Insanity Max30 günlüğüm

Aminn sohbetteki hocalar gibi konuştun ya özlemişim

aaaaa en son bıraktıgımda 20lerdeydi sayfa sayısı patlamıs gitmis topik canım hayırlı olsun
İs güc dolayısıyla yazamadım ama bos durmadım programlara devam birazdan p90x yapıcam pesine insanity bahar geldiginden mi nedir enerjim tavan
max30u nette buldum indirme listeme aldım gb si yuksek artık hibrit programım bitene kadar yavas yavas indiririm sizlere kolay gelsin

bu ka
nasılda anladı akıllı kadın vesselam

2 yumurta yıyorum yogurt sut sıkıntı yok =)

Ya kızlar ben sabah tartıldım hiç Bi değişiklik yok hatta almışım bile ne iş anlamadım, kiloları vermeden kaslarımımı şişirdi naptı benim bu max, sizlerde durumlar Nasıl?
Canım daha şurda 2,3 gündür yediklerine dikkat ediyorsun, bunun etkisini 4,5 gün sonra görürsün. Önceden yediklerinin etkisidir o, telaş yapama hemen. Tuvalet düzenin nasıl, yediklerin şişlik ödem de yapmış olabilir, parmaklarından anlarsın ödemin var mı yok mu?
Daha bir bucuk haftadır yapıyorsunuz, beslenmenize dikkat ederek ancak bir ayda gözle görülür sonuç alırsınız. Leithia bugünkü yazısında demiş ya;
1.ayda kendiniz vücudunuzdaki değişimleri farkedersini
2. Ayda yakınlarınız farkeder
3. Ayda herkes farkeder, kıskanılırsınız

Sabır ve azimle bir ayı bi doldurun. Değişimler olacak, kilolarınız gidecek inş. Acele etmeye ümitsizliğe kapılmaya gerek yok tatlım.

sabır ve devam bu işin sırrı

Adrianacığım hoşgeldin tatlım iki program birden yapacaksın ha, hey Maşallah . Sporun tadını alan bırakamıyor işde örnekde görülüyor. Insanıty yapan bir arkadaşımız daha var. Bende yağ oranımı yeterince düşüremezsem ki öyle görünüyor. Insanıty 2. Ayı arkasından p90x ile kas yoğunluğumu arttırmayı istiyorum tatlım. Senin tavsiyelerine tecrübelerine ihtiyacımız olacak uğra arada hep şekerciim

nirde nirde goremedım
Kız sen Leithia nın sayfasını bilmiyor mısın Allah Allah ya şaşırdım bak ! Motivasyon taktikleri var ya forumda spor sayfasını açınca ... Bulamazsan link atayım oku mutlaka bebeğim sende yılgınlık belirtisi sezdim bugün , inş yanılıyorumdur :))

valla bugun kocaaaaaaaaaa tabak bebe bıskıvısı yedıgım ıcın yıldım kendımı tutamADIM dıe kendıme kızdım spor yapsamda bır ıse yaramamıstır bugun

valla bugun kocaaaaaaaaaa tabak bebe bıskıvısı yedıgım ıcın yıldım kendımı tutamADIM dıe kendıme kızdım spor yapsamda bır ıse yaramamıstır bugun
Ye kuzum arada afiyet olsun.. Kendine kızma ama yediğin zamanda, bir ayda tüm kilolarımızdan sıyrılamayız. Çıktık bir yola ama bu yol hemen varılacak bir yol değil.. Yavaş yavaş eğlene eğlene gidiyoruz kuzum, acele edersek tıkanır kalırız, yol daha da uzar ...
Spor işe yaramamış olur mu hiç, kaslarını çalıştırdın, vücudun hareket etti. Mutluluk hormonu salgıladın. Ve bisküvilerden aldığın kalorileri erittin ya yapmasaydın yağ olarak depolanacakdı.. Sen söyle şimdi işe yaramamış mı sporun???

Betülüm kuzum nasıl oldun, bugün enerjin az düşükdü sanki, o olayda tuz biber oldu sana canım ya kıyamam.. Nasıl oldun kuzum ?

yaramışşş ozaman moral verdıgın ıcın tsk ederım yaa yemıcem dıyorum 2 gun yemıyorum 3 gun engel olamıyorum bır turlu kendıme yemeylede gtmezkı bu gobek gercı sabah kahvaltısı 2 ymurta az peynır domates yedım 2 3 gıbı bıskuvı yedım dahada bısı yemedım ama genede cok gelıyor bana cunku tatlı yemıs oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…