hadi ya bak bunu yazdın beni bitirdin:18: ben jilyeni 2 kere yapıp pes etmiştim
Bende jullian'i level 2 nin sonlarina dogru birakmistim.
Inan bu cok zor ,bir ara kalbim duruyor sandim :)
Zahiri hepimizde ayni durum yasaniyor ,korkma hic :)
kayracım,
kardeşimden rica ettim, indirmeyi deneyecek senin linklerden...Eğer yapamaz ise seninle irtibata geçicemSamimiyetin ve iyi niyetin için teşekkürler canımm.
Sen ne yaptın başladın mı?
Ben akşam eşimi ikna ettim..İkimiz birlikte başlayalım dedim, tamam dedi :)) En azından birbirimizden güç alırız
beni de alın aranıza ben koca göbekli kaldımeşini bile ikna ettin vallahi helal anam birazda bana ver şu gazı
kayracım selam; arkadaşım ogltkn teşekkür ettiyse bende ederim ...sürü pisokolejisi var bende
ha tekirdağlı sen son kez kargo yap söz başlıyacağım:)))) 60 günde heryerim manken gibi olur mu?????????
Kızlar çabalarınız için hepinize teşekkürler inşallah indirebilirsiniz hepiniz
dün akşam yapamadım çünkü hasta gibiydimm halsiz ve uykusuzdum eve gider gitmez uyudum.
Artık 2. günümü bugün yapacağım program kaymış oldu ama yapacak bişey yok..
oleyyyyy,
kayradan linkler, moveniustan upload. Daha ne istiiim beaw :)) Yaşasın 30ds dostluklarıikinizi de pek çok öptüm
oleyyy az kaldı inen videolara bi göz attım süper ötesi bişey.Şimdi biz bu videoları yapınca nolcek güzel baklavalarımız olcekmi.Vallahi bacaklar bu programla tığ gibi olur.Genellikle jump hareketleri hoplama zıplama yani bu programa yağlarımız dayanmaz eriyiverir. Bakalım fit testi nasıl yapacam.Hergün sırayla yapacaz dimi takvimdekine göre.Bende kayracım sağolsun onun verdiği linlkle tekrar şansımı deneyeyim dedim henüz bitmedi % 90 lara geldim.
lion bana da gaz verin ya benim gibi tembel biri yapar değil mi?? tığ gibi mianam hep minicik şort giymek istemişimdir
chrome çöktü upload gitti töbe töbee :)) dediğin gibi sadece 2 parçayı yükleyebilecektim kargo olayı daha mantıklı
bu 10 dk da 1 mesaj yollama olayı çok gıcık burada yaa
chorome 'u boşver de, bilgisayar göçmeden insanityi bi yere yedekle derim :)))
özom...bunu 45. dakika nasıl yapıcaz bacım??? anam hep böyle zıplama mı????ben bu popoyla nasıl zıplarım
Bugunku egzerszlerimi henuz yapmadim evin kusait olmasiji bekliyorum shaun t yi cok ozledim : D yedgm hamburgeri eritmem lazmmm kzlar zorlansanizda dvm edin beliren kaslarinizi gormek muthis bi haz veriyooo inanilmaz ama 2 gunde bacak kaslari bile olustu bunu istedigimi pek soyleyemem aslnda :/ cok hizli etki ediyo denemeyen kalmasib!!
Cok zorlandim yabu bana agir geldi.julliana donus yapiyorum:2:
Kızlarrr şimdi 2. bölümü yapmaya gidiyoruum bayılmazsam tamamlayınca yazarım buraya
rica ederim şekerim........... lafımı olur..... amaaaaaaaaa sen daha nerene yapcen. orasını anlamadım... daha fazla kardiyo yapmayayım diye video arayan sen değilmiydin...... biz burda milim milim incelirken sen orda cetvel gibi oldun beeeeeeeeeeee... koyma foto yolarım arkadaşım aaaaaaaaaaaa......
ahh ahh keşke geçsen, keşke şu insanity'e bi başlasan da 60 gün sonra sana şort alsam. Senden hiç ümidim yokbu gazla ben ogltkn yi geçerimçok yaydım kendimi acele toparlanmam lazım,desteğin için mersi canım
p90x workout nasıl birşey arkadaşlar :26:
p90x de insanitye benziyo ben ilk başta ona bakınıyodum ama 90 günde sonuç veriyo insanity 60 gün oyüzden insanitye yönelmiştim
Aşağıda Insanity'e ait 8 tane videonun bulunduğu link var. Özellikle Max Interval Circuit 'i seyretmenizi, ve izlenimlerinize göre INSANITY'i yapıp yapamayacağınıza karar vermenizi öneriyorum. Sabahın bu saatinde (enerjim tavan durumdayken) ben izlerken yoruldum.
Workouts on Vimeo
bende şu anda ona bakıyordum öncesi sonrası resimleri beni cezbediyor ama bu ınsanity e dayanamam sanırım.çünkü tembelim:)
p90x de insanitye benziyo ben ilk başta ona bakınıyodum ama 90 günde sonuç veriyo insanity 60 gün oyüzden insanitye yönelmiştim
Hadi ya90 günde sıkılıp ,onu yarıda bırakabiliriz .Napsak ki :26:
Aslında p90x inde öncesi sonrası fotoları bayağı cezbedici. Ben şimdide p90x i indiriyorumm 8 gb buldum bide şirketten indiriyorum yakında kovulucam
bide onun videolarını incelicem insanity gibi aşırı yorucu değilse 90 gün sabredilebilir.
ama p90x de aynı yoruculuktaysa insanity i yapmak daha mantıklı