Aminn sohbetteki hocalar gibi konuştun ya özlemişimAhh kuzum benim kıyamam korkmuşsun çok tatlım, bi su falan iç ... İnş hayattadırlar, kurtulurlar.. Evet gerçekden yalan bu dünya... Allah ölümde hayırlısını versin ani ölümlerden muhafaza eylesin bizleri.. Allah' ın rızasında bir hayat yaşamaya gayret göstermeli her an ölecekmiş gibi davranmalıyız. Ama işde malesef bazen dengeleri kaçırabiliyoruz ama genede ölçülere dikkat edip bol bol dua etmeliyiz.
Bol bol okumalı coluğumuzu çocuğumuzu sevdiklerimizi kendimizi Allah' a emanet etmeyi düstur haline getirmeliyiz.. Ancak insan bu şekilde huzur bulabiliyor zaten. Yoksa dünya zevkleri o kadar geçici ki, egleniyorsun bitiyor, gülüyorsun bitiyor, herşey geçici, gerçekden insan ruhunu Allah inancıyla ibadetleriyle doyurmazsa, hep bir doyumsuzluk hep bir mutsuzluk hali oluyor.. Ama O' na bağlanıp teslim olduğunda ne gelirse gelsin başına için rahat huzurlu oluyor..
Cümlemizi kendisine gerçekten inanan Peygamber Efendimiz SAV in yolundan sapmayan, razı olduğu kullarından eylesin ... Her iki cihanda da af ve afıyet içinde rahmetiyle muamele ettiği kullardan eylesin bizleri canım ..
bu kaKız sen regl olmadın mı, şişsin bebeğim eski ölçülerine göre en az 3,4 cm fazla çıkarsın... Bana bak zor geliyor diye pes mi edeceksin yoksasaçlarından sürüye sürüye getiririm heee kaçmak yok biyere
nasılda anladı akıllı kadın vesselamKız sen regl olmadın mı, şişsin bebeğim eski ölçülerine göre en az 3,4 cm fazla çıkarsın... Bana bak zor geliyor diye pes mi edeceksin yoksasaçlarından sürüye sürüye getiririm heee kaçmak yok biyere
2 yumurta yıyorum yogurt sut sıkıntı yok =)Canım beslenmeni biraz arttır istersen birde hergün bir peotein çeşidi yemeye çalış, et tavuk yumurta yogurt süt gibi.. Hiç birşey olmasada günde 2 yumurta kas yapımını hızlandırır. Az yemek de enerjiden düşürüp bıkkınlık yapabilir.. Sürekli az yemeyin bence.. Arada arttırın arada azaltın oynak gidin , aşırıya kaçmadan tabii...
nirde nirde goremedımKızlar sevgili @Leithia ' nın son motivasyon yazısını lütfen okuyun... Oyle güzel yazmış ki, özellikle çilekciğim senin mutlaka okumanı isterim tatlım..
Canım daha şurda 2,3 gündür yediklerine dikkat ediyorsun, bunun etkisini 4,5 gün sonra görürsün. Önceden yediklerinin etkisidir o, telaş yapama hemen. Tuvalet düzenin nasıl, yediklerin şişlik ödem de yapmış olabilir, parmaklarından anlarsın ödemin var mı yok mu?Ya kızlar ben sabah tartıldım hiç Bi değişiklik yok hatta almışım bile ne iş anlamadım, kiloları vermeden kaslarımımı şişirdi naptı benim bu max, sizlerde durumlar Nasıl?
Hocalık kim ben kim canısı, midemizi doyururken, ruhumuzu aç bırakmamalıyız. Gurbette insanın milli ve manevi duyguları daha bir tavan yapıyor. Çok şükür özünden kopan kişilerden olmadık, Allah doğru yoldan ayırmasın inş .Aminn sohbetteki hocalar gibi konuştun ya özlemişim
sabır ve devam bu işin sırrıCanım daha şurda 2,3 gündür yediklerine dikkat ediyorsun, bunun etkisini 4,5 gün sonra görürsün. Önceden yediklerinin etkisidir o, telaş yapama hemen. Tuvalet düzenin nasıl, yediklerin şişlik ödem de yapmış olabilir, parmaklarından anlarsın ödemin var mı yok mu?
Daha bir bucuk haftadır yapıyorsunuz, beslenmenize dikkat ederek ancak bir ayda gözle görülür sonuç alırsınız. Leithia bugünkü yazısında demiş ya;
1.ayda kendiniz vücudunuzdaki değişimleri farkedersini
2. Ayda yakınlarınız farkeder
3. Ayda herkes farkeder, kıskanılırsınız
Sabır ve azimle bir ayı bi doldurun. Değişimler olacak, kilolarınız gidecek inş. Acele etmeye ümitsizliğe kapılmaya gerek yok tatlım.
Adrianacığım hoşgeldin tatlımaaaaa en son bıraktıgımda 20lerdeydi sayfa sayısı patlamıs gitmis topik canım hayırlı olsun
İs güc dolayısıyla yazamadım ama bos durmadım programlara devam birazdan p90x yapıcam pesine insanity bahar geldiginden mi nedir enerjim tavan
max30u nette buldum indirme listeme aldım gb si yuksek artık hibrit programım bitene kadar yavas yavas indiririm sizlere kolay gelsin
Hee akıllıyaaammm şüphen mi vardı kızbu ka
nasılda anladı akıllı kadın vesselam
Süper ye proteinleri kuzum kaslanacan inş yakında :)2 yumurta yıyorum yogurt sut sıkıntı yok =)
Kız sen Leithia nın sayfasını bilmiyor mısın Allah Allah ya şaşırdım bak ! Motivasyon taktikleri var ya forumda spor sayfasını açınca ... Bulamazsan link atayım oku mutlaka bebeğim sende yılgınlık belirtisi sezdim bugün , inş yanılıyorumdur :))nirde nirde goremedım
Çok haklısın Efsacığım, işde bu bebeğim...sabır ve devam bu işin sırrı
valla bugun kocaaaaaaaaaa tabak bebe bıskıvısı yedıgım ıcın yıldım kendımı tutamADIM dıe kendıme kızdım spor yapsamda bır ıse yaramamıstır bugunKız sen Leithia nın sayfasını bilmiyor mısın Allah Allah ya şaşırdım bak ! Motivasyon taktikleri var ya forumda spor sayfasını açınca ... Bulamazsan link atayım oku mutlaka bebeğim sende yılgınlık belirtisi sezdim bugün , inş yanılıyorumdur :))
Ye kuzum arada afiyet olsun.. Kendine kızma ama yediğin zamanda, bir ayda tüm kilolarımızdan sıyrılamayız. Çıktık bir yola ama bu yol hemen varılacak bir yol değil.. Yavaş yavaş eğlene eğlene gidiyoruz kuzum, acele edersek tıkanır kalırız, yol daha da uzar ...valla bugun kocaaaaaaaaaa tabak bebe bıskıvısı yedıgım ıcın yıldım kendımı tutamADIM dıe kendıme kızdım spor yapsamda bır ıse yaramamıstır bugun
Çilekciğim bu linkde sayfanın en sonlarını oku lütfen ...Kız sen Leithia nın sayfasını bilmiyor mısın Allah Allah ya şaşırdım bak ! Motivasyon taktikleri var ya forumda spor sayfasını açınca ... Bulamazsan link atayım oku mutlaka bebeğim sende yılgınlık belirtisi sezdim bugün , inş yanılıyorumdur :))
yaramışşş ozaman moral verdıgın ıcın tsk ederım yaa yemıcem dıyorum 2 gun yemıyorum 3 gun engel olamıyorum bır turlu kendıme yemeylede gtmezkı bu gobekYe kuzum arada afiyet olsun.. Kendine kızma ama yediğin zamanda, bir ayda tüm kilolarımızdan sıyrılamayız. Çıktık bir yola ama bu yol hemen varılacak bir yol değil.. Yavaş yavaş eğlene eğlene gidiyoruz kuzum, acele edersek tıkanır kalırız, yol daha da uzar ...
Spor işe yaramamış olur mu hiç, kaslarını çalıştırdın, vücudun hareket etti. Mutluluk hormonu salgıladın. Ve bisküvilerden aldığın kalorileri erittin ya yapmasaydın yağ olarak depolanacakdı.. Sen söyle şimdi işe yaramamış mı sporun???