Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

hadi ya bak bunu yazdın beni bitirdin:18: ben jilyeni 2 kere yapıp pes etmiştim:KK59:

Bende jullian'i level 2 nin sonlarina dogru birakmistim.
Inan bu cok zor ,bir ara kalbim duruyor sandim :)

Zahiri hepimizde ayni durum yasaniyor ,korkma hic :)

Son düzenleme:
ooooooooooooo burası şenlenim bugün....... hemencecik diyeyim bugün daha 2. gündü kaytardım.. ikizleri ananeye bırakıp carşıya gittim... en az 5 km .. tempolu yürüdüm.... hatta ayaklarım su topladı... şimdi yükseğe kaldırdım oturuyorum... okul ve düğün alışverişine cıkmıştım.... ama yarın devam......

kayracım,

kardeşimden rica ettim, indirmeyi deneyecek senin linklerden...Eğer yapamaz ise seninle irtibata geçicem :KK66: Samimiyetin ve iyi niyetin için teşekkürler canımm.

Sen ne yaptın başladın mı?
Ben akşam eşimi ikna ettim..İkimiz birlikte başlayalım dedim, tamam dedi :)) En azından birbirimizden güç alırız:KK4:

rica ederim şekerim........... lafımı olur..... amaaaaaaaaa sen daha nerene yapcen. orasını anlamadım... daha fazla kardiyo yapmayayım diye video arayan sen değilmiydin...... biz burda milim milim incelirken sen orda cetvel gibi oldun beeeeeeeeeeee... koyma foto yolarım arkadaşım aaaaaaaaaaaa......

beni de alın aranıza ben koca göbekli kaldım:KK14: eşini bile ikna ettin vallahi helal :KK42: anam birazda bana ver şu gazı :KK34:

kayracım selam; arkadaşım ogltkn teşekkür ettiyse bende ederim ...sürü pisokolejisi var bende:KK1::KK1::KK1:

ha tekirdağlı sen son kez kargo yap söz başlıyacağım:)))) 60 günde heryerim manken gibi olur mu?????????

rica ederim arkadaşım sen başla ameliyattan kurtul gerisi önemli değil...... ama sanki sende o yürek yok gibi..... sen o donu da zor giyersin sankim.......... (al sana gaz hodri meydan)

Kızlar çabalarınız için hepinize teşekkürler inşallah indirebilirsiniz hepiniz :nazar:
dün akşam yapamadım çünkü hasta gibiydimm halsiz ve uykusuzdum eve gider gitmez uyudum.
Artık 2. günümü bugün yapacağım program kaymış oldu ama yapacak bişey yok..

bende bugün yapamadım sorun yok.... yarın devammm......

oleyyyyy,
kayradan linkler, moveniustan upload. Daha ne istiiim beaw :)) Yaşasın 30ds dostlukları:KK54: ikinizi de pek çok öptüm

bende seni öptüm......

:KK76::KK76:oleyyy az kaldı inen videolara bi göz attım süper ötesi bişey.Şimdi biz bu videoları yapınca nolcek güzel baklavalarımız olcekmi.Vallahi bacaklar bu programla tığ gibi olur.Genellikle jump hareketleri hoplama zıplama yani bu programa yağlarımız dayanmaz eriyiverir.:21:Bakalım fit testi nasıl yapacam.Hergün sırayla yapacaz dimi takvimdekine göre.Bende kayracım sağolsun onun verdiği linlkle tekrar şansımı deneyeyim dedim henüz bitmedi % 90 lara geldim.

evet canım bayrama baklavalı cıkcaz........ hadi kolay gelsin....

lion bana da gaz verin ya benim gibi tembel biri yapar değil mi?? tığ gibi mi:KK52: anam hep minicik şort giymek istemişimdir :KK17:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

chrome çöktü upload gitti töbe töbee :)) dediğin gibi sadece 2 parçayı yükleyebilecektim kargo olayı daha mantıklı

bu 10 dk da 1 mesaj yollama olayı çok gıcık burada yaa

evet yaaa en kötü ihtimal kargo zinciri yapılır...... ben sana, sen ona...........

chorome 'u boşver de, bilgisayar göçmeden insanityi bi yere yedekle derim :)))

insanıty i kurtaaaaaaar bilgisayar önemli diiiiil diyosun........

özom...bunu 45. dakika nasıl yapıcaz bacım??? anam hep böyle zıplama mı???? :KK5::KK5: ben bu popoyla nasıl zıplarım :KK30:

ilk video 25 dakika..... korkma canım alışırsın..kalkmasa bu popo bu karın kalkmazdı

Bugunku egzerszlerimi henuz yapmadim evin kusait olmasiji bekliyorum shaun t yi cok ozledim : D yedgm hamburgeri eritmem lazmmm kzlar zorlansanizda dvm edin beliren kaslarinizi gormek muthis bi haz veriyooo inanilmaz ama 2 gunde bacak kaslari bile olustu bunu istedigimi pek soyleyemem aslnda :/ cok hizli etki ediyo denemeyen kalmasib!!

ciddimisin ..........yarın bacak fotolarımımı ceksem:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Cok zorlandim ya :KK43: bu bana agir geldi.julliana donus yapiyorum:2:

dur yaaaa.. alışırsın yapanlardan ne eksiğin var dimi

Kızlarrr şimdi 2. bölümü yapmaya gidiyoruum bayılmazsam tamamlayınca yazarım buraya :KK52:

hadiiiiiii nerdesin........ gerci ilk video bana zor gelmedi.... hic acıyan ağıyan yerimde yok.......... 2. bölümü cok merak ediyorum.......

Son düzenleme:
Kayraaaa 2. De baya aci cekebilecegiji dysunuyorum :KK19: hala bi yerim agrimiyo su alt bacak kaslarim disinda ben hu isi hc sevmedm ya : s isteyen varsa boylr bi kas 3. Gun videosu ideal olur :))

bu gazla ben ogltkn yi geçerim :KK55: çok yaydım kendimi acele toparlanmam lazım,desteğin için mersi canım :KK16:

Evet kızlar 2. günden izlenimlerim...
Eğer benim gibi kalp rahatsızlığınız varsa bu spordan şiddetle uzak durun. Benimde durmam gerekiyomuş onu geçte olsa anladım :KK52:
Kalp krizi geçiricektim nerdeyse valla spor aşkına ruhumu teslim ediyodum :KK52:
Belki nefes alabiliyo olsaydım zorlanmazdım evet yoruyo ama öyle yapılmicak gibi değil
Ben nefes alamadığım için yapamadımda.
Sanırım daha sakin sporlar denemek zorundayım :KK14:
Yinede bugün şansımı denicem tekrar..

Aşağıda Insanity'e ait 8 tane videonun bulunduğu link var. Özellikle Max Interval Circuit 'i seyretmenizi, ve izlenimlerinize göre INSANITY'i yapıp yapamayacağınıza karar vermenizi öneriyorum. Sabahın bu saatinde (enerjim tavan durumdayken) ben izlerken yoruldum.

Workouts on Vimeo

rica ederim şekerim........... lafımı olur..... amaaaaaaaaa sen daha nerene yapcen. orasını anlamadım... daha fazla kardiyo yapmayayım diye video arayan sen değilmiydin...... biz burda milim milim incelirken sen orda cetvel gibi oldun beeeeeeeeeeee... koyma foto yolarım arkadaşım aaaaaaaaaaaa......

kayram be,
alımışım kardiyoya, debbie ile slim & 6pack'e bi kaç gün dayanabildim. Kendimi spor yapıyor gibi hissetmiyorum eğer terlemezsem, hoplayıp zıplamazsam. Bak iki gündür 6w6p level2'yi yapıyorum, mutluluktan uçacağım sanırsın bitince. Yüzümün pancar gibi olması, k*çımdan başımdan ter akması, benim endorfin salgılamamı sağlıyor:KK52:

Yukarıdaki linkten İnsanity videoların seyrediyorum da, hakikaten ÇOK ZOR görünüyor. Hele o 1 saatlik olanda takılıp kaldım. Feci bi kardiyo var. Ben jillianın gözünün yağını yiyiyim dedirtti bana seyrederken. ShaunT en son tshirtini çıkartıp attı, düşün adam bile daral geçirmek üzere görünüyordu:KK52:

bu gazla ben ogltkn yi geçerim :KK55: çok yaydım kendimi acele toparlanmam lazım,desteğin için mersi canım :KK16:
ahh ahh keşke geçsen, keşke şu insanity'e bi başlasan da 60 gün sonra sana şort alsam. Senden hiç ümidim yok:KK50::KK33::KK35::KK36:

Buble,
buna kalp dayanmaz hakikaten, bence sen callanetics'e bi bak :KK66: O kardiyosuz ve sakin sakin kasları çalıştırıyor. Seni zorlamayabilir :KK66:

p90x de insanitye benziyo ben ilk başta ona bakınıyodum ama 90 günde sonuç veriyo insanity 60 gün oyüzden insanitye yönelmiştim :KK52:

bende şu anda ona bakıyordum öncesi sonrası resimleri beni cezbediyor ama bu ınsanity e dayanamam sanırım.çünkü tembelim:)

Aşağıda Insanity'e ait 8 tane videonun bulunduğu link var. Özellikle Max Interval Circuit 'i seyretmenizi, ve izlenimlerinize göre INSANITY'i yapıp yapamayacağınıza karar vermenizi öneriyorum. Sabahın bu saatinde (enerjim tavan durumdayken) ben izlerken yoruldum.

Workouts on Vimeo

yok anam yok; biraz bakındım da senin verdiğin linke:2: bu kel hoca:21: hergün benim eve gelip bu programı bana yaptırsa bir ihtimal 15.dakika dayanabilirim :KK9: çok zor ya

Hadi ya :KK50: 90 günde sıkılıp ,onu yarıda bırakabiliriz .Napsak ki :26:

Aslında p90x inde öncesi sonrası fotoları bayağı cezbedici. Ben şimdide p90x i indiriyorumm 8 gb buldum bide şirketten indiriyorum yakında kovulucam :KK52:

bide onun videolarını incelicem insanity gibi aşırı yorucu değilse 90 gün sabredilebilir.
ama p90x de aynı yoruculuktaysa insanity i yapmak daha mantıklı

Aslında p90x inde öncesi sonrası fotoları bayağı cezbedici. Ben şimdide p90x i indiriyorumm 8 gb buldum bide şirketten indiriyorum yakında kovulucam :KK52:

bide onun videolarını incelicem insanity gibi aşırı yorucu değilse 90 gün sabredilebilir.
ama p90x de aynı yoruculuktaysa insanity i yapmak daha mantıklı

birde body revolution a bak 90 gün yapıılıyor oda haftanın 2 günü kardiyo var ve bunlar kadar ağır değil daha yapılabilir derecede bence

X