamam cnm yapınca yazarım buraya.bilmiyorum artık soluğu nerde alırım ambuyans diye bağırırım reklamdaki gibi.ben sabah brazil yaptım şimdi fit test te.lion bugün yapçan dimi fit testi? yapınca yorumlarını yaz da merakta kalmayalım
jelesecim sen bunu yap, o mini şortu sana ben alıcam. Bak liste artıyor, herkes heveslendi. Birbirimizi motive ederek yapabiliriz benceBen bazen hiç içimden gelmese de sırf buraya yapamadım yazmamak için yaptım jillianı üstelik gece yarıları. Topiklerdeki paylaşım bu anlamda hem motive edici, hem de teşvik edici oluyor. Gel katıl bize, sarıp sarmayalım seni
sen, ben, kayra, movenius, lion, buble yapıyo zaten, zahiri var bi de, daha indiren de olur, konu daha yeni sayılır.
hadi şuraya bi öncesi bi de sonrası foto da sen koyuver 60 gün sonra
hiç böyle aratmak gelmemişti dün aklıma...en azından fit testi göreyim bari, meraktan çatlama modundayım :)arar tarar bulurum diyosun helal
tamam bu mu????
özom...bunu 45. dakika nasıl yapıcaz bacım??? anam hep böyle zıplama mı????ben bu popoyla nasıl zıplarım
tamam ben koyun sen kuzu ne diyorsan oaslında totom büyük değil ya hoş yani
help help fit test başarıyla tamamlanmıştır kızlarBugünkü limitimi aştım bugünkü kapanışı yaptım artık.Sabah brazil high&thigh arkasından JNL fusion şimdi fittest ide yaptım.Aman Allahım ilk kısımları zorlamadı rahatlıkla yaptım tabi enerjik disco müziği eşliğinde tamamladım.Hoplamalar zıplamalar fena sayılmazdı arada nefes alma dışında.Sonlara doğru zorlandım.Bu arada şınavdan da sınıfta kaldım ben hiç şimdiye kadar ne kol çalıştım nede şınav çektim.Kendimi alt kısımlarıma adadığım için.Kesinlikle bacakları incelteceği kesin.
Şimdi ter içindeyim duşa girmeden yazayım dedim.Bu arada ocaktada yumurtam kaynıyo spor sonrası protein şart kasların kendine gelebilmesi için.Daha bendeki enerji tam bitmedi bu enerjiyle akşama artık nolur bilemem.Bunun püf noktasınıda söyleyeyim bari sizde faydalanın.Spor öncesi 1 bardak meyve suyuna 1 tatlı kaşığı kreatin toz koyuyorum ve bu da benim spordaki performansımı artırıyo tavsiye ederim.L.karnitinde kullanabilirsiniz.ek takviye almadan benim mümkün değildi spor yapabilmem çok zorlanıyorum ve pes ediyodum artık.Bakalım yarın ne yapacam.:18:
Aman yok istemem Ebru çöp gibi ben diyet yapmıyorum zaten iyice küçülmemek için.Allah korusun zayıflamak istemiyorum ben.bravo lion, sen yakında ebru şallı kadar olursun
bayılmadın inşallah:)) iki kelime yaz bekliyoruzKızlarrr şimdi 2. bölümü yapmaya gidiyoruum bayılmazsam tamamlayınca yazarım buraya
kolay gelsinHadi bakalım ben de testi yapmaya kaçıyorum :)
evet ya hiç beğenmem ne o öyle çocuk gibi, kadın dediğinde biraz kalça, meme, olacak tabi bu benim ve erkeklerin tercihiAman yok istemem Ebru çöp gibi ben diyet yapmıyorum zaten iyice küçülmemek için.Allah korusun zayıflamak istemiyorum ben.
Cok zorlandim yabu bana agir geldi.julliana donus yapiyorum:2: