Insanity Workout "60 günde mükemmel vücut garantili!!"

tamam yapalım anam ben ne indirmeden nede bindirmeden anlıyorum...sen beni tanıyorsun bu konularda fazlaca cahilim ,oğlana parada kaptırmam battım sen indirir al dersen pek bi kıymete geçer

ogltkn; amma düşündün ya ne yazayım diye tamam KARGO parası benden korkma

evet kayranın linkten indiriyorum. bilgisayar benim değil ama dvd falan bi şekilde aktarıp eve götürmeye çalışacam :)) kuzenimin bilgisayarına torrent kurdum ya meraktan %15 inmiş bu arada

olmadı bilgisayarı götürürsün :))

atarsın bi flash belleke tamadır. %15 iyi gidiyo gibi

100 tl mi?????? yok bacım battık biz bu ay oğlan kazandım dedi başkada birşey demedi onu alın bunu alın dün akşam yine kulaklık aldı düşün kaçıncı kulaklık...oooooooooo senin buraya gelmene çok var anam o zamana kadar ben şişko mu kalayım tamam söz yapacağım bak bu sefer bırakan JELSEC tam koyun olsun söz

bnde istiyorum yaaaaaaa banada msjla linki atin dogumdn sonra basliyim hem fotoda atarim deisikligi görürüz

ofiste sesli sesli gülüyorum...kulaklığa...ay allahım gözümden yaş geldi..kızım evdeki kulaklıkları birbirine eklesen benim eve elektrik teli döşenir valla, ay çok komik çocuk yaw. benim kocamda da fener takıntısı var biliyosun anlatmıştım kulaklık mevzuu geçince. Evde hangi odaya girsen, hangi dolabı açsan mutlaka bi fener bulursun..Buzdolabının üstünde, banyoda termosifonda, hatta şifonyerinin çekmecesinde bile var :)) ay yazarken gülme tuttu...En son yazlığa giderken " al bunu yazlıkta lazım eder" diye bana bi fener verdi. Anam bi görsen, çakmak modeli gibi görünüyo ama 20cm boyutunda bişi :)) Nerden de buluyo bunları anlamıyorum

moveniusum, hadi yap bakalım rippedi, daha uzun esne bugün

bende de durum aynı vallahi gülmekten karnıma sancı girdi...kesin seninki ile benim oğlan uzaktan akrabalar aynı durum nereye baksam kulaklık koleksiyoncu bunlar anam

bende de durum aynı vallahi gülmekten karnıma sancı girdi...kesin seninki ile benim oğlan uzaktan akrabalar aynı durum nereye baksam kulaklık koleksiyoncu bunlar anam

benimki zaten tescilli kolleksiyoner biliyosun..Yapçak bişi yok, sen kulaklıklarınla, ben fenerlerimle yaşayıp gitçez. benim oğlanlara geçmese bari

ripped yaparken %65 olmuş benimki ben yanlışmı indiriyorum bu kadar çabuk iniyo :))))

videolara baktımda epey zor gözüküyor. ama yapanlarda bizim gibi insan sonuçta iki bacak iki kol falan :) neden bizde yapamayalım ki. süreside baya uzunmuş aslında ama yapılmayacak gibi değil. başkaları yapıyorsa bizde yaparız anasını satayım :)

ben jilide 2/ de yim dünde isveç diyetine başladım isveç diyetinin bittiği gün ilide bitecek ondan sonra başlarım bende bu akşam eve gidince torentten indiririmde ben bunu.hadi bakalım hepimize başarılar..

canım isveç diyeti yaparken jillian yapmaya halin kalıyosa inan bana değil insanity herşeyi başarabilirsin :)))

ben pazara gitmiştim o arada bitmiş demekki bağlantım iyi :) ripped bitsin hele bi bakalım sonra düşünücem insanity mi jillian ile body revolution mu :) jillian daha bi sıcak geliyo gözüme :))

ben pazara gitmiştim o arada bitmiş demekki bağlantım iyi :) ripped bitsin hele bi bakalım sonra düşünücem insanity mi jillian ile body revolution mu :) jillian daha bi sıcak geliyo gözüme :))

nassı yani yaw
iki saatte falan indirdin yani öyle mi? süperrr

part part vimeoya eklicen di mi? lütfffennnnnnnn

Geçmiş olsun cnm benimde hala grip devam ediyo.Bende kayra'nın verdiği linkten indirmeyi deniyorum bakalım bi problem çıkmadan iner.

nassı yani yaw
iki saatte falan indirdin yani öyle mi? süperrr

part part vimeoya eklicen di mi? lütfffennnnnnnn

evet 10 gibi falan başlamıştım indirmeye sanırım
hemen deniyorum ilk parçayı 403 mb mış. o yüklenirken ben bi bıcıbıcı yapim :)

Son düzenleme:
evet 10 gibi falan başlamıştım indirmeye sanırım
hemen deniyorum ilk parçayı 403 mb mış. o yüklenirken ben bi bıcıbıcı yapim :)

oleyyyyy,
kayradan linkler, moveniustan upload. Daha ne istiiim beaw :)) Yaşasın 30ds dostlukları ikinizi de pek çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…