Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

eeeeeee bende tembelim ama güzel vücutlu hatunları gördükçe yerimde duramıyorum.bide güzel kalça kası yapmıyolarmı anam bende kalça kası yapiyim dedim.
Bu arada ölçüleride aldım sonra dolabımda tozlanmaya yüz tutmuş ama bir türlü sığamadığım daha etiketini bile kopartmadım onuda karşıma aldım bakiyim fark nasıl olcek.istersem yapmamayım k..... ter aksada pes etmek yok.

İnsanity + Brazil +JNL =

Kilo 63
Göbek 90 cm
Kalça 102 cm
Basen 102 cm
Bacak 62 cm

Ya evet hiç sorma 2 saattir o fot.ları inceliyorum .

Ayyy ben de mi şirketin bilgisayarından indirsem :18: yok anam ben tırsarım

Bana kalırsa Jullian 30 u bitirip ,sonra bu ikisine geçsek, daha iyi olur sanki .

Lioncum kızın popişi çok güzel yahu:) benim spora başlamadan önce öyleydi(kilotlu fotdaki gibi)
ne yazık ki diyet yapmama rağmen baya bir eridi diyebilirim küçülmesinin önüne geçmem çok zor ,yapcak birşey yok .

Son düzenleme:
Cok garip ama boyle kalcali hatunlari pek sevmiyorum kucuk olmasi dha hosuma gdyo kalkikta olmasa iyi olur : p

P90x in dha hafif oldugunu sanmiyorum :/

Son düzenleme:
Dun biraz bakmistm bnde insanity kilo kaybi+ kas ... P90x sdece kas terbiyesi uzerine yazMisti biri.insane dyanamayan bunu zor ypar sanki:18:

arkadaşlar ben bu insanity yiindirmeye başladım bu akşam biter ama daha 12 gün jilim var onu mutlaka bitirmek istiyorum.

size soracağım soru ise şöyle , insanityde çok fazla hoplama zıplama var bizde son katta oturuyoruz alt katta insan var. aşağıya ses gitmesin diye nasıl bir önlem alınabilir sizce. yerde halım yok ama hadi halı koydum diyelim yinede kesmez o kadar hoplamaya zıplamaya

Son düzenleme:

Özelliklede squatlar çok etkili popoda kas yapma konusunda bol bol squat yaparsan kasların belirginleşir kalçanda dolgunlaşır bence.bende korkuyorum erir incelir diye.Bu yüzden yemeklerimi azaltmıyorum hiç.Bunda da sürekli bacaklar aktif jump hareketleri var.Dün fit testi yaptım bugünse acıyan yerim bacak arkası demekki oralarda da etkili.

zahiri
Dun biraz bakmistm bnde insanity kilo kaybi+ kas ... P90x sdece kas terbiyesi uzerine yazMisti biri.insane dyanamayan bunu zor ypar sanki
Nasıl yani kilo kaybımı oldu sende.Bence selilitlerede birebir bu insanity p90 bende inceledim hemen hemen aynı.Baktım eğer totoşumu küçültüyosa bırakırım zaten.burdaki yorumlardan düşünmeye başladım devam etsemmi etmesemmi diye.Merakda ediyorum nasıl hale gelicem diye.

Aslında call dışında ,yaptığımız egzersizlerde yeterince squatlar vardı sanki demek ki daha fazla yapmamız gerekiyormuş.

Dün ben de fit testi denedim en çok acıyan yerlerim bacak önleri ve arkası .2 ay sabredip yapsak mi ,ben çok kararsız kaldım .

Son düzenleme:
Sen hangisine devam etmeyi düşünüyorsun :26:
İnsanity ! <3

dha 2 gun oldu onu tam fark edemedim:) lakin sunu soyleyebilirimki gobek kalca eskiye oranla dha sIkI Dha yolun basndayiz hadi insallahh

arkadaşlar durun, daha 2. günde vazgeçmeyin...Başlamak, bitirmenin yarısıdır. Birbirinizi motive etmeye devam edin. Benim mesajlarım sizi olumsuz etkilediyse eğer, ben zor olduğunu belirttim, zaten Shan T de "çok zor" diyor. Ama sonuçta imkansız değil. Ben şuan zaten jillian yapıyorum daha 19 günüm var. Sonrası allah kerim. Belki jillianın serilerinden biriyle devam ederim, belki insanity yaparım. Şu da var ki, yapamazsam aklım hep insanity'de kalacak

İnsanity 2 tamamlanmıştır arkadaşlar.Şimdi ter içindeyim şunu söyleyebilirim ki bu kardiyo sayesinde enerjimizde artıyo.hareketleri tam olarak onlar gibi yapamayız hızlı ve seri hiç yapmamaktan daha iyidir.Benim yaptığım squatlarda çok zıplıyolar ya ben birazcık 2 sn kadar nefes alıyorum sonra tekrar onlara yetişiyorum.Yoksa animallah kalbimiz dayanmaz zaten henüz yeni olduğumuz içinde fazla zorlamamak gerek.Her harekette sadece 2 sn cik nefes alıp tekrar devam edince daha rahat oluyo.Son olarak itiraf ediyorum ki son dk daki hareketleri yapamadım ama olsun her geçen gün kodüsyonumuzda artacak bunu biliyorum.En sevdiğim kısmı da streching rahatlamak oh bunuda tamamladım demenin mutluluğu ve huzuru var şimdi

Yaşa sen ogltkn evet cnm başarmak bitirmenin yarısıdır.Şimdi aynaya bakınca lömbür lömbür sallanan bacaklarım zannetmiyorum ki incelmesin sıkılaşmasın canına okurum vallahi zaten jillianda hopaltıp zıplatmıyomu onunda squat jumpları var hemen hemen aynı hareketler zaten.

süpersin, devam et... Zaten benim izlediğim videolarda, shant ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda kısacık molalar verin diyo..Senin kendini dinlendirmen iyi olmuş. Sonuçlarını 4 gözle bekliyor olacağım. Öncesi mutlaka foto çek, yandan-önden ve arkadan olacak şekilde. Bitince karşılaştırırız

bende kararsızım canım. şimdi P90x iniyo akşam incelicem beğenmezsem insanity ile devam edicemm hastanelik olmazsam eğer

bende kararsızım canım. şimdi P90x iniyo akşam incelicem beğenmezsem insanity ile devam edicemm hastanelik olmazsam eğer

Kalp rahatsızlığının boyutunu bilmiyorum ancak bence kendini bu kadar zorlama..Daha kısa videolarla çok güzel sonuçlar aldık..Onlardan birine baksan? Yada hafif tempolu yürüyüş + diyet ?

Kalp rahatsızlığının boyutunu bilmiyorum ancak bence kendini bu kadar zorlama..Daha kısa videolarla çok güzel sonuçlar aldık..Onlardan birine baksan? Yada hafif tempolu yürüyüş + diyet ?

canm çok şiddetli bi rahatsızlığım yok aritmi var ama işte çok tempolu olunca ritimlerim tavan yapıyo.
Tempolu yürüyüş ve diyetlede hiçbi sonuç alamıyorum
aslında çok kilolu değilim 57 kiloyum 4-5 kilo vermek istiyorum ama 60dan fazla gösteriyorum
bacaklarım çok kalın ve basenliyim
oyüzden yürüyüş bana hiçbi çözüm olmuyo

Başka bi sitede yorumları okumuştum ordada yazıyolardı aralarda nefes nefese kaldığınızda kendinize izin verin diye yazıyodu.Öncesi fotom yok sadece Brazil'de paylaştığım resimler var Ramazan'da kilo aldığım için İnsanity'e başlarkende aynıydım.Sonraki fotoları yüklerim dijital makinemizi eşim kaybetti.Onun telefonundan bişeyler yapmaya çalışırım artık.

Şimdi bacaklarım fena acıyo işte.Sol ayak bileğimde acımış yürürken kemiği acıyo biraz dikkat etmek lazım mazallah sakatlanmayalım sonra.

.
Sürekli aynı şeyleri yaptığında vücut o ritime alıştığından tepki vermez.Yani senden biraz daha farklı bişeyler yapmanı bekliyo kendini zorlamadan.Bölgesel çalışabilirsin cnm bir sürü videolar var yapabileceğin.Benim bacaklarımda kalın vede basenliyim bende.Hep bölgesel çalıştım hiç böyle kardiyolu hoplamalı zıplamalı hareketler yapmadım.Hatta Jillian Killerin level 2 ve 3 de zorluyo diye bırakmıştım Jillian neki bunun yanında.Bide hiç hoplamayı zıplamayı hazetmezdim zaten nasıl olduysa buranın gazına geldim ama iyi oldu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…