Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

lion bugün yapçan dimi fit testi? yapınca yorumlarını yaz da merakta kalmayalım
Evet cnm yapıcam vallahi siz olmasanız totomu yerinden kaldıramazdımda burda acayip motive oluyo insan.birbirimizin gazına gelip hırs yapıyoruz.Tamam cnm yapınca yazarım buraya.bilmiyorum artık soluğu nerde alırım ambuyans diye bağırırım reklamdaki gibi.ben sabah brazil yaptım şimdi fit test te.

Bende varım yahu indirebilirsem tabii dünden beri yavaş oluyo arada film izlediğim için ama 2 güne kadar başlamayı düşünüyorum bende

arar tarar bulurum diyosun helal
hiç böyle aratmak gelmemişti dün aklıma...en azından fit testi göreyim bari, meraktan çatlama modundayım :)

özom...bunu 45. dakika nasıl yapıcaz bacım??? anam hep böyle zıplama mı???? ben bu popoyla nasıl zıplarım

canım ciğerim,
bu 13 tane videodan sadece 1 tanesi. hep bunu yapmıcaz yani ok? listemiz olacak, o listede ilk gün bu var, sonraki günler sırasıyla hangi video yapılacak yine listede yazıyo listeye bakıp bakıp yapçaz, ama hep böyle hoplayıp zıplıcaz, sende o koca totonu kaldıracaksın

Bugunku egzerszlerimi henuz yapmadim evin kusait olmasiji bekliyorum shaun t yi cok ozledim : D yedgm hamburgeri eritmem lazmmm kzlar zorlansanizda dvm edin beliren kaslarinizi gormek muthis bi haz veriyooo inanilmaz ama 2 gunde bacak kaslari bile olustu bunu istedigimi pek soyleyemem aslnda :/ cok hizli etki ediyo denemeyen kalmasib!!

help help fit test başarıyla tamamlanmıştır kızlar Bugünkü limitimi aştım bugünkü kapanışı yaptım artık.Sabah brazil high&thigh arkasından JNL fusion şimdi fittest ide yaptım.Aman Allahım ilk kısımları zorlamadı rahatlıkla yaptım tabi enerjik disco müziği eşliğinde tamamladım.Hoplamalar zıplamalar fena sayılmazdı arada nefes alma dışında.Sonlara doğru zorlandım.Bu arada şınavdan da sınıfta kaldım ben hiç şimdiye kadar ne kol çalıştım nede şınav çektim.Kendimi alt kısımlarıma adadığım için.Kesinlikle bacakları incelteceği kesin.

Şimdi ter içindeyim duşa girmeden yazayım dedim.Bu arada ocaktada yumurtam kaynıyo spor sonrası protein şart kasların kendine gelebilmesi için.Daha bendeki enerji tam bitmedi bu enerjiyle akşama artık nolur bilemem.Bunun püf noktasınıda söyleyeyim bari sizde faydalanın.Spor öncesi 1 bardak meyve suyuna 1 tatlı kaşığı kreatin toz koyuyorum ve bu da benim spordaki performansımı artırıyo tavsiye ederim.L.karnitinde kullanabilirsiniz.ek takviye almadan benim mümkün değildi spor yapabilmem çok zorlanıyorum ve pes ediyodum artık.Bakalım yarın ne yapacam.:18:

bravo lion, sen yakında ebru şallı kadar olursun

Kızlarrr şimdi 2. bölümü yapmaya gidiyoruum bayılmazsam tamamlayınca yazarım buraya
bayılmadın inşallah:)) iki kelime yaz bekliyoruz
Hadi bakalım ben de testi yapmaya kaçıyorum :)
kolay gelsin
Aman yok istemem Ebru çöp gibi ben diyet yapmıyorum zaten iyice küçülmemek için.Allah korusun zayıflamak istemiyorum ben.
evet ya hiç beğenmem ne o öyle çocuk gibi, kadın dediğinde biraz kalça, meme, olacak tabi bu benim ve erkeklerin tercihi :126:
Cok zorlandim ya bu bana agir geldi.julliana donus yapiyorum:2:

hadi ya bak bunu yazdın beni bitirdin:18: ben jilyeni 2 kere yapıp pes etmiştim

inanılmaz bi haldeydim spor bitince 1 lt sadece egzersiz esnasında tüketiyorum
süper kassıldım!!! günden güne hız kazanıyorum bu işi sürdürmeye kararlıyım .. bvugün acı yok sadece alt bacaklarım çok kasılıyo oralarda bi ton yük var gibi :S

ve bi soru bilene çook hızlı olduğundan yada çok terlediğimdenmidir nedir suratıma kan fışkırdı resmen kıpkırmızı oldu ilk kez böyle bişey geldi başıma çokmu zorladım diye düşündüm hatta duşa girip buz gibi suyun altında durdum öylece hararetten bu durumda bi anormallik olabilir diye korktum yüzüm aşırı tepki verdi. öyle bi sivilce cart curt sorunum da yok şükür neden böyle olduğunu bilen varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…