- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
cardio challenge tabata power sweat ınterwals tabata streng frıday fıght rd1 pulse max out max out power max out sweat max out strength frıday fight rd2 pulsekızlar bana programın isimlerini atarmısnız çok acilll
kızlar bana programın isimlerini atarmısnız çok acilll
Çok falan değil tatlım, bu psikolojiji at üzerinden lütfenyaramışşş ozaman moral verdıgın ıcın tsk ederım yaa yemıcem dıyorum 2 gun yemıyorum 3 gun engel olamıyorum bır turlu kendıme yemeylede gtmezkı bu gobekgercı sabah kahvaltısı 2 ymurta az peynır domates yedım 2 3 gıbı bıskuvı yedım dahada bısı yemedım ama genede cok gelıyor bana cunku tatlı yemıs oldum
Tuvalet düzeni iyi hatta spora başlayalı çok düzeldi, ödem yok...Canım daha şurda 2,3 gündür yediklerine dikkat ediyorsun, bunun etkisini 4,5 gün sonra görürsün. Önceden yediklerinin etkisidir o, telaş yapama hemen. Tuvalet düzenin nasıl, yediklerin şişlik ödem de yapmış olabilir, parmaklarından anlarsın ödemin var mı yok mu?
Daha bir bucuk haftadır yapıyorsunuz, beslenmenize dikkat ederek ancak bir ayda gözle görülür sonuç alırsınız. Leithia bugünkü yazısında demiş ya;
1.ayda kendiniz vücudunuzdaki değişimleri farkedersini
2. Ayda yakınlarınız farkeder
3. Ayda herkes farkeder, kıskanılırsınız
Sabır ve azimle bir ayı bi doldurun. Değişimler olacak, kilolarınız gidecek inş. Acele etmeye ümitsizliğe kapılmaya gerek yok tatlım.
tsk ederım =)Çok falan değil tatlım, bu psikolojiji at üzerinden lütfen
Şimdi bu konuda uzman değilim hepiniz biliyorsunuz, sadece kendi bildiğim kadarıyla anlatayım canım...Tuvalet düzeni iyi hatta spora başlayalı çok düzeldi, ödem yok...
Bişey Merak ediyorum, spor yapınca vücutta hani diyet falan yapılmıyorsa yağlar eriyip mi kas olur yoksa direk kas mı olur?
Yağ erimeden kas olmaz diye biliyorum ama yine de kesin bilmek istiyorum
Ama tam 5 aydır düzenli egzersiz yapıyorum, haftanın 5-6 günü sapmadan yaptım spora başladığımdan itibaren 6 kilo verdim ama Bi yandan da hem çok yedim hem Abur cubur yedim... Bazen düşünüyorum da spor yaptığım halde böyleyim yapmasaydım ne hale gelirdim acaba!
Kesinlikle spor bir başına işe yaramıyor kilo vermede, Boğazından kesmeden spor yapıyorum diye zayıflanmıyor. Ama yok kilon ideal ise kilo almamak için spor çok iyi hem istediğini yiyip hem kilo almamak için
bu kadar kafaya takınca psikolojik olarak da kilo vermeyi durduruyoruz bence yağ dokusu ve kas yapisi farklı yağ kasa dönüşmez. kilo farklılığınin kas kazanimi yüzünden olduğunu düşünüyorum benTuvalet düzeni iyi hatta spora başlayalı çok düzeldi, ödem yok...
Bişey Merak ediyorum, spor yapınca vücutta hani diyet falan yapılmıyorsa yağlar eriyip mi kas olur yoksa direk kas mı olur?
Yağ erimeden kas olmaz diye biliyorum ama yine de kesin bilmek istiyorum
Ama tam 5 aydır düzenli egzersiz yapıyorum, haftanın 5-6 günü sapmadan yaptım spora başladığımdan itibaren 6 kilo verdim ama Bi yandan da hem çok yedim hem Abur cubur yedim... Bazen düşünüyorum da spor yaptığım halde böyleyim yapmasaydım ne hale gelirdim acaba!
Kesinlikle spor bir başına işe yaramıyor kilo vermede, Boğazından kesmeden spor yapıyorum diye zayıflanmıyor. Ama yok kilon ideal ise kilo almamak için spor çok iyi hem istediğini yiyip hem kilo almamak için
sağol ablam ya çok dusuncelisin gerçekten moral olarak iyiyim ama bu apandisit yeri var ya akşamdan beri orda bi agri var nedeninin çözemedim acaba soğuk su ile abdest almaktan uşuttum mu ki ayaklardan bilemedim doktora gitmeye de korkuyorum gibi sanki galibaBetülüm kuzum nasıl oldun, bugün enerjin az düşükdü sanki, o olayda tuz biber oldu sana canım ya kıyamam.. Nasıl oldun kuzum ?
Oo geçmiş olsun tatlım o ağrı bende de olur üşütürsem, kesinlikle beline bi şalla falan sar ayaklarına corap giy.. Sıcak su torbası varsa onu dirke değilde kalın birşeyin üzerinden ağrı yapan yere koy, iyi gelir inşallah kuzum. Bi dene bakalım...sağol ablam ya çok dusuncelisin gerçekten moral olarak iyiyim ama bu apandisit yeri var ya akşamdan beri orda bi agri var nedeninin çözemedim acaba soğuk su ile abdest almaktan uşuttum mu ki ayaklardan bilemedim doktora gitmeye de korkuyorum gibi sanki galiba
Evet kas kazanıncada kilo artı gösteriryor, onu unutmuşdum ben. Çok haklısın Betülüm. Seda kas miktarında artmış olabilir anacığım ..bu kadar kafaya takınca psikolojik olarak da kilo vermeyi durduruyoruz bence yağ dokusu ve kas yapisi farklı yağ kasa dönüşmez. kilo farklılığınin kas kazanimi yüzünden olduğunu düşünüyorum ben
tamam hemen deneyimOo geçmiş olsun tatlım o ağrı bende de olur üşütürsem, kesinlikle beline bi şalla falan sar ayaklarına corap giy.. Sıcak su torbası varsa onu dirke değilde kalın birşeyin üzerinden ağrı yapan yere koy, iyi gelir inşallah kuzum. Bi dene bakalım...
Yağ kasa dönüşüyor derken eriyip kas olmasıbu kadar kafaya takınca psikolojik olarak da kilo vermeyi durduruyoruz bence yağ dokusu ve kas yapisi farklı yağ kasa dönüşmez. kilo farklılığınin kas kazanimi yüzünden olduğunu düşünüyorum ben
bu konuda bi yazı vardı da bulamadım aslında onu paylaşacaktim. biz kafamıza çok takıyoruz psikolojik olarak kilitliyoruz vücudu sen sağlıkciymissin bu konuyu daha iyi bilirsin biraz daha rahat olmak lazım galiba onu da biz yapamıyoruzYağ kasa dönüşüyor derken eriyip kas olması
Sağlıkçıyım ama bu konu Hakkında ayrıntılı bilgim yok maalesef, ben şu konuda katılıyorum sana evet kafaya çok takıyoruz takınca da veremiyoruz İşte... Bu konuda iyi Bi bilgi yardımına ihtiyacımız var aslında...bu konuda bi yazı vardı da bulamadım aslında onu paylaşacaktim. biz kafamıza çok takıyoruz psikolojik olarak kilitliyoruz vücudu sen sağlıkciymissin bu konuyu daha iyi bilirsin biraz daha rahat olmak lazım galiba onu da biz yapamıyoruzsenin kilo vermeni büyük ihtimal relg engelliyor bence imkanin varsa bi vücut analizi yaptirsana bilirsin o zaman ödem mi yağ mi falan herşeyi veriyorlar
Ohh şekerim öyle bi anlattın ki ılık bahar akşamlarını özledim birden :)iyi akşamlar arkadaşlar! :)
bugünkü tabata strength egzersizini de başarıyla tamamlamış bulunmaktayım..
burada şu anda hava o kadar güzel ki, az sonra akşam yürüyüşüne çıkacağım. ama şimdilik tabata strength ile;
35 dk (soğuma ile birlikte);
227 kalori,
10.3 gr. yağ yakımı oldu.
yürüyüşten gelince neler konuşulmuş inceleyeceğim.. :)
Kas olması için ille yağın erimesi gerekmiyor kız... Kas ayrı yağ ayrı.. Demek istediği kas miktarın artmışdır. Oda yağdan ağır olduğu için kilon o yüzden fazla çıkabilir. Yağdan da eritmişsindir inşallahYağ kasa dönüşüyor derken eriyip kas olması
hiç gitmiyor musun merkeze diyetisyenler de var da devlet hastanelerinde de oluyor galiba. bide bişey soracağım insülin direnci için de tahlil yaptırdın mi ben bi çok tahlil yaptırdım ama aralarında o yoktu sanırım ayrı bi adı var mi o testinSağlıkçıyım ama bu konu Hakkında ayrıntılı bilgim yok maalesef, ben şu konuda katılıyorum sana evet kafaya çok takıyoruz takınca da veremiyoruz İşte... Bu konuda iyi Bi bilgi yardımına ihtiyacımız var aslında...
Dediğin ölçümleri diyetisyenler yapıyor sanırım, şuan küçük Bi ilçede görev yapıyoruz canım bunun için Bursa / Eskişehir vs büyük yerlere gitmem lazım
şimdi komik bişey soracağımEki Görüntüle 1792095 Eki Görüntüle 1792094
Kas olması için ille yağın erimesi gerekmiyor kız... Kas ayrı yağ ayrı.. Demek istediği kas miktarın artmışdır. Oda yağdan ağır olduğu için kilon o yüzden fazla çıkabilir. Yağdan da eritmişsindir inşallah
Yukardaki resimleri Leithia' nın sayfasından aldım. O yanlış çalışma neticesi olarak vermiş resimleri ama yağlıyken kaslanmaya da örnek bence ..ıyyykkk :)
Ohh şekerim öyle bi anlattın ki ılık bahar akşamlarını özledim birden :)