evet 10 gibi falan başlamıştım indirmeye sanırım
hemen deniyorum ilk parçayı 403 mb mış. o yüklenirken ben bi bıcıbıcı yapim :)
oleyyy az kaldı inen videolara bi göz attım süper ötesi bişey.Şimdi biz bu videoları yapınca nolcek güzel baklavalarımız olcekmi.Vallahi bacaklar bu programla tığ gibi olur.Genellikle jump hareketleri hoplama zıplama yani bu programa yağlarımız dayanmaz eriyiverir. Bakalım fit testi nasıl yapacam.Hergün sırayla yapacaz dimi takvimdekine göre.Bende kayracım sağolsun onun verdiği linlkle tekrar şansımı deneyeyim dedim henüz bitmedi % 90 lara geldim.
lion bana da gaz verin ya benim gibi tembel biri yapar değil mi?? tığ gibi mianam hep minicik şort giymek istemişimdir
jelesecim sen bunu yap, o mini şortu sana ben alıcam. Bak liste artıyor, herkes heveslendi. Birbirimizi motive ederek yapabiliriz benceBen bazen hiç içimden gelmese de sırf buraya yapamadım yazmamak için yaptım jillianı üstelik gece yarıları. Topiklerdeki paylaşım bu anlamda hem motive edici, hem de teşvik edici oluyor. Gel katıl bize, sarıp sarmayalım seni
sen, ben, kayra, movenius, lion, buble yapıyo zaten, zahiri var bi de, daha indiren de olur, konu daha yeni sayılır.
hadi şuraya bi öncesi bi de sonrası foto da sen koyuver 60 gün sonra
İndirdim cnm sonundalion sen de indirdin demek. Başlayacak mısın sen de?
ogltkn
jelesecim sen bunu yap, o mini şortu sana ben alıcam. Bak liste artıyor, herkes heveslendi. Birbirimizi motive ederek yapabiliriz benceBen bazen hiç içimden gelmese de sırf buraya yapamadım yazmamak için yaptım jillianı üstelik gece yarıları. Topiklerdeki paylaşım bu anlamda hem motive edici, hem de teşvik edici oluyor. Gel katıl bize, sarıp sarmayalım seni
sen, ben, kayra, movenius, lion, buble yapıyo zaten, zahiri var bi de, daha indiren de olur, konu daha yeni sayılır.
hadi şuraya bi öncesi bi de sonrası foto da sen koyuver 60 gün sonra
Yapar cnm merak etme tek sen değilsin bende tembel vede üşengeçim cnm.Beni bile yerimden kaldırıyosa seni de iyi gaza getirir.Hadi bakalım sen şorta ben kotlara ne dersin birazda rekabet olsun bakalım kim nasıl sonuçlar alacak burda kimin baklavaları çıkacak hazır listede kabarıkken motivasyonumuzda tavan yapmışken başla hemen cnm.60 gün sonunda acaba ben ben olacak mıyım.Benimde hayalim kotlar kafaya takmış durumdayım eteklerle takııp duruyorum anca.Yok 40 bedene bile sığamaz oldum mağazadaki etekte gözüm kaldı mutsuz mutsuz almadan evime döndüm.Şimdi ilk işim tekrar o eteği almak.Hadi cnm yeni kıyafetler şortlar mortlar kotlar bizi bekliyo arkamızdan ağlar bak sonra.Jelesec
lion bana da gaz verin ya benim gibi tembel biri yapar değil mi?? tığ gibi mi anam hep minicik şort giymek istemişimdir
bunu upload etmek indirmekten daha uzun sürücek galiba :)))))) %35 olmuş daha
valla senden gelecek mesajı 4 gözle bekliyorum. Geç olsun güç olmasın yeterki. Bu arada 6w6p'ten sonra bugün tricep lerim ve kanatlarım tutulmuş :)) akşama yaparken sızlatacak belli. Ama toto ve bacaklarda tık yok.
benim toto çok fenaydı özellikle. 2. yapıştan sonra daha kötü oldular.
%43 ile akşama kadar ilk part biter 14 part 14 gün sürmesinde
benim toto çok fenaydı özellikle. 2. yapıştan sonra daha kötü oldular.
%43 ile akşama kadar ilk part biter 14 part 14 gün sürmesinde
bakalım yarın nası olcam. Bu akşam üst kısmı daha uzun esneteyim ben de.
Hangisini yüklüyosun ilk olarak? Fit testi mi? workout sheetteki sıraya göre mi başladın?
chrome çöktü upload gitti töbe töbee :)) dediğin gibi sadece 2 parçayı yükleyebilecektim kargo olayı daha mantıklı
bu 10 dk da 1 mesaj yollama olayı çok gıcık burada yaa
chrome çöktü upload gitti töbe töbee :)) dediğin gibi sadece 2 parçayı yükleyebilecektim kargo olayı daha mantıklı
bu 10 dk da 1 mesaj yollama olayı çok gıcık burada yaa
İndirdim cnm sonundabende başlıyorum ilk günüm fit test olacak.